Bebek İkinci El Yeniler eklendi sayfa 23 Markalı temiz ürünler

Gri hırka Lcw 1 kez gidildi .
lacivert sweet shirt kullanıldı H&M marka
tanesi 10 TL

heeee işin içinde ilk arabamda var desene ödüm koptu kızz yok eşim izin vermiyo ilk arabam çok istiyorum ama ikna edemiyorum halbuki çokta ihtiyacımız olan bişey
İkna edersin sen canım , bebeğin ilgisini çekerse çok kullanışlı .

İkna edersin sen canım , bebeğin ilgisini çekerse çok kullanışlı .
canm ben bi sorayım ilk arabam için ama çok diyosun bi çok arkadaş kutusunda 35tlye sattı sende 35 verirsen belki ikna ederim ama 55 tlye kabul etsede sizdeki onada pahalı gelir

canm ben bi sorayım ilk arabam için ama çok diyosun bi çok arkadaş kutusunda 35tlye sattı sende 35 verirsen belki ikna ederim ama 55 tlye kabul etsede sizdeki onada pahalı gelir
Canım haklısındır ama benim ki çok yeni hiç bir darbesi , problemi yok . Benim ki ilgilenmedi aldığımızdan beri duruyor öyle. Kutusu duruyor bende de.
Düşük isteyenler oldu ama veremedim. Hadi ilk listenin tamamını alırsan 90 yapayım en son ne olur kusura bakma.

pantolonlar 15
gömlekler 12.5
araba 35

60 tl oolursa alayım yok dersen pantolon gömlekleri tek alayım canm ayrıca satan bütün arkadaşlar aynı şekilde çiziksiz sattılar tabi yine senn kararın bide kargo var tabiii yine dediğin fiyata gelir bana bu şekilde bile versin yinede son karar senndir canm özelden bildir adresimi vereyim

Eki Görüntüle 1016857 Eki Görüntüle 1016858 Sadece ve sadece dece 30 TL ye indirdim. 5.sayfada kalanlar var toplu alımlarda fiyatlarda anlaşırız kızlar.

Aziz Bebe marka nevresim takımı. Paketinde hiç açılmadı.Bej-ekru renginde. Fiyatı 30 TL
Baş yastığı 40x32
Süs yastığı 40x35
Çarşaf 120x140
Yorgan 100x150

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…