- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
- Konu Sahibi Safir Taht
-
tmm canm bunlarıda ekliyelim başka yok heraldeEki Görüntüle 1016836 Eki Görüntüle 1016837 Eki Görüntüle 1016840 Eki Görüntüle 1016841 12-18 ay ilk resimdeki bel ve paçaları lastikli.İkinci resimdeki pantolon slim fit model ve belin iç kısmında ayarlanabilir lastiği var. İkisi 15 TL
cnm ilk sayfadakilerden kalanları tekrar ekle resimler görünmüyo belki onlardan da alacağım olurTamam canım arkadaş vazgeçerse aklımdasın.
Tamam canım 5 dk içinde ekliyorum.cnm ilk sayfadakilerden kalanları tekrar ekle resimler görünmüyo belki onlardan da alacağım olur
Bunları buldum canım evdetmm canm bunlarıda ekliyelim başka yok heralde
mavi ve gri hırkanın fiyatı nedir canmBunları buldum canım evde
toplam fiyat çıkarır mısın canm hırkalarla beraberGri hırka Lcw 1 kez gidildi .
lacivert sweet shirt kullanıldı H&M marka
tanesi 10 TL
Bunları buldum canım evde
toplam fiyat çıkarır mısın canm hırkalarla beraber
heeee işin içinde ilk arabamda var desene
İkna edersin sen canım , bebeğin ilgisini çekerse çok kullanışlı .heeee işin içinde ilk arabamda var deseneödüm koptu kızz yok eşim izin vermiyo ilk arabam çok istiyorum ama ikna edemiyorum halbuki çokta ihtiyacımız olan bişey
canm ben bi sorayım ilk arabam için ama çok diyosun bi çok arkadaş kutusunda 35tlye sattı sende 35 verirsen belki ikna ederim ama 55 tlye kabul etsede sizdeki onada pahalı gelirİkna edersin sen canım , bebeğin ilgisini çekerse çok kullanışlı .
Canım haklısındır ama benim ki çok yeni hiç bir darbesi , problemi yok . Benim ki ilgilenmedi aldığımızdan beri duruyor öyle. Kutusu duruyor bende de.canm ben bi sorayım ilk arabam için ama çok diyosun bi çok arkadaş kutusunda 35tlye sattı sende 35 verirsen belki ikna ederim ama 55 tlye kabul etsede sizdeki onada pahalı gelir
Canım haklısındır ama benim ki çok yeni hiç bir darbesi , problemi yok . Benim ki ilgilenmedi aldığımızdan beri duruyor öyle. Kutusu duruyor bende de.
Düşük isteyenler oldu ama veremedim. Hadi ilk listenin tamamını alırsan 90 yapayım en son ne olur kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?