Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

Cok tesekkur ederim :KK66: Aç bi sergi sen de:KK66: ben cok sevdim bit pazarini disarda bulamadigim modelleri burda goruyorum :KK66: bu konu guzel bir firsat oldu tertemiz kiyafetlerimiz dolap beklemeyecek artik insallah=)

Tamam canim mesajini bekliyorum :KK66:
ben satısı bırak veremıyorum bıle elım acıktır ama ne bıleyım cımrı oldum heralde amam ıhtıyacı olana gonlumde elımde herzaman acık:KK16:

ben satısı bırak veremıyorum bıle elım acıktır ama ne bıleyım cımrı oldum heralde amam ıhtıyacı olana gonlumde elımde herzaman acık:KK16:

tabi ki ihtıyacı olan birine vermek çok daha guzel ben neredeyse her sene koca bı torba ıhtıyacı olan köy okullarına kıyafet goturdüm ya da bırılerıyle ıletmeye çalıştım ama abiyeler falan kalıyor tabi gün gelir giyerim dıyorum :KK1:
bır dugune gıyınce bı daha da gıyemıyor ınsan, en ıyısı satayım o paraya yenısını alayım dedim :KK76:

tabi ki ihtıyacı olan birine vermek çok daha guzel ben neredeyse her sene koca bı torba ıhtıyacı olan köy okullarına kıyafet goturdüm ya da bırılerıyle ıletmeye çalıştım ama abiyeler falan kalıyor tabi gün gelir giyerim dıyorum :KK1:
bır dugune gıyınce bı daha da gıyemıyor ınsan, en ıyısı satayım o paraya yenısını alayım dedim :KK76:
ıyı yaptın :KK16:allah eımızı daha cok acsın ınsallah daha cok verelım

Amiin bir kosede duran begenilmeyen bir kaban bir insanin kurtaricisi oluyor..belki buyuk sehirler de pek bilinmiyor bu kisiler ama koy kasaba okullarina ulasmak lazim benim cok ogrencim boyle yardimlarla kisi geciriyor...bu da tuketimin farkli bir boyutu:KK43:

$kıyafet.jpg $IMG_6157.jpg $IMG_6152.jpg $IMG_6141.jpg $IMG_6130.jpg $IMG_6126.jpg $IMG_6113.jpg Eki Görüntüle 913012 Eki Görüntüle 913013 $IMG_6274.jpg $IMG_6269.jpg $IMG_6266.jpg $IMG_6280.jpg $IMG_6123.jpg

Eklentiler

• $IMG_6120.jpg
    $IMG_6120.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 96
$kıyafet1.jpg

s-m bedene uygundur

$kıyafet1 - Kopya.jpg

satene benzer bir kamaşı var s xs beden $kıyafet1 - Kopya (2).jpg

şifon bluz standat bedendır kalçayı kapatan bir model

bluzler 3 tl oldu, resimlerin arkası ve önü aynı karede üzerine tıklayınız :KK34:

kıyafetleri soran arkadaşlar haber bekliyorum vee başlığı yeni görenler buyurun sergimee:KK76:

siyah bluzun duruşu

$DSCF0515.jpg

ışıl ışıl kullanışlı ve sıcacık bir şal, el örgüsüdür

$IMG_6357.jpg $IMG_6358.jpg

$IMG_6347.jpg $IMG_6342.jpg bluzler 2 tl arkadaşlar ,
beyaz olan hiç giyilmedi siyah da sayılı kullanmışımdır kısa boğazlı.

hemen özelden yazıyorum :KK34: şifon bluzun üzerimde duruşu şöyle $CIMG0310.jpg boyu kalçayı kapatıyor

Son düzenleme:
X