Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

kırmızı bluzu ölçeyim hemen yazıyım sana , buarada gri etek ve rengarenk olan eteğin bedeni 40 bedene uygun aklında olsun

Eki Görüntüle 926561

takma kirpik seti 10 tl

37-38 no çizme 20 tl
pembe el örgüsü şal 7 tl
beyaz bluz 2 tl
fırfırlı kol koton bluz 4tl
maria posa boydan elbise diz altında yırtmaç detayı var 10 tl
anadolu motifli bluz sırt kısmı lastıkli s beden 2 tl

Son düzenleme:
satılmadı canım diğer ürünlerin de fiyatlarını düşürdüm birkaç ürün olursa toplu indirim de yaparım yine

gri elbiseyi resimde gördüğünüz şekliyle gönderebilirim arkadaşlar ayakkabısı ,şalı ve aksesuarı ile birlikte..
ilgilenen arkadaşlarla fiyatı birlikte belirleriz..

arkadaşlar de facto marka etiketi üzerinde ,38 beden.. sadece 8 tl

Eklentiler

• $IMG_6373.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
arkadaşlar 3 ürün alana beğendiği gümüş kolye , yüzük ya da bilekliklerimden hediye edeceğim,
fiyatları birlikte belirleyelim haydi alışverişe birazdan gecelikler de katılıyor sergimizeee

evet bel kısmı lastıkli standart beden, bir arkadaş sormuştu dün ama uygun başka ürünler olmayınca net konuşamadık, almayı düşünürseniz onunla iletişime geçtikten sonra sizin için ayırırım

toplu olsa fiyatını da buradanmı özeldenmi konuşalım birde bedenleri tabi

hepsinin kumaşları çok kaliteli bayanlar,
özellikle puanlı beyaz geceliğin yumuşacık pamuklu kumaşı var,
atlet şort takım s bedene uygun askı üzerinde taş işlemeli bir detay var,çok şirin çok rahat bir ürün.
saten gecelik krem rengidir yine çok hoş bir kumaş üzeri dantel eklentili ,
siyah gecelik de yine paketinden çıktığı gibi duranlardan denemek için bile giymedim,alan arkadaşlar beğenerek kullansınlar inşallah
hem şık hem rahat bu gecelikleri kaçırmayın derim

kız hepsini alacağım fiyat söylesene özelden

hepsi S bedenmi birde

Son düzenleme:
toplu olsa fiyatını da buradanmı özeldenmi konuşalım birde bedenleri tabi

pamuklu kumaşın ve siyahın bedeni yok canım s-m bedene uyar diye düşünüyorum esnek kumaşları var ,üzeri dantelli s beden 36-38bedene uygun yine bel kısmının ölçüsünü yazarım düşünürsen ,
atlet şortlu takım s beden 36 bedene uygun olur.. bir de pantolon ekledim bedeni yok onun da ipek saten gibi bir kumaş .. uygun olan ürünler olursa fiyatı da özelden konuşuruz

Son düzenleme:

bu elbisenin içi astarlı canım, diz kapağının bıraz altında yırtmacı başlıyor yırtmacın biraz üzerine kadar astarı var

seçtiğiniz ürünlerin bedeninde bu tunik de hoş duracaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…