4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o sürece kadar bir çok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm için acele ettik. sonra belli süre bundan 3 hafta öncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu için böyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum. bu sözü hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cümleyi atlatmak istediğini söyledi. salı günü arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, çarşamba günü psikolog eşliğinde görüntülü arayarak boşanacağını söyledi. Dün işim için rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu süreçte ağlıyordu, ban neden onu söyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cümleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. içim acıyor ona defalarca öfke ile söylediğimi belirtiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?malasef yaşadığım eski bir olayın sonucu söyledimKızımızı emanet etmem dediğiniz, tacizden vs endişesi mi?
böyleyse eşiniz yerden göğe kadar haklı...
Bu söz kırıcı ama neden bu sözü söyledin. Haklı miydin. Yoksa abarttin mi. İkincisi kırılmış olabilir. Ama bu bosanmayi gerektirmez. İlk olumsuz olayda boşancak bı tip zaten. O yüzden bence üstüne gitme. Bu adam dikiş tutmaz4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o sürece kadar bir çok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm için acele ettik. sonra belli süre bundan 3 hafta öncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu için böyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum. bu sözü hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cümleyi atlatmak istediğini söyledi. salı günü arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, çarşamba günü psikolog eşliğinde görüntülü arayarak boşanacağını söyledi. Dün işim için rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu süreçte ağlıyordu, ban neden onu söyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cümleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. içim acıyor ona defalarca öfke ile söylediğimi belirtiyorum.
- 1 Ekim 2019
- 496
- 2.007
- 43
- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.746
- 683
kızımız yok4 aylık evlisiniz ve kızınız mı var? Anlayamadım tam olayı. Çocuk var mı yoksa olursa emanet etmem gibi bi şey mi Ya da başka bir evlilikten mi çocuk var?
- 27 Mart 2019
- 29.693
- 108.055
- 598
konu sahibinin ikinci evliliği imis4 aylık evlisiniz ve kızınız mı var? Anlayamadım tam olayı. Çocuk var mı yoksa olursa emanet etmem gibi bi şey mi Ya da başka bir evlilikten mi çocuk var?
haklı olduğunu biliyorumAma haksız mı? Kızınızı emanet edemeyeceğiniz adamın mantık olarak yanında da duymamanız gerekir, sizi de başkalarına gönderebilir öyle düşünürseniz. Onurlu adammış lafınızı yutup oturmamış.
bizim ikinci evliliğimiz değilkonu sahibinin ikinci evliliği imis
- 27 Mart 2019
- 29.693
- 108.055
- 598
ne ya bu kız gökten inmedi ya tek tek yazacağınıza açıklayın neysebizim ikinci evliliğimiz değil
- 2 Ocak 2021
- 764
- 1.735
- 43
- 2 Ocak 2021
- 764
- 1.735
- 43
Kızı yokmuş. Kızımız olursa ilerde sana emanet etmem demiş..ne ya bu kız gökten inmedi ya tek tek yazacağınıza açıklayın neyse
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
malasef yaşadığım eski bir olayın sonucu söyledim
tacizi sadece erkek yapmaz. Annelerinin istismar ettiği çocuklarda var.
sadece kız çocuğunun da başına gelmez, erkek çocukları da hedeftir...
Aynı şeyi eşiniz size söylese?
bununla ilgili bir travmanız varsa, bunu çözüp evlenmeliydiniz.
Bırakın adamın öz çocuğunu, herhangi bir çocuğa karşı böyle bir şey yapabilme ihtimalini söylemeniz , bu konu aklının ucundan geçmeyecek biri için çok çok çok ağır.
sevgi iyidir hoştur ama bazen yetmez.
daha önce malasef benm başıma istemediğimiz bir olay yaşadım. Bu durumu en başta ona açıkladım.kavga anında üstüme yürümesi nedeniyle öfke ile söyledimne ya bu kız gökten inmedi ya tek tek yazacağınıza açıklayın neyse
- 2 Ocak 2021
- 764
- 1.735
- 43