Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni doğum yaptığımda birinci gün hastanede çocuk doktoru kontrolde Nisan ayında, bu çocuğun ayağına sadece tulum yetmez çorap daha giydirin üşümüş dedi. Tek durmasın ayağı diye. Ordan pay biç. Evet lahana olmasına gerek yok ama çocuğun üşümesine de gerek yok. Ortasını bulun terleyip isilik de olmasın minik yavru.Merhaba Kızlar
Yeni anneyim. Evin içini 23-24 derece tutuyoruz. Kaynanam gece çocuğun üstünü kat kat örtüyor en son yün yorgana kadar gitti ayaklarını üşütürmüş. Bana çok fazla geldi, normal mi? Bir de gece yüzüne yanlışla battaniye çeker filan diye korkmaya başladım.
Merhaba Kızlar
Yeni anneyim. Evin içini 23-24 derece tutuyoruz. Kaynanam gece çocuğun üstünü kat kat örtüyor en son yün yorgana kadar gitti ayaklarını üşütürmüş. Bana çok fazla geldi, normal mi? Bir de gece yüzüne yanlışla battaniye çeker filan diye korkmaya başladım.
Terlemiyor ama uzun uyuyor . Yenidoğan olduğu için vücud ısısını koruyamazmış , doktor kontrolünde soracağım. Hemşireler hastanede hep kalın giydirmişsiniz demişti.Bebek üşür diye diye zaten terletip hasta ediyorlar hepimiz alerjik olduk battaniyelerden günümüz battaniyeleri nerdeyse full polyester… Yün yorgan ağır gelir çocuk nefes alamaz bir şey olur Allah korusun. İçine zıbın üstüne patikli tulum ya da alt üst giydirin gazdan dolayı korkuyordur belki içine ince çorap giydirirsiniz olur biter. Gerçekten bebekler o kadar üşümüyor
Evin sıcaklığı normal zıbın üstü uyku tulumu yeterli kaç aylık bilmiyorum ama yorgan battaniye vs hele kat kat örtmek çok tehlikeliMerhaba Kızlar