- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vizon kürk 38 beden siyah kürk 36 beden cnmCANIM CEKETLERİN BEDENİ NEDİR?
CANIM ÖNCELİKLE ÜRÜNLERİN ÇOK ŞIK , ÇOK TEMİZ AYRICA FİYATLARI DA ÇOK UYGUN... HERKESE ÖRNEK OLURSUN İNŞALLAH... BAZILARI BURANIN BİT PAZARI OLDUĞUNU UNUTUYORLAR...... HAYIRLI VE BOL SATIŞLAR CANIM......[/QUOTE
çok sevindim uygun bulduğunuza pahalı gelir diye düşünmüştüm..emin olun hepsi yepyeni ve aldığım fiyatın yarısndanda altında veriyorum teşkkürler
maalesef cnm benim keşke olsa çok güzel bir ayakkabıbide kahverengi ayakkabı var ya 38 no olan onun 39-40 numarası varsa onada talibim.
ceketler s beden cnm ama m bedene olabilir biraz geniş kalıp sanki fakat sen yinede emin ol olmaz falan sonra hak geçmesin cnm kimse mağdur olmasınkahverengi 5 tl ceket kaç bedeni 38-40 bedense bana ayır canım.diğer ürünleride seçip almak istiyorum
s beden cnm5 tl ceketler kaç beden kahvesi vişnesi
Vİzon kurke 38 yazmıssın 40 bedene olur mu sence ? Kalıbı falan nasıl ki..bir de ekleyeceklerin var mı daha canım?s beden cnm
cnm olmaz herhalde s beden üzgünüm mezuramda yokomuzu ölçer misin omuz 41 cm kol 61 cm.
cnm olmaz nırmal kalıp üzgünüm bebeğim olduğu için herzaman bakamıyorum sonra cevaplıyorum kuura bakmayın müsait olduğum zamanlar bakabiliyorum ancakVİzon kurke 38 yazmıssın 40 bedene olur mu sence ? Kalıbı falan nasıl ki..bir de ekleyeceklerin var mı daha canım?
Ozel mesaj attım ama yogunluk var sanırım :)
36-38 bedene olurKrem rengi kaşenin bedenini ogrenebilir miyim