Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

teşekkür ederim
grili siyahlı elbiseyi fabrika network'den almıştım, 38 bedene uygun, fiyat 40 yazmıştım ama düşünürsen 35 olabilir

arkadaşlar yeni eklenen ürünlerimizle devvaaam ediyoruz buyurun alışverişee

kırmızı kapri kol bluz kumaşı yaka detayı çok şık yeni almıştım 2 kez giyildi, 20 tl , iki ürün alırsanız kargo ücreti almayacağım

cıvıl cıvıl bir etek, bir kez giyildi , 38-40 bedene uygun, hem özel zamanlarda hem de günlük kombinlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz

ve yine cıvıl cıvıl bir bluz, yazın beyaz pantolonla çok şık olacaktr,bir kez giyildi, yaka dekoltesi kapalıdır, s-m bedene uygun

haydi kadınlar kulübünün alışveriş sever baayanlarıı buyurun sergime

Arkadaslar haftasonu indirimi fiyatlar dusuyor pazartesi kargoya vericem begenilen urunleri bakmadan gecmeyiiiiiin))

Carpelumina kargon ulasti mi eline canim? bugun oglen kocaeli subesinde yaziyodu kargo takipte..

merhaba, ilk sayfada en sondaki sarı elbisenin bedeni nedir acaba?

ic astari esnek bir kumas o yuzden 36-38 bedene uygundur, sirt dekoltesi de fazla degil kullanisli bir elbisedir

herkezler bırsey satıyor evı satılıgamı cıkarsam ne yapsam tabı bu ısın sakası ıyı satıslar

herkezler bırsey satıyor evı satılıgamı cıkarsam ne yapsam tabı bu ısın sakası ıyı satıslar

Cok tesekkur ederim Aç bi sergi sen de ben cok sevdim bit pazarini disarda bulamadigim modelleri burda goruyorum bu konu guzel bir firsat oldu tertemiz kiyafetlerimiz dolap beklemeyecek artik insallah=)

teşekkürler, bi düşüneyim o elbiseyi

Tamam canim mesajini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…