Bebek İkinci El Yenidoğan erkek Bebek kıyafetine ihtiyacım çok acillll

Aysenur159951

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
29
3
1
Yenidoğan erkek Bebek kıyafetine ihtiyacım var yardımcı olmak isteyenler lütfen mesajınızı bekliyorum acil bebeğim doğmak üzere ani Bi sıkıntıdan dolayı bebeğimize alışveriş yapamadık hayır işlemek isteyen annelerin yardımına ihtiyacım var puset beşik de alabilirim

Ozelden gorustuk resimleri buraya eklemeyi uygun gorfum arkadasin talip olmadiklarini almak isteyen olursa diye KESKE ONCE SİZE DANİSSAYDİM HAYİR İSLERİ NASİL YAPİLİR DİYE

Bana danışmana gerek yok ben konu sahibinin yazdığına göre yorum yapıyorum özelden yaptıklarınız beni ilgilendirmez

Mune Kazen birden fazla konu acmak yasak degilmiydi arkadas bu konu da hayirsever arkadaslardan bahsetmis kiyafet almak icin simdi de kahramanmaraştan satin almak icin tekrar konu acmis

Özeline bak istersen Cnm sana gerek açıklamayı yaptım burda beni millete yanlış algılatma istersen hatanyapan bilip bilmeden konuşan sensin kırmak üzmek istemiyorum ben yanlış bişey yapmadım ayrıca insanların hatasını aramak sana düşmez önyargı ile devam edersen çok yanarsın söylim

Benim seni millet e kotuleme gibi bir niyetim yok canim ben sadece 2 farkli konu acilinca uyarmak istedim yanlis anlasildi isem ozur dilerim

Benim seni millet e kotuleme gibi bir niyetim yok canim ben sadece 2 farkli konu acilinca uyarmak istedim yanlis anlasildi isem ozur dilerim
Yok Can'ım sen öyle düşünürsün ama yazdıkların herkeste aynı çağrışımı uyandırmaz ben yalan yanlış işleri sevmem Allah yaptırmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…