- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Safir Taht
canm kız kıyafetlerı kac yas ve ayakkabılar kac no
Canım hepsini yazdım , aklına takılan olursa sorabilirsin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm kız kıyafetlerı kac yas ve ayakkabılar kac no
nevresim takımlarının fiyatları nedir
Canım hepsini yazdım , aklına takılan olursa sorabilirsin .
canım bunlar bızim kıza kucuk alt acmaları alırdım ama tek olacak kargo var ilgine tesekkur ederim
Mesaj kutusu müsait canımcanım özeline msj atamıyorum posta girişin dolu
İndirim yaparım kızlar , çıksın elimden,
yok mu ilginizi çeken :26:
Canım ben cumartesi ekmek kizartmayi almak icin gelecegim. Burdan da 2 paket alt acma, english home nevresim ve yastik bir de 20 tl ye birakirsan aziz bebe nevresimi de istiyorum. Topluca elden almis olurum. Elinde kullanilmamis fazladan alıştırma bardagin var mi?
Hiç kullanılmadı canım , sadece bir tanesi bakmak için paketten çıkarılıp tekrar pakete kondu.Tamam canim haftaya kalsin benim icin de daha iyi olur zaten:) bir de marks and spencer camasirlar kesinlikle kullanilmadiysa onlari da ekleyerek 70 tl olur mu?
ayakkabıyı gördüm dipim düştü 40 numarası yok mudur :)))) ya zaten gözüm vardı ayakkabıda hani bekledim bekledim artık o benim kısmetimmiş dedim. çok beğendim. eve gider gitmez kızıma giydircem inş olur yani ben olacağını düşünüyorum. hediyeniz için de ayrıca tşkler. fotolarda pek net çıkmamış adidas eşofman ama orjinalde çok güzelmiş rengi. çok naziksiniz. sevgilerle. sizi takipteyim :))))