tmm bacımm:) baktım tekrar yeter bu kadar cnm ya kıza harcıyorum bu ara paralarımı:))
Tamam canım kırmızı bluz için de yazdım özelden bir daha düşün :))yarın haberleslm bilgilerini de yazar misin bu arada :)
cnm mail attım 5 dk ile uğraşamadım bakarsın:)) kaçtım ben iyi geceler..
neutregena krem satıldı mı, ne kadar kullandınız, fiyat nedir acaba? spf 15 koruma faktörü var mı?
t-box plaj çantası ve bu ürünler satılmıştır. brctlp güle güle kullan bacıııım umarım hepsi uyar bedenine
Eki Görüntüle 1056211 Eki Görüntüle 1056212 Eki Görüntüle 1056220 Eki Görüntüle 1056221 Eki Görüntüle 1056222
teşekkür ederim bacıımmmmhediyelerde gelmişşş inşallah uyarlar kargom gelir gelmz deneyip mail atıcam sana
mailimi okuduummmm canım ya çok sevındım beğenmene güzel günlerde kullan
beğenmem mii herşey çookk güzell yenilerr ,missler gibi ütülenmiş hediye paketleri yapılmışş:))) mailde söylemeyi unuttum bide tokam vardıı:) senmi yaptın?? bende keçeden boyna bişiler yapıyorumda kızıma:)) heer şey için çook teşekkürler cnm keşke bedenlerimiz uysaydıda daha çok alışveriş yapabilseydim senden:))
hırka xs-s beden
Eki Görüntüle 1059966
koton çanta etiketi üzerinde omuzda ve elde taşınablen çanta
Eki Görüntüle 1059968
erkek gömlek m-l beden
Eki Görüntüle 1059981 Eki Görüntüle 1059983
çanta uzun saplı dem bannaaaa:18::18:neden bana göstermedinki amaaaaa
canım çok uzun değil çok da kısa değil ne bileyim bacım yeni toparladm bunlarıAyın 15ine doğru bi paket daha hazırlarm sana ya sen iste
Bi de bu etek var burdn aldım ama olmadı kargo gelince aklıma sen geldin beden buyuk bana sana hoş olur
yandan asılmıyosa postacı canta değilse yani üzülmem:))
üzülme üzülmeöyle uzun değil:d
Bir kışlık bir yazlık ürün daha geliyor :))
Mudo plaj terligi bir iki kez kullandım parmak arası kullamadğm için satıyorum sadece 3tl
Eki Görüntüle 1053698 Eki Görüntüle 1053699
numarası kaç canm