- 23 Kasım 2018
- 33
- 5
- 6
- 32
- Konu Sahibi yasemin0031
-
Biz hastaneye gttigimizde 24du sevkle baska hastaneye gittik o ara 30a yukselmis zaten hemen mudahile yapildi Allah kimsenin evladini hastalatmasin gercekten cok zormus bu pskoloji ilk bebegim cok korktukCanım üzülme hiç bişey olmayacak bebeğine o seviye eğer bebeğin yedi günlük olduktan sonra o seviyede uzun süre kalsaydı olurdu erkenden müdahaleyle düşürülen sarılık Allah'ın izniyle hiç soruna yol açmıyor canını sıkma süt lazım şimdi ona bende yaşadım aynı şeyleri doktor hiç korkutmadi beni sana söylediğimi söyledi ve süt lazım bize dedi bebeğin beşinde olup kötü olmasindansa gözetim altında iyi olması daha iyi üzülme lütfen olumlu düşün
İnsallahallahın izinyle birşey olmaz
herkes aynı şeyleri az çok yaşıyor canım ,
sen güzel beslen sütün bol olsun inşallahh
Biz hastaneye gttigimizde 24du sevkle baska hastaneye gittik o ara 30a yukselmis zaten hemen mudahile yapildi Allah kimsenin evladini hastalatmasin gercekten cok zormus bu pskoloji ilk bebegim cok korktuk
Korkma canım benim çok hızlı yükseliyor zaten kaç günlüktü bebeğin yükseldiği gün
Bende benzer şeyler yaşadım şükürler olsun bişey olmadı.Nerdeyse tüm bebeklerde var yüksekti bizdede 29u gördük en son sonra düzeldi.Dünya duayla kuruldu elbet dua edin inşallah bişeyi kalmaz.Iyi gunler 5 gun once dogum yaptim.bebegimin sariliği 31 oldu şuan 16 lara düştü sizde de durumla karşilaşan varmi moralim hic yok yardim((((
Yogunbakimda suan takip ediyorlar yeniden yukselme olucakmi diyeAllah sıfa versın bebegnız eve geldımı yoksa hastanrde mı daha
Cok gecmis olsun sizinde boyle yorumlari okudukca brazda olsa moral oluyo insallah bizde saglikli bir sekilde taburcu oluruz yorumunuz icin cok sagolunBende benzer şeyler yaşadım şükürler olsun bişey olmadı.Nerdeyse tüm bebeklerde var yüksekti bizdede 29u gördük en son sonra düzeldi.Dünya duayla kuruldu elbet dua edin inşallah bişeyi kalmaz.
Nedemek seni anlarım ozaman paniklemiştim.Allah çok büyük dualarımız bir.Cok gecmis olsun sizinde boyle yorumlari okudukca brazda olsa moral oluyo insallah bizde saglikli bir sekilde taburcu oluruz yorumunuz icin cok sagolun
Cok gecmis olsun sizinde zor bir surec insallah dedginiz gibi bir an once iylesirınsallah olmaz benım bebegım dede 12 gun oldu ama en yuksek 16 oldu bol bol emzuırdım dusmedı doktora sorarak kv sekerlı su verdı anca dustu 2 ayda gozlerınde vucudunda vardı sarılık cok sukur kendı rengıne dondu Allah bı an once yavrunu evıne getırmeyı nasıp etsın
3 gunluk
7 gunluk oluncami zarar veriyor?Hiç korkma canım 7.gun yüksek seviye beyne zarar veriyor onun öncesinde yükselen bilirubin seviyesi beyne nüfus edemez Allah'ın izniyle kalbini ferah tut
İnşallahDoktorlar her zman olasiliklari soylerler kesin dememisler zTen olabilir demisler baska seylerde soyleyeblrlerdi bunlarin hepsi ihtimal lutfen iyi dusunun iyi olsun hic biseyi yoktur merak etmeyin siz sagin goturun sutunuzu o ona sifa olur ins hastaneden cikip evinize saglikla geldignzde bugunleri hatrlamayacaksinz ins
7 gunluk oluncami zarar veriyor?
[/QUO
Mesela bebeğin 7 günlük oldu sarılığı farkedilmedi uzun süre yüksek seviyede kalırsa Allah korusun zarar veriyo yoksa 3 günlükken falan farkedilip hemen düşürülen sarılık zarar vermiyor Allah'ın izniyle bizimkide çok yüksekti bende çok korkmuştum doktor rahatlamıştı hem benimki 6 günlüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?