• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilenmis oturma odam

bence cok guzel olmuş.bende mobılyamı kaplamak ıstıyorum nasıl oluyor hıç bılmıyorum.rengı kahverengı bnde beyaz ıstıyorum bılgı verırmısınız....

çok şık olmuşodan iyi günlerde oturun

Tesekkürler canim.

bence cok guzel olmuş.bende mobılyamı kaplamak ıstıyorum nasıl oluyor hıç bılmıyorum.rengı kahverengı bnde beyaz ıstıyorum bılgı verırmısınız....

Sagol canim.Mobilya kaplamak icin yapiskanli folyolar var,kendinden yapiskanli oluyor.Dolaplarin kapagini cikariyorsun ve bu folyoyu üzerine yapistiriyorsun.Cok basit bir islem.Ama iki kisinin yapmasi lazim.Tek basina zor oluyor.

canımcı m güle güle kullan evin tek kelimeyle harika :)))) bu arada kırık beyazz tüylü halılarını nerden aldın markasıı nee ? yardımcı oursan sevinirm benimde 1 adet var memnun kalmadım ama daha kalitelilerinden salonumada almak istiyorum çünküü :)

canım hayırlı olsun
çok güzel olmuş

Tesekkürler canim.

canımcı m güle güle kullan evin tek kelimeyle harika :)))) bu arada kırık beyazz tüylü halılarını nerden aldın markasıı nee ? yardımcı oursan sevinirm benimde 1 adet var memnun kalmadım ama daha kalitelilerinden salonumada almak istiyorum çünküü :)

Sagol canim.Halimin markasi LALEE.Bir Türk markasi.Avrupa'da cok yaygin.Harika halilari var.Arastirdim senin icin Türkiye'de varmis.Su an ki fiyati 100 euro.Türkiye'dede 200 lira eder.Ama bunu degilde sana Glamour serisini tavsiye ederim.O cok daha dayanikli.

kırmızı boncuklar ve sticker la rkırmızı ..
bence koltukta kırmız olsaymışş ev harkulade olurmuş
boylee guzel ama krem cok cok uymamış..
cunku masan fln harıka bır beyaz tulunde beyaz..
koltuklarıkırmızı dusundun mu hıc
uzerlerınde sıyah ve beyaz yastıklar olur .. bır dusun derım

ne kadar değişmiş odan.konsolu kapladık demesen yeni zannederdim.çok şık olmuş hepsi.daha güzellerini kendi evine yaparsın inşallah.yalnız perden,halın,yemek takımların süper.

Tesekkürler canim.

Sagol canim.Halimin markasi LALEE.Bir Türk markasi.Avrupa'da cok yaygin.Harika halilari var.Arastirdim senin icin Türkiye'de varmis.Su an ki fiyati 100 euro.Türkiye'dede 200 lira eder.Ama bunu degilde sana Glamour serisini tavsiye ederim.O cok daha dayanikli.

çok tşkr ederim canım :) araştırıcammm :)

kırmızı boncuklar ve sticker la rkırmızı ..
bence koltukta kırmız olsaymışş ev harkulade olurmuş
boylee guzel ama krem cok cok uymamış..
cunku masan fln harıka bır beyaz tulunde beyaz..
koltuklarıkırmızı dusundun mu hıc
uzerlerınde sıyah ve beyaz yastıklar olur .. bır dusun derım

Sagol canim.Koltugu su an degisemem ama tasindigim zaman götürmüycem zaten.Kirmii da iyi fikir.

ne kadar değişmiş odan.konsolu kapladık demesen yeni zannederdim.çok şık olmuş hepsi.daha güzellerini kendi evine yaparsın inşallah.yalnız perden,halın,yemek takımların süper.

Tesekkürler canim.Bende masa ve sandalyelerimi cok seviyorum.

yeni hali süper olmuş son derece modern bi görünüm kazanmış evin iyi günlerde sağlıkla otur inşallah keşke aynayıda kaplasaydınız sanki daha bi uyumlu olurdu ..bide perdeleri kendinmi yaptın..öyleyse çok başarılı...

cok hos olmus.. cok daha ferah ve güzel olmus eskisine nazaran

eski hali çok göz yorucu ve ağırmış.yeni halini çok beğendim.modern şık ve rahat olmuş.güle güle otur canım.

yeni hali süper olmuş son derece modern bi görünüm kazanmış evin iyi günlerde sağlıkla otur inşallah keşke aynayıda kaplasaydınız sanki daha bi uyumlu olurdu ..bide perdeleri kendinmi yaptın..öyleyse çok başarılı...

cok hos olmus.. cok daha ferah ve güzel olmus eskisine nazaran

çok güzel olmuş.kaplamada çok hoş değişik olmuş güle güle kullanın

çok güzel olmuş bayıldım güle güle oturun

Çok güzel olmuş,içinize sinsin müthiş değişmiş,güle güle oturun.

çok gusel güle güle oturun :)

eski hali çok göz yorucu ve ağırmış.yeni halini çok beğendim.modern şık ve rahat olmuş.güle güle otur canım.

iyi günlerde otur canım çok güzel olmuş...

Cok sagolun arkadaslar.Begendiginize sevindim.

açık rengin yeride bir başka insanın içi ferahlıyor güle güle otur cnm
ama nacizane birtavsiyem var
ampullerini beyaz ışık olarak kullanırsan odayı daha iyi gösterir gibime geldi

Back
X