Eki Görüntüle 1412200 Eki Görüntüle 1412202
kızlar vizon kürk tekrar satışta..arkadaşımız cayyu almıştı fakat beden uymadı ufak gelmiş iade etmiştir.. s m beden uyumludur 25 tldir
Eki Görüntüle 1412209 Eki Görüntüle 1412211
kızlar ceketlerde cayyu adlı arkadaşımıza satılmıştı fakat dar gelmiş iade etti tekrar satışta adedi 5 tl s beden
arkadaşlar bu ürünleri almıştım fakat muktol arkadaşımıza bedeni uymadığı için iade etmek zorunda kaldım.ürünler gerçekten çok güzel bedeni uyanlar gönül rahatlığıyla alabilirler.geri alma inceliğini gösterdiği zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum umarım diğer arkadaşlara da örnek teşkil eder...
0lmadığına ben de üzüldüm ne yapalım kime nasipse canım artık.etek güzel ve sıkıntı yok o da teselli oldu.aslında özellikle ben de hasta bir çocuk sen de bir çocuk özellikle vaktini aldığına üzüldüm tekrar özür.. hakkını helal et..kolay satışlar diliyorum. iyi akşamlarTeşekkürler canım..olmadığına üzüldüm..Etegi iyi günlerde kullan..iyi aksamlar
0lmadığına ben de üzüldüm ne yapalım kime nasipse canım artık.etek güzel ve sıkıntı yok o da teselli oldu.aslında özellikle ben de hasta bir çocuk sen de bir çocuk özellikle vaktini aldığına üzüldüm tekrar özür.. hakkını helal et..kolay satışlar diliyorum. iyi akşamlar
İyi günlerde kullan canım çok sevindimcanım ulaştı kargo elime gerçekten çok güzeller çok teşekkür ederim.
Canım kargom bugun geldi teşekkür ediyorum ilgin için
Cnm beğenmene çok sevindim en fazla iki kere gitmiştim..kalıbı çok güzel oturuyor üste..iyi günlerde kullan canım:)CANIM KIRMIZI KABANI ALDIM. ÜRÜN GERÇEKTEN ÇOK TEMİZDİ. HİÇ Mİ GİYMEDİN SEN BUNU.. ÇOK MEMNUN KALDIM CANIM BENİM... KABAN CUK DİYE ÜZERİME OTURDU, SANKİ BENİM İÇİN DİKİLMİŞ GİBİ...BUNDAN SONRA TAKİBİNDEYİM....
Çok sevindim cnm bende çok beğenerek almıştım ama bana bol geldi..yurtdışından geldiği için degistiremedim..kısmet sanaymış:) iyi günlerde giytatlımm krem japon style mont geldiçok çok çok teşekkür ederim, ilgine alakana... ayrıca da ürüne baaayııııılllllllldııımmmmm