• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yeniler eklendi sayfa 23 Markalı temiz ürünler

Canım ben unuttum ya , gerçi sana güzel fiyat verdim ama kampanyam vardı . 50 tl ve üzerine bir ürün hediye .
Kalan ürünler arasından İstediğin bir ürünü seç , o da sana hediyem olacak canım .

Çok teşekkür Ederim canım kız cocuk elbisesini beğendim sana da uygun ise o olabilir:) şık elbise yazıyor.

Olur tabii canım ,
Elbise resimde gözüktüğünden çok daha güzeldir .

Tamam canım teşekkür ederim haberlesiriz ben hafta ici çarşamba haric uygun oluyorum carsambalari balikesire gunu birlik staja gidiyorum. Sen müsait olunca bana haber verirsin:)

ayıran arkadaş ne zaman döner cnm o almassa ben alıcısıyım paranı yatırırım yarın bana acil lazım oldu daha öncede kararsız kalmıştım gerçi ama kısmet

Canım hatırladım seni , arkadaş bu Cumartesi almak istedi ama ben müsait olamayacağımdan sonraya erteledik . Olurda vazgeçerse dönerim sana muhakkak.

tabiki ayıran arkadaşın öncelik kusra bakma cnm

Olur mu canım niye kusura bakayım , yazım farklı mı anlaşıldı ? eğer öyleyse sen kusura bakma lütfen .
Sen düşüneyim demiştin . Aradan da bayağı zaman geçti , dönmeyince dolayısıyla vazgeçtin diye düşünüyordum .

Arkadaşta 2 gün evvel ayırttı , değişiklik olursa dönerim yine . :16:

Olur mu canım niye kusura bakayım , yazım farklı mı anlaşıldı ? eğer öyleyse sen kusura bakma lütfen .
Sen düşüneyim demiştin . Aradan da bayağı zaman geçti , dönmeyince dolayısıyla vazgeçtin diye düşünüyordum .

kesinlikle yanlış konuşmadın ben ayıran arkaadaş olduğu için istedim sana zahmet verdim anlamında demiştim

arkadaş ne zaman karar verecek cnm

Eki Görüntüle 1054385 Eki Görüntüle 1054386

Eki Görüntüle 1016877 Eki Görüntüle 1016878 Eki Görüntüle 1016880

Eki Görüntüle 1016894 Eki Görüntüle 1016895

Eki Görüntüle 1091603 Eki Görüntüle 1091604

Eki Görüntüle 1091606 Eki Görüntüle 1091607 Eki Görüntüle 1091608
Eki Görüntüle 1112564 Eki Görüntüle 1112565 Eki Görüntüle 1112566

$image.jpg $image.jpg $image.jpg
$image.jpg $image.jpg
$image.jpg $image.jpg
$image.jpg $image.jpg
$image.jpg $image.jpg

$image.jpg

adidas tişört 4 yaş 4 tl
gap tişört 4 yaş (etikette 5 yazıyor) 4 tl
decatlondan alınan mayo 5 tl
Chicco 6 ay/62 cm erkek 4 TL
Mother care mavi kadife tulum şapkası da var-15 TL
Mothercare 12 ay şort mayo (sadece 1 hafta kullanıldı) 15 TL
6-9 ay yandan cırtlı , içi havlu kumaş mayo 7,5 TL[/QUOTE]

Chicco 23 numara ayakkabı . Ön kısmı resimde görüldüğü şekilde deforme olduğu için sadece 5 tl .
Başka yerinde sorun yok.
Adidas spor ayakkabı 22 numara - 40 TL
Gap sweet 4 yaş - 20 TL
Adidas eşofmanla üstü /sweet 4 yaş - 25 TL ( Altıda var fakat bir dizinde hafif aşınma var , resmini eklemedim ama alan kişiye beraber göndereceğim )
Adidas 12/18 ay mont 45 TL
Adidas sweet 2 yaş - 20 TL
Kız çocuk tişört 7 TL

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 82
  • $image.jpg
    $image.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $image.jpg
    $image.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.jpg
    $image.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $image.jpg
    $image.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $image.jpg
    $image.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $image.jpg
    $image.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 74
şuan yazlık almak istiyorum kışlıkları daha sonra inş. erkek için yazlık eklerseniz haberim olsun :34: hayırlı satışlar

Anladım , bulursun umarım istediklerini , Tabii haber veririm , iyi alışverişler .

Back