• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yeniler eklendi sayfa 23 Markalı temiz ürünler

nevresim takımlarının fiyatları nedir

english home nevresi 100x150 ve 1 adet yastık kılıfı 35x45 paketinde 12,5 tl

Aziz Bebe marka nevresim takımı. Paketinde hiç açılmadı.Bej-ekru renginde. Fiyatı 30 TL
Baş yastığı 40x32
Süs yastığı 40x35
Çarşaf 120x140
Yorgan 100x150

İkisi de paketinde.

50 tl alışverişe , istediğiniz 1 ürün bedava kampanyam devam ediyor , bilginize anneler :16:

Son düzenleme:
Fiyatları indirdim , beğendiğiniz yok mu güzel anneler , toplu alımlarda fiyatı yuvarlarız :1:
50 tl alışverişe istediğiniz 1 ürün hediye ( yanına hediye yazdıklarım hariç , onlar isteyene koşulsuz hediye )

adidas tişört pembe 4-5 yaş 5 tl
adidas tişört 4 yaş 4 tl
gap tişört 4 yaş (etikette 5 yazıyor) 4 tl
gap tişört 4 yaş isteyene hediye)
Bulicca etek 3 yaş 7 tl
english home nevresi 100x150 ve 1 adet yastık kılıfı 35x45 paketinde 10 tl
mothercare pamuklu şort 9-12 ay (isteyene hediye)

Adidas eşofman altı 3 yaş 5 tl .Resimde renk faklı çıkmış , asıl renk pembeye çalan mor gibi.
decatlondan alınan mayo 5 tl
Chicco 6 ay/62 cm erkek 4 TL
LC Waikiki erkek bebek hırka 12/18 ay -1 kez giyildi 7 TL
H&M Bluz 3-4 yaş kız çocuk 3 TL
Chicco 26 numara kız çocuk. 20 TL
Kadife kız çocuk elbise az kullanıldı 12 TL
GAP kot elbise 20 TL az kullanıldı. Kalın kot.
Kız çocuk şık elbise 20 TL 2 kez giyildi
Mother care mavi kadife tulum şapkası da var-15 TL
Pediped marka 25 numara kız çocuk ayakkabı 20 TL
Mother care 2/3 yaş az kullanılmış elbise 15 TL
Tulum 3-4 yaş Marks&spencer indigo collection -10 TL
Gap şort 4 yaş 3 tl

Aziz Bebe marka nevresim takımı. Paketinde hiç açılmadı.Bej-ekru renginde. Fiyatı 25 TL

Baş yastığı 40x32
Süs yastığı 40x35
Çarşaf 120x140
Yorgan 100x150

5 katlı alt değiştirme örtüsü , baby&me marka. Elimde açılmamış 2 paket var , her pakette 10 adet var.

Tanesi 3 TL.

İndirim yaparım kızlar , çıksın elimden,
yok mu ilginizi çeken :26:

İndirim yaparım kızlar , çıksın elimden,
yok mu ilginizi çeken :26:

Canım ben cumartesi ekmek kizartmayi almak icin gelecegim. Burdan da 2 paket alt acma, english home nevresim ve yastik bir de 20 tl ye birakirsan aziz bebe nevresimi de istiyorum. Topluca elden almis olurum. Elinde kullanilmamis fazladan alıştırma bardagin var mi?

Canım ben cumartesi ekmek kizartmayi almak icin gelecegim. Burdan da 2 paket alt acma, english home nevresim ve yastik bir de 20 tl ye birakirsan aziz bebe nevresimi de istiyorum. Topluca elden almis olurum. Elinde kullanilmamis fazladan alıştırma bardagin var mi?

Canım bizim bugün şehir dışına çıkmamız gerekti . Kusura bakma lütfen , haftaya kalsa olur mu ?

Ekmek kızartma , english home nevresim ve yastık kılıfı , aziz bebe nevresim takımı ,2 alt açma hepsini düz 60 yapalım . :23:

maalesef kullanılmamış alıştırma bardağımız yok .:50:

Tamam canim haftaya kalsin benim icin de daha iyi olur zaten:) bir de marks and spencer camasirlar kesinlikle kullanilmadiysa onlari da ekleyerek 70 tl olur mu?

Tamam canim haftaya kalsin benim icin de daha iyi olur zaten:) bir de marks and spencer camasirlar kesinlikle kullanilmadiysa onlari da ekleyerek 70 tl olur mu?
Hiç kullanılmadı canım , sadece bir tanesi bakmak için paketten çıkarılıp tekrar pakete kondu.
Elden alacağın için görünce beğenmediğini almayabilirsin , sorun yok canım :23:

Adidas 23 numara

$image.jpg

Beğendiğiniz bir şeyler yok mu hanımlar ? Siz beğenin gerisi kolay :23:

Songül Hanım, ayakkabıyı gördüm dipim düştü 40 numarası yok mudur :)))) ya zaten gözüm vardı ayakkabıda hani bekledim bekledim artık o benim kısmetimmiş dedim. çok beğendim. eve gider gitmez kızıma giydircem inş olur yani ben olacağını düşünüyorum. hediyeniz için de ayrıca tşkler. fotolarda pek net çıkmamış adidas eşofman ama orjinalde çok güzelmiş rengi. çok naziksiniz. sevgilerle. sizi takipteyim :))))

ayakkabıyı gördüm dipim düştü 40 numarası yok mudur :)))) ya zaten gözüm vardı ayakkabıda hani bekledim bekledim artık o benim kısmetimmiş dedim. çok beğendim. eve gider gitmez kızıma giydircem inş olur yani ben olacağını düşünüyorum. hediyeniz için de ayrıca tşkler. fotolarda pek net çıkmamış adidas eşofman ama orjinalde çok güzelmiş rengi. çok naziksiniz. sevgilerle. sizi takipteyim :))))

İçten ve samimi yorumunuz için de ben çok teşekkür ederim :16::16::16:
Beğenmenize çok sevindim . Kuzunun ayağına da tam olur umarım . Ayakkabıyı da , eşofmanı da iyi günlerde , sağlıkla kullansın prenses. :80:

Back