Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

adilışık m beden bluz boyundan giyilen farklı bir tarzı var salaş ve farklı tarzlar sevenlere hiç kullanılmadı

canım benim begendiğim o siyah ayakkabıyı indirimemi koydunuz

canım benim begendiğim o siyah ayakkabıyı indirimemi koydunuz

Yok canım abiye ve ayakkabilarda fiyat farklı bi de senden önce siyahi bir arkadaş daha sormuştu indirim olursa o da talip olabilir fiyatı anneme sorcam ayakkabi ona ait 10tl olur derse size haber ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yüzük satışta değildir

oriflame parlatıcı ilk alışverişte hediye olarak gönderilecekk

ayakkabı artık satışta değildir bayanlar kalanlarla devam bu fiyatları kaçırmayınnnn

kullandığımda herkesin çok beğendiği bavul çantam , anneler,öğrenciler ve kısa yolculukları sevenler için ideal içi çok geniş bavul olarak bile kullanmıştım , iç astarında yıpranma yok tek sorunu arka fermuarının bozulmuş olması ,bu çok kullanışlı çanta sadece 5 tl

şık olmayı seven bayanlar yazın pudra babetlerle harika duracak bir çanta geliyor,
çok az kullandım benim çok eşyam olur çantamda sanırım taşımadı ve sapının bıri koptu,
kopan parçası da var , ayrıntılı fotoları eklıyrm başka bir çanta sapıyla ya da ucunu yapıştırarak yaptırarak rahatlıkla kullanablrsnz , saadece 10 tl

Son düzenleme:
brctlp arkadaşımın hediyesiydi çok beğendim ama bana bol geldi,
harika bir tunik, collezione s -m beden , özellikle 80-85 de çok hoş durur ben de yaka cok acık kaldı
fiyatıysa saadece 5 tl

tüm ürünler 41 ve 42. sayfada ilk alışverşe orıflame parlatıcı hediyee

Canim siyah fiyonklu ayakkabi tam istefigim gibiymis ama datista degilmis artik birde fume var onun numarasi kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…