- Konu Sahibi Azeri kizi
-
ben çok beğendim halın sehpanın üzerine koyduğun aksesurların hele avizelerin çok güzel sağlıkla güle güle oturun allah herkese ve sizlerede hayırlı bi ev nasip etsin..
çoook güsel olmuş ne kadar da değişmiş bembeyaz insanın içi açılıyor..mutlulukla oturmanız nasip olsunn..
masanın oldugu bolum cok guzel...
canım herşey çok güzel olmuş insanın içi açılıyor baktıkça hele perdene bayıldım.Ben yaptım demişsin nasıl yaptın anlatırmısın fonunuda senmi yaptın mükkemmel olmuş bayıldım vallahi bende heveslendim yapmak istiyorum ama altından kalakabilirmiyim bilemiyorum.:uhm:
maşşallahhhhhhhhh ellerinize sağlık marifetli ve geniş fikirli bayanların hünerleri başka oluyo zaten :) güle güle kullanın arkadaşım
canım evinin yeni hali gerçekten güzel olmuş, güle güle otur. konsolu neyle kapladınız?
çok güzel olmuş.ellerine sağlık
Çok beğendim...
bence koltuklarının rengi çok güzel odanın son halide süper olmuş
herşey çok güzel olmuş ,güle güle otur canım ..
perdelerin ,avizen cok hosuma gitti .modern bir hava varr .stickerlerini siyah yapsan bencede cok güzel olurr.kaplamayi nasil yaptin .aciklama yaparsan sevinirimm
çok güzel olmuş canım
bence de değişime ihtiyaç varmış.ilk halini hiç beğenmedim.renk uyumu modernlik yokmuş.ama son hali çok ferah soft renkler çok modern.çok beğendim.harika olmuş.bambaşka bir ev olmuş.güle güle oturun canım.
çok beğendim..
beyaz dekorasyonu herzaman farklı bulurum ve tek geçerim..
Kristal avizeye bittim güle güle kullan.
Süper olmuş çok güzel şık aydınlık..
Güle güle kullan hepsini
çok güzel olmuş canımm gülegüle kullan halını nerden aldınn :)) hangi seri
ellerinize saglik...cok guzel degerlendirmissiniz,eski hali eskiden cok guzeldi,ama simdiki halide bambaska guzel olmus konsolunuzun..birde aynayi ayirip duvara asmanizda cok dahiyanece..o aynayi antrdede cok sik sekilde de kullanabilirsiniz..oyle oymali buyuk aynalarda cok moda suaralar..koltuklarinizi yenilemissiniz sanirim..eski koltuklari goremedimde..eviniz cok modern ve guzel,ic acici..gule gule oturun..
birde almanyadanmissiniz..evinizin eski haliyle tr den sandim sizi:) almanyadada boyle mobilyalar satiliyormu?benim bulundugum yerde mobilya yok denecek kadar az ve cok pahali..
perdene ve koltuk takımına bayıldım süper olmuş banada fikir oldu 15 güne kadar inşallah evim bitiyorda
opuyorumnanaktan
çok hoş bir değişim olmuş
Çok güzel olmuş cnm,güle güle kullanın.
çok güzel güle güle mutlu mutlu oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?