• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilenmis oturma odam

degisim cok güzel olmus güle güle oturun kaplamayi falan cok iyi basarmisiniz birde duvardaki tatoo nun siyah olanini denesen cok daha yakisacaktir

ama ben böyle bi yemek odası istiyordum aramadığım yer kalmadı, tam sıradan bişey aldm senin fotoları gördüm ayyy intihar edicem :)

Cok güzel olmus Allah evinden mutlulugu ve huzuru evinden eksik etmesin. Bende evimi ayni tarzda dösedim ayni iplik perde siyah beyaz, benimde koltuk takimin beyaz ben yanliz beyaz hali yerine siyah shaggy bir hali tercih ettim ama tabuki zevk meselesi

Beyaz her zaman cok asil duruyor.İyi günlerde kullanın

perde ve halindan bende alcam :) benim kafamda canlandirdigim modelleri almissin cok güzel..
evinde cok güzel dösenmis..

peki ama o Hali'nin yikanmasi zor olmuyormu, bide beyaz hemen kirlenir ..herseferinde yikarsanda yipranir Hali.. öyle degilmi??

bizde yeni evlniyoruz yavas yavas evimizi dösemeye basliyoruz.. benimde sectigim renkler siyah beyaz ve eflatun ... ama tam olarak hangisi ne renk olacak karar veremedim daha.. :)

cok guzel olmus gulle gulle kulan

beyaz çok yakışmış güle güle otur

yemek masanla perdelerini sevdim....

çok güzel güle güle kullan..........çok zevkli ve şık :)

mükemmel olmuş iyi günlerde kullan

Çok ferah.Güle güle eskit :) Bende ip perde yaptırıcam.Kenarlarında ki beyaz yuvarlak aksesuarı çok beğendim.Nerden aldın?

çok güzel olmuş :))

çok güzel olmuş gerçekten bayıldım yeni haline.

çok güsel olmuş canımm güle güle kullanman dilegiyleeeopuyorumnanaktan

degisim cok güzel olmus güle güle oturun kaplamayi falan cok iyi basarmisiniz birde duvardaki tatoo nun siyah olanini denesen cok daha yakisacaktir

çok güzell olmuşş:nazar:a.s.

ama ben böyle bi yemek odası istiyordum aramadığım yer kalmadı, tam sıradan bişey aldm senin fotoları gördüm ayyy intihar edicem :)

çok güzel olmuş

canımm cok gusel olmus evın gule gule oturunnn

yeni hali cok cok modern olmus canim gule gule oturun....

Herkese cok tesekkürler arkadaslar.Agziniza saglik.
ASlinda evin heryerini degistim.Nasip olursa onlari da bir gün ceker eklerim.

harika olmuş gerçekten ev dekorasyonlarına bakmaya bayılıorum yaa :)

Back
X