yeniler eklendi düzenlendi 20. sayfadan itibaren bakabilirsiniz

canım kırmızı kabanın iki koltuk arasını ve kol boyunu ölçermisin

[QUOTE="muktol,
ÜRÜNLER karaca01 ADLI ÜYEYE SATILMIŞTIR..İYİ GÜNLERDE KULLANMAN DİLEĞİYLE CANIM:)[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim kiyafetlerden cok seni tanıdığıma takipçinim canım

[QUOTE="muktol,
ÜRÜNLER karaca01 ADLI ÜYEYE SATILMIŞTIR..İYİ GÜNLERDE KULLANMAN DİLEĞİYLE CANIM:)
Çok teşekkür ederim kiyafetlerden cok seni tanıdığıma takipçinim canım [/QUOTE]

aynen canım benim bende senin gibi bir dost edindiğim için çok çok mutlu oldum hep görüşeceğiz inşallah böyle bırakmayalımm öpüyorum çok çok

canım kol altından diğer kol altına kaç cm diye sordum, yanlışlık olmasın, birde omuzdan aşağıya kol boyu baya uzun değil mi?

cnm anladım iki kol arası 44 cnm..ben tamamen uzunluğu ölçmüşüm özür 49 cnm de kol boyu canım..

anladım canım bana dar gelir, benim kabanın iki koltuk arası 48 cm, zahmet verdim sana teşekkürler

39 numara hiç kullanılmamış rugan uzun çizme..istenirse katlanarak giyilebiliyor..içi peluş yumuşacık sıcak tutar..100 küsüre almıştım .eşimin kıskançlıklarından giyemediğim içimde kalan çizmem son fiyat 40 tlye düştü..

canım kırmızı kaban bana olmadı ancak burada bir arkadaşım bedeni senin kabana uydu, en son olarak fiyat ne diyorsun.. ciddi alıcıyız... amacımız uygun fiyata ürün almak

MANGO HİÇ GİYİLMEDİ SIFIR 36-38 BEDEN VATKALI KARPUZ KOL ÇOK ŞIK ELBİSE 25 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…