• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilenmis oturma odam

ben çok beğendim halın sehpanın üzerine koyduğun aksesurların hele avizelerin çok güzel sağlıkla güle güle oturun allah herkese ve sizlerede hayırlı bi ev nasip etsin..

Sagol canim.Amin,Allah herkese kendi evini nasip etsin.

çoook güsel olmuş ne kadar da değişmiş bembeyaz insanın içi açılıyor..mutlulukla oturmanız nasip olsunn..

Tesekkürler canim.GErcekten beyaz insanin icini aciyor.

masanın oldugu bolum cok guzel...

Sagol canim.Masanin oldugu bölüm tam beyaz oldu ya,bu yüzden tam uyumlu oldu.

canım herşey çok güzel olmuş insanın içi açılıyor baktıkça hele perdene bayıldım.Ben yaptım demişsin nasıl yaptın anlatırmısın fonunuda senmi yaptın mükkemmel olmuş bayıldım vallahi bende heveslendim yapmak istiyorum ama altından kalakabilirmiyim bilemiyorum.:uhm:

Sagol canim güzel sözlerin icin.
Perdeyi komple ben yapmadim.Ip perde aldim,aralara sakalli ip diktim ve boncuklu kolyelerimi uzunlamasina perdeye taktim.

maşşallahhhhhhhhh ellerinize sağlık marifetli ve geniş fikirli bayanların hünerleri başka oluyo zaten :) güle güle kullanın arkadaşım

Sagol canim tesekkür ederim.

canım evinin yeni hali gerçekten güzel olmuş, güle güle otur. konsolu neyle kapladınız?

Konsolu Yapiskanli mobilya folyolari var.Onunla kapladim.Tahta desenlisini aldim.

bence koltuklarının rengi çok güzel odanın son halide süper olmuş

Cok sagol canim.Evet rengi gercekten cok güzel ama keske Esim beyaz alsaymis,daha güzel uyumlu olurdu.Ama sürpriz alip getirmis,bisey diyemedim.:))

herşey çok güzel olmuş ,güle güle otur canım ..

Tesekkürler canim.Eskisinden cok daha iyi ve modern oldu.

perdelerin ,avizen cok hosuma gitti .modern bir hava varr .stickerlerini siyah yapsan bencede cok güzel olurr.kaplamayi nasil yaptin .aciklama yaparsan sevinirimm

perdelerin ,avizen cok hosuma gitti .modern bir hava varr .stickerlerini siyah yapsan bencede cok güzel olurr.kaplamayi nasil yaptin .aciklama yaparsan sevinirimm

Tesekkürler canim.
Kaplamayi yapmak cok basit canim.Zaten folyoyu aldigin zaman üzerinde nasil yapilacagi yaziyor.Folyonun kendisi yapiskanli zaten.Altinda kagit var.Onu yavas yavas cekerek istedigin yere yapistiriyorsun.

çok güzel olmuş canım

Sagol canim.

bence de değişime ihtiyaç varmış.ilk halini hiç beğenmedim.renk uyumu modernlik yokmuş.ama son hali çok ferah soft renkler çok modern.çok beğendim.harika olmuş.bambaşka bir ev olmuş.güle güle oturun canım.

çok beğendim..

beyaz dekorasyonu herzaman farklı bulurum ve tek geçerim..
Kristal avizeye bittim güle güle kullan.

bence de değişime ihtiyaç varmış.ilk halini hiç beğenmedim.renk uyumu modernlik yokmuş.ama son hali çok ferah soft renkler çok modern.çok beğendim.harika olmuş.bambaşka bir ev olmuş.güle güle oturun canım.

Sagol canim.Beyaz, evi cok ferah yapiyor gercekten.Tasindigim zamanda her yeri yine beyaz üzerine yapicam.Ilk hali de 11 senelik canim.O zamanlar da onlar modaydi.Ama bundan sonra koyu renk hic istemiyorum evimde.
çok beğendim..

beyaz dekorasyonu herzaman farklı bulurum ve tek geçerim..
Kristal avizeye bittim güle güle kullan.

Sagol canim.Aynen beyaz diyorum baska bisey demiyorum.
Avizemi esim Türkiye'den getirdi.Hemde sirt cantasinda,kutusuyla.:lepi:

çok güzel olmuş canımm gülegüle kullan halını nerden aldınn :)) hangi seri

ellerinize saglik...cok guzel degerlendirmissiniz,eski hali eskiden cok guzeldi,ama simdiki halide bambaska guzel olmus konsolunuzun..birde aynayi ayirip duvara asmanizda cok dahiyanece..o aynayi antrdede cok sik sekilde de kullanabilirsiniz..oyle oymali buyuk aynalarda cok moda suaralar..koltuklarinizi yenilemissiniz sanirim..eski koltuklari goremedimde..eviniz cok modern ve guzel,ic acici..gule gule oturun..

birde almanyadanmissiniz..evinizin eski haliyle tr den sandim sizi:) almanyadada boyle mobilyalar satiliyormu?benim bulundugum yerde mobilya yok denecek kadar az ve cok pahali..

Son düzenleme:
perdene ve koltuk takımına bayıldım süper olmuş banada fikir oldu 15 güne kadar inşallah evim bitiyorda
opuyorumnanaktan

Süper olmuş çok güzel şık aydınlık..

Güle güle kullan hepsini :nazar:

Tesekkürler canim.Aydinlik olmasi icime huzur veriyor resmen.Herkese tavsiye ederim.

çok güzel olmuş canımm gülegüle kullan halını nerden aldınn :)) hangi seri

Tesekkürler canim.Halim Lalee hali.Karneval.

ellerinize saglik...cok guzel degerlendirmissiniz,eski hali eskiden cok guzeldi,ama simdiki halide bambaska guzel olmus konsolunuzun..birde aynayi ayirip duvara asmanizda cok dahiyanece..o aynayi antrdede cok sik sekilde de kullanabilirsiniz..oyle oymali buyuk aynalarda cok moda suaralar..koltuklarinizi yenilemissiniz sanirim..eski koltuklari goremedimde..eviniz cok modern ve guzel,ic acici..gule gule oturun..

birde almanyadanmissiniz..evinizin eski haliyle tr den sandim sizi:) almanyadada boyle mobilyalar satiliyormu?benim bulundugum yerde mobilya yok denecek kadar az ve cok pahali..

Sagol canim.Koltuklari ben almadim canim.Esim alip getirmis
,sürpriz yapti bana.Evimin her yeri kahverengiydi ama artik evimde tek bir kahverengi parca görmek istemiyorum.O kadar bikmisim.:))HEpsini atiyorum yavas yavas.

perdene ve koltuk takımına bayıldım süper olmuş banada fikir oldu 15 güne kadar inşallah evim bitiyorda
opuyorumnanaktan

sagol canim,Allah sana da hayirlisiyla ev dizmek nasip etsin insallah.Bitince buraya koyarsin insallah.

çok hoş bir değişim olmuş

Çok güzel olmuş cnm,güle güle kullanın.

çok güzel güle güle mutlu mutlu oturun

Cok sagolun arkadaslar.Begendiginize sevindim.

Back
X