Çocuk Hastalıkları Yenidoğan sariliği :((((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Biz hastaneye gttigimizde 24du sevkle baska hastaneye gittik o ara 30a yukselmis zaten hemen mudahile yapildi Allah kimsenin evladini hastalatmasin gercekten cok zormus bu pskoloji ilk bebegim cok korktuk

Biz hastaneye gttigimizde 24du sevkle baska hastaneye gittik o ara 30a yukselmis zaten hemen mudahile yapildi Allah kimsenin evladini hastalatmasin gercekten cok zormus bu pskoloji ilk bebegim cok korktuk

Korkma canım benim çok hızlı yükseliyor zaten kaç günlüktü bebeğin yükseldiği gün

Iyi gunler 5 gun once dogum yaptim.bebegimin sariliği 31 oldu şuan 16 lara düştü sizde de durumla karşilaşan varmi moralim hic yok yardim((((
Bende benzer şeyler yaşadım şükürler olsun bişey olmadı.Nerdeyse tüm bebeklerde var yüksekti bizdede 29u gördük en son sonra düzeldi.Dünya duayla kuruldu elbet dua edin inşallah bişeyi kalmaz.

Bende benzer şeyler yaşadım şükürler olsun bişey olmadı.Nerdeyse tüm bebeklerde var yüksekti bizdede 29u gördük en son sonra düzeldi.Dünya duayla kuruldu elbet dua edin inşallah bişeyi kalmaz.
Cok gecmis olsun sizinde boyle yorumlari okudukca brazda olsa moral oluyo insallah bizde saglikli bir sekilde taburcu oluruz yorumunuz icin cok sagolun

ınsallah olmaz benım bebegım dede 12 gun oldu ama en yuksek 16 oldu bol bol emzuırdım dusmedı doktora sorarak kv sekerlı su verdı anca dustu 2 ayda gozlerınde vucudunda vardı sarılık cok sukur kendı rengıne dondu Allah bı an once yavrunu evıne getırmeyı nasıp etsın

Cok gecmis olsun sizinde zor bir surec insallah dedginiz gibi bir an once iylesir

Bu arada ben hemşireyim ama insanin kendi başina gelince napcagini şaşiryor anne olmak cok farkliymis nasil fark edemedim diye kendimi sucladm her taraftan arastrma yaptim bsey olurmu diye lohusaligimi bile yasayamadim agrimda var ama yeterki bebegim iyi olsun o iyi olursa bende iyi olurum

Doktorlar her zman olasiliklari soylerler kesin dememisler zTen olabilir demisler baska seylerde soyleyeblrlerdi bunlarin hepsi ihtimal lutfen iyi dusunun iyi olsun hic biseyi yoktur merak etmeyin siz sagin goturun sutunuzu o ona sifa olur ins hastaneden cikip evinize saglikla geldignzde bugunleri hatrlamayacaksinz ins

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…