Yenilenmis oturma odam

aynada sık durmus bence hatta ıp perdenın arasına serpıstırdıın boncuklardan aynanın kenarına da takabılırsın ben bıraz kokosumda severım boncuklu pullu seylerıbayanssulusmile

Canim biliyormusun,ip perdede dikkat edersen sakalli ipte var.Onlari ben diktim ve o burada perde icin boncuklar bulamayinca kolyelerimi acip perdeye taktimsositososito
Bende cok seviyorum,ta$li boncuklu simli seyleri.

valla herşey çok güzel duruyo kağıtla kaplama ilerde aşınmazmı? avizen çok şık bide küçük önerim olacak denedinmi bilmem ama ayna o duvara göre büyük sanki 3' lü koltuğun olduğu duvara alsan sanki daha ii durur gibi o duvar daha büyük geldi bana yinede çok güzel olmuş güle güle otur mutluluklara.s.

Canim kapladigin zaman hic birsey olmuyor.islak bezle bile siliyorsun,normal mobilya siler gibi.Sehpamin alti var ya onuda kapladik.Sagol canim fikir icin.

yenıden baktım harıkasınız ya magrıfet budur ıste cok sık olmusopuyorumnanaktan

Sagol tatlima.s.

ablacim yeni esyalarini ben daha gorememistim fakat gercekten cok guzellermis ben bayildim özellikle dekorasyonlarinda cok guzel gule gule oturun.

Çok güzel olmuş güle güle oturun gerçekten kaplama süper olmuş bnde düşünüorumda kendinizmi yaptınız yaptırdınızmı çok oldu ama :) ve ne kadara mal oldu konsol??

Çok güzel olmuş güle güle oturun gerçekten kaplama süper olmuş bnde düşünüorumda kendinizmi yaptınız yaptırdınızmı çok oldu ama :) ve ne kadara mal oldu konsol??

Canim cok tesekkürler.
Konsolum 10 senelik.Kaplama iki cesitti.Biri tahta desenli biride düzdü.Ben tahta desenliyi aldim,daha gercekci gözüksün diye.Bir rulosu 6 Euro.Ama kac rulo gitti unuttum canim.Aylar oldu yapali.Esimle beraber yaptik.Hic zor degil yapmasi.Tavsiye ederim.Ama kapaklari cikarip öyle kaplaman lazim,sonra yine yerine takiyorsun.
Kolay gelsin......:teytey:

ben çok beğendim halın sehpanın üzerine koyduğun aksesurların hele avizelerin çok güzel sağlıkla güle güle oturun allah herkese ve sizlerede hayırlı bi ev nasip etsin..

çoook güsel olmuş ne kadar da değişmiş bembeyaz insanın içi açılıyor..mutlulukla oturmanız nasip olsunn..

canım herşey çok güzel olmuş insanın içi açılıyor baktıkça hele perdene bayıldım.Ben yaptım demişsin nasıl yaptın anlatırmısın fonunuda senmi yaptın mükkemmel olmuş bayıldım vallahi bende heveslendim yapmak istiyorum ama altından kalakabilirmiyim bilemiyorum.:uhm:

maşşallahhhhhhhhh ellerinize sağlık marifetli ve geniş fikirli bayanların hünerleri başka oluyo zaten :) güle güle kullanın arkadaşım

maşşallahhhhhhhhh ellerinize sağlık marifetli ve geniş fikirli bayanların hünerleri başka oluyo zaten :) güle güle kullanın arkadaşım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…