• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenievliliğim bitiyor

fndemr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
9
-6
1
4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o sürece kadar bir çok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm için acele ettik. sonra belli süre bundan 3 hafta öncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu için böyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum. bu sözü hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cümleyi atlatmak istediğini söyledi. salı günü arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, çarşamba günü psikolog eşliğinde görüntülü arayarak boşanacağını söyledi. Dün işim için rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu süreçte ağlıyordu, ban neden onu söyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cümleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. içim acıyor ona defalarca öfke ile söylediğimi belirtiyorum.

4 aylık evliyim. Eşim ile Ağustos ayında tanıştık ve aralık ayında evlendik. o sürece kadar bir çok şey yaşadık sevdik, arada kavga ettik. evlenmeyi biraz bnm için acele ettik. sonra belli süre bundan 3 hafta öncesine kadar ailesi ile beraber kaldık. maddi durumu için böyle istedi. sonra ev kiraladık eşyalrı aldım. arada ufak tepek sorunlar oluyordu. ama son kavgamızda ona sana güvenip kızımızı emanet etmem cümlesini kurdum. bu sözü hazmedemedi ve bu olaydan sonra 1 hafta benimle aynı evde kaldı kendini aşmak istediğini bu cümleyi atlatmak istediğini söyledi. salı günü arabaya bindirip beni ailemin yanına getirdi, çarşamba günü psikolog eşliğinde görüntülü arayarak boşanacağını söyledi. Dün işim için rapor almalıydım ve ben onun olduğu şehre gittim.beni sabah aldı, gerekli olan her şeyi yaptı. Evimize gittik ben bir iki eşyamı aldım. Sonra beni otogara bıraktı. Ama bu süreçte ağlıyordu, ban neden onu söyledin bizi yıktın hayallerimi yıktın seni seviyorum ama aşamıyorum o cümleyi diyo. Ne yapacağımı bilmiyorum. içim acıyor ona defalarca öfke ile söylediğimi belirtiyorum.
Bu söz kırıcı ama neden bu sözü söyledin. Haklı miydin. Yoksa abarttin mi. İkincisi kırılmış olabilir. Ama bu bosanmayi gerektirmez. İlk olumsuz olayda boşancak bı tip zaten. O yüzden bence üstüne gitme. Bu adam dikiş tutmaz

Evliliklerde söylenen kötü sözler asla unutulmuyor. Şimdi unuttum dese de tartışmalar esnasında yine hatırlayıp önünüze getirecektir. Huzur zor olur artık. Bunu öngörmüş olabilir.

Ama haksız mı? Kızınızı emanet edemeyeceğiniz adamın mantık olarak yanında da duymamanız gerekir, sizi de başkalarına gönderebilir öyle düşünürseniz. Onurlu adammış lafınızı yutup oturmamış.
haklı olduğunu biliyorum:(

Ne denir bilmiyorum ama gerçekten söylenen kelimelere dikkat etmek gerek..
Erkek olsam böyle dese eşim çok kırılırdım.. Çok. Belki bende aynı tepkiyi verirdim diyebilirim..

malasef yaşadığım eski bir olayın sonucu söyledim

tacizi sadece erkek yapmaz. Annelerinin istismar ettiği çocuklarda var.
sadece kız çocuğunun da başına gelmez, erkek çocukları da hedeftir...
Aynı şeyi eşiniz size söylese?

bununla ilgili bir travmanız varsa, bunu çözüp evlenmeliydiniz.
Bırakın adamın öz çocuğunu, herhangi bir çocuğa karşı böyle bir şey yapabilme ihtimalini söylemeniz , bu konu aklının ucundan geçmeyecek biri için çok çok çok ağır.
sevgi iyidir hoştur ama bazen yetmez.

ne ya bu kız gökten inmedi ya tek tek yazacağınıza açıklayın neyse
daha önce malasef benm başıma istemediğimiz bir olay yaşadım. Bu durumu en başta ona açıkladım.kavga anında üstüme yürümesi nedeniyle öfke ile söyledim

Yani bizim için annelik nasıl kutsalsa babalıkta öyle. Babalar kızlarını korumak için var. Daha kızınız olöadan senden baba olmaz demek istemişsin.. Yani çok kırıcı

Back