Yenidoğan sünnet ücretleri ne kadar acaba ?

yasemindurmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
23
16
3
42
oğlumuzu sünnet ettirmek istiyoruz devlet hastaneleri malum şu sıralar çok karışık

özel de fiyatlar ne kadar acaba ? telefon açtım sırayla hiçbiri fiyat vermedi illa buraya gelin diyorlar

bursada yasıyorum özel hastane sünnet ücretlerini merak ediyorum bilgisi olan varsa yazabilir mi

teşekkürler şimdiden

Merhaba
Ben eylul ayinda 7 aylikken oglumu sunnet ettirdim. Istanbulda pendik de ozel bir hastanede. 2000 tl verdik biz. Ama genel anestezi altinda oldu. Yenidoganlarda bildigim kadariyla lokal anestezi ile yapiyorlar belki daha uygun olabilir. Birdr hastaneden hastaneye degisiyor bu fiyattan daha uyguna da bulabilirsiniz.

Bizden fıtık ameliyatı sırasında sünnet için 1500 tl istediler. Bebeğim 2 aylıktı olursa bölgesel uyuşturma ile yapacaklarını anestezi vermeyeceklerini söylemişti doktorumuz.Biz yaptrmadık nedeni prematüreydi ikisini bir kaldıramaz diye korktuk. Biz de 5 aylıkken sünnetçiye yaptrdk evde sadece ilk 10 saat zorluydu akşam hiçbirşeyi kalmamıştı.. 250 tl vermiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…