Canim siyah fiyonklu ayakkabi tam istefigim gibiymis ama datista degilmis artik birde fume var onun numarasi kac
çok zarif bir ayakkabı , 37 numara,
sayılı giyildi burnunda hafif aşınma var bu yüzden 10 tl
Eki Görüntüle 1030629 Eki Görüntüle 1030630
güzel şeyler hep küçük beden olmak zorunda mıbeden özgürlüğü istiyoruz
füme 37 numara canım biraz dar kalıp 3 kez falan gıydım çok uzun zamandr kullanlmadı sadece burnunda hafif bir aşınma var ayrıntılı fotoları ekledim
bu ara benım begendıklerım de buyuk oluyor banaama hepsi küçük değil canım ya m-l bedenler var bazıları esnek ,çantalar ayakkabılar var
Bacım XL giyen birisi de 37 numara ayakkabı giymiyor 40 numara ayaklarım çocuk mezarı gibi
yaa 39-40 numara nasıl güzel ayakkabılar satıldı yine denk gelırse ben sana gönderrm haberleri
bit pazarı bağımlısı oldum zaten tüm dükkanları dolaşıyrm internet alışveriş sitelerinn hiç biriine bakmıyrm artık biz bize yeterz
Brctlp arka cep görüntüsü şöyle canım Eki Görüntüle 1054069 Eki Görüntüle 1054070
Mavi hırka kahve şal da olabilir canım önceden konuştuğumuz yun kısa hırka var bunlar dışında bildigin şeyler canım şort ve eşofman da var belleri geniş onların
Mavi hırka kahve şal da olabilir canım önceden konuştuğumuz yun kısa hırka var bunlar dışında bildigin şeyler canım şort ve eşofman da var belleri geniş onların[/QUOTE
bide gri etiketli elbise varya o ne kadar??boyu nasıl onun?? kardeşime alsammı dedimde..
bakarım hırkaya tekrar canım , krem bluz ne onu bılemedm :26:pantolon,krem bluz,terlikler,mavi kısa hırka fiyat alayım:)) mavi hırkada tüylenme vs varsa giymeyebilirim ama cnmcm...
su bnm kırmızıyıda almıyo kimse alsammı küçük demeden:))) o kaça indi?? bide tbox plaj cantası nası bişeyki yaa?
bakarım hırkaya tekrar canım , krem bluz ne onu bılemedm :26:
valla sen bilirsn canım 10 tl oldusana olmazsa kardeşine olur dıye dusunuyrm t box paketinde duruyor hiç açmadm istersen onu açıp foto cekerm yıne sana gri elbise bileklerde kalıyo üst bedeni 75 se kaçırma derim 7 tl oldu o da
gri olmaz o zmn cnm...bluze krem demiştin sen konuşmuştuk daha önce..fakir kol onde düğmeleri var geniş sana olur demiştin..çanta ne kadar ki?? plaj cantamda var ama maksat sepetimi doldurayım:))) kırmızı bluz daha çok inmemiş cnm yaa küçük olacağı kesin çok ucuzsa diye sorayım demiştim...
terlikler, pantolon,krem bluz,plaj cantası bu kadar sanırım bana olabilecekler..bide mavi hırka sorunu yoksa eğer...fiyat alayımmmm:))))
hepppsi 16 canımm aslında yuvarladım 15 , 1 tl de ptt kesintisiayakkabı krem takılara falan da baksana tamamlayalım 20 ye
cnm valla 2 tane almıyım diye bayaaa baktım yaa başka bişi yokk...aslında sadece terlikler lazımm yanına hadi pantolonda olsun dedimm vs vs:)) 6.5 da kargoo yeterr:)) pazartesiverebilecekmisin sabahtan..salı elimde olsun...yine bi bakarım ben bişeyler daha çıkarmı diye...
sabah değil de öğlen gitmeye çalışırım canım zaten o saatler verınce de ertesi gün ulaşıyor