Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

Canim siyah fiyonklu ayakkabi tam istefigim gibiymis ama datista degilmis artik birde fume var onun numarasi kac

füme 37 numara canım biraz dar kalıp 3 kez falan gıydım çok uzun zamandr kullanlmadı sadece burnunda hafif bir aşınma var ayrıntılı fotoları ekledim

çok zarif bir ayakkabı , 37 numara,
sayılı giyildi burnunda hafif aşınma var bu yüzden 10 tl

Eki Görüntüle 1030629 Eki Görüntüle 1030630

güzel şeyler hep küçük beden olmak zorunda mı beden özgürlüğü istiyoruz

bu ara benım begendıklerım de buyuk oluyor bana ama hepsi küçük değil canım ya m-l bedenler var bazıları esnek ,çantalar ayakkabılar var

Son düzenleme:

Bacım XL giyen birisi de 37 numara ayakkabı giymiyor 40 numara ayaklarım çocuk mezarı gibi

Bacım XL giyen birisi de 37 numara ayakkabı giymiyor 40 numara ayaklarım çocuk mezarı gibi

yaa 39-40 numara nasıl güzel ayakkabılar satıldı yine denk gelırse ben sana gönderrm haberleri
bit pazarı bağımlısı oldum zaten tüm dükkanları dolaşıyrm internet alışveriş sitelerinn hiç biriine bakmıyrm artık

Son düzenleme:

Tamam canım teşekkür ederim

Kumaşı harika bir pantolon teve arkadaşımdan çok beğenerek almıştım ama bana büyük oldu 40bedenler bu çok tarz pantolon kaçmaz :))

Bir kışlık bir yazlık ürün daha geliyor :))

Mudo plaj terligi bir iki kez kullandım parmak arası kullamadğm için satıyorum sadece 3tl

flashtan renkler açıkçıktı tatlı birmavi standart beden hırka az kullanıldı 7 tl

renkleri çok canlı bir eşarp fular olarak da kullanılabılır sıfır , sadece 2 tl

asker yeşili fırfırlı bluz standart beden 7 tl

plajda ya da günlük kullanımda çok tarz olacak bir tunik bir kez gıyıldı 7 tl

şifon bluz asimetrik iniyor bir kez kullanıldı 5 tl

yeni sezon bluz s-m sayılı kullanıldı 7 tl

kahve tonlarda şal turuncu ve krem trençkotlarla harika duruyor sadece 3 tl

Mavi hırka kahve şal da olabilir canım önceden konuştuğumuz yun kısa hırka var bunlar dışında bildigin şeyler canım şort ve eşofman da var belleri geniş onların

Mavi hırka kahve şal da olabilir canım önceden konuştuğumuz yun kısa hırka var bunlar dışında bildigin şeyler canım şort ve eşofman da var belleri geniş onların

pantolon,krem bluz,terlikler,mavi kısa hırka fiyat alayım:)) mavi hırkada tüylenme vs varsa giymeyebilirim ama cnmcm...

su bnm kırmızıyıda almıyo kimse alsammı küçük demeden:))) o kaça indi?? bide tbox plaj cantası nası bişeyki yaa?

pantolon,krem bluz,terlikler,mavi kısa hırka fiyat alayım:)) mavi hırkada tüylenme vs varsa giymeyebilirim ama cnmcm...
bakarım hırkaya tekrar canım , krem bluz ne onu bılemedm :26:
su bnm kırmızıyıda almıyo kimse alsammı küçük demeden:))) o kaça indi?? bide tbox plaj cantası nası bişeyki yaa?

valla sen bilirsn canım 10 tl oldu sana olmazsa kardeşine olur dıye dusunuyrm t box paketinde duruyor hiç açmadm istersen onu açıp foto cekerm yıne sana gri elbise bileklerde kalıyo üst bedeni 75 se kaçırma derim 7 tl oldu o da

gri olmaz o zmn cnm...bluze krem demiştin sen konuşmuştuk daha önce..fakir kol onde düğmeleri var geniş sana olur demiştin..çanta ne kadar ki?? plaj cantamda var ama maksat sepetimi doldurayım:))) kırmızı bluz daha çok inmemiş cnm yaa küçük olacağı kesin çok ucuzsa diye sorayım demiştim...

terlikler, pantolon,krem bluz,plaj cantası bu kadar sanırım bana olabilecekler..bide mavi hırka sorunu yoksa eğer...fiyat alayımmmm:))))

hepppsi 16 canımm aslında yuvarladım 15 , 1 tl de ptt kesintisi ayakkabı krem takılara falan da baksana tamamlayalım 20 ye

hepppsi 16 canımm aslında yuvarladım 15 , 1 tl de ptt kesintisi ayakkabı krem takılara falan da baksana tamamlayalım 20 ye

cnm valla 2 tane almıyım diye bayaaa baktım yaa başka bişi yokk...aslında sadece terlikler lazımm yanına hadi pantolonda olsun dedimm vs vs:)) 6.5 da kargoo yeterr:)) pazartesiverebilecekmisin sabahtan..salı elimde olsun...yine bi bakarım ben bişeyler daha çıkarmı diye...

sabah değil de öğlen gitmeye çalışırım canım zaten o saatler verınce de ertesi gün ulaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…