yeniler eklendi düzenlendi 20. sayfadan itibaren bakabilirsiniz

Eki Görüntüle 1412200 Eki Görüntüle 1412202

kızlar vizon kürk tekrar satışta..arkadaşımız cayyu almıştı fakat beden uymadı ufak gelmiş iade etmiştir.. s m beden uyumludur 25 tldir

Eki Görüntüle 1412209 Eki Görüntüle 1412211
kızlar ceketlerde cayyu adlı arkadaşımıza satılmıştı fakat dar gelmiş iade etti tekrar satışta adedi 5 tl s beden

arkadaşlar bu ürünleri almıştım fakat muktol arkadaşımıza bedeni uymadığı için iade etmek zorunda kaldım.ürünler gerçekten çok güzel bedeni uyanlar gönül rahatlığıyla alabilirler.geri alma inceliğini gösterdiği zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum umarım diğer arkadaşlara da örnek teşkil eder...

Teşekkürler canım..olmadığına üzüldüm..Etegi iyi günlerde kullan..iyi aksamlar

Teşekkürler canım..olmadığına üzüldüm..Etegi iyi günlerde kullan..iyi aksamlar
0lmadığına ben de üzüldüm ne yapalım kime nasipse canım artık.etek güzel ve sıkıntı yok o da teselli oldu.aslında özellikle ben de hasta bir çocuk sen de bir çocuk özellikle vaktini aldığına üzüldüm tekrar özür.. hakkını helal et..kolay satışlar diliyorum. iyi akşamlar

ÇOCUKLARLA ZOR OLUYOR EVET CNM..HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL AMA SENDE UĞRAŞTIN HAKKINI HELAL ET SENDE..İYİ AKŞAMLAR..

turkuaz az giyilmiş standart beden dantel dökümlü tunik 15 tl

sarı m beden 1 kere giyildi şık elbise dantel astarlı elbise 20 tl

tatlımm krem japon style mont geldi çok çok çok teşekkür ederim, ilgine alakana... ayrıca da ürüne baaayııııılllllllldııımmmmm

CANIM KIRMIZI KABANI ALDIM. ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK TEMİZDİ. HİÇ Mİ GİYMEDİN SEN BUNU.. ÇOK MEMNUN KALDIM CANIM BENİM... KABAN CUK DİYE ÜZERİME OTURDU, SANKİ BENİM İÇİN DİKİLMİŞ GİBİ...BUNDAN SONRA TAKİBİNDEYİM....

Cnm beğenmene çok sevindim en fazla iki kere gitmiştim..kalıbı çok güzel oturuyor üste..iyi günlerde kullan canım:)

tatlımm krem japon style mont geldi çok çok çok teşekkür ederim, ilgine alakana... ayrıca da ürüne baaayııııılllllllldııımmmmm
Çok sevindim cnm bende çok beğenerek almıştım ama bana bol geldi..yurtdışından geldiği için degistiremedim..kısmet sanaymış:) iyi günlerde giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…