• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilenmis oturma odam

çok güzel olmuş canım,iyi günlerde kullanın.Allah kendi evinde oturmayı da nasip etsin inşallah.

açık rengin yeride bir başka insanın içi ferahlıyor güle güle otur cnm
ama nacizane birtavsiyem var
ampullerini beyaz ışık olarak kullanırsan odayı daha iyi gösterir gibime geldi

Çok güzel olmuş,iyi günlerde kullanın.

çok güzel olmuş canım,iyi günlerde kullanın.Allah kendi evinde oturmayı da nasip etsin inşallah.

cok güzel olmuş

evine bayıldım......allah huzurlu bir sekilde oturmanızı nasip etsin.

Tesekkürler arkadaslar.Bende cok begendim bu halini.Evime gelince icim ferahliyor vallahi.Hele temizlik yaptiktan sonra i$il i$il oluyor her yer.

gerçekten çok beğendim ,alakasız olcak ama konsolu kaplamanız ne kadara maloldu?

bir de o püsküllü perdelerden bende istiyorum ama kullanışlı olduğunu düşünmüyorum birbirine dolanmazmı tavsiye edermisn bana

Salondaki değişim inanılmaz...
Çok beğendim, iyi günlerde oturun.
Tesekkür ederim.
gerçekten çok beğendim ,alakasız olcak ama konsolu kaplamanız ne kadara maloldu?

bir de o püsküllü perdelerden bende istiyorum ama kullanışlı olduğunu düşünmüyorum birbirine dolanmazmı tavsiye edermisn bana

Konsolu kaplamak icin 2-3 rulo kagit gitti.En genis olanini almistim.Tanesi 9 euro'ydu.

Ip perdemi her gelen cok begeniyor.Hem cok ucuza geliyor.Egerki bir cocuk ellediyse karisiyor tabi,ama acmasi zor degil.

Cok güzel olmus Allah evinden mutlulugu ve huzuru evinden eksik etmesin. Bende evimi ayni tarzda dösedim ayni iplik perde siyah beyaz, benimde koltuk takimin beyaz ben yanliz beyaz hali yerine siyah shaggy bir hali tercih ettim ama tabuki zevk meselesi

perde ve halindan bende alcam :) benim kafamda canlandirdigim modelleri almissin cok güzel..
evinde cok güzel dösenmis..

peki ama o Hali'nin yikanmasi zor olmuyormu, bide beyaz hemen kirlenir ..herseferinde yikarsanda yipranir Hali.. öyle degilmi??

bizde yeni evlniyoruz yavas yavas evimizi dösemeye basliyoruz.. benimde sectigim renkler siyah beyaz ve eflatun ... ama tam olarak hangisi ne renk olacak karar veremedim daha.. :)

Back
X