Doğuma Hazırlık Yenidoğan deterjanı sizce hangi marka olmalı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kullanılan deterjandan hastaneye yatmak mı? Siz gibiler olmasa entel ürünlerini kim alacak. Ben gibiler olmasa Dalini kim alacak. Siz öyle kalın ben böyle olur mu. Deneme yanılma yöntemi kullandığım sürece kendi içerik yazarım yine kendimim. İlersini sonra düşünürüm, uygun mudur? :)
Entel ürün mü? Size söyleyebilecek bir şeyim yok artik. Çok farklı bir frekanstasınız. Iyi forumlar.

Kendime ne deterjan kullandıysam ona da ilk günden beri aynısını kullandım. Şu an 8 aylık, bir güne bir gün alerjisi olmadı. Her gün banyo yaptırırım, onda da dalin kullanırım. Bebeği sebamed ile yıkayıp haftada bir yıkayanlardan olacağıma, hergün dalinle yıkarım. Bebek için deterjanmış, biberon temizleyicisiymiş. Bunların hepsi o kadar kötü pazarlama hainliği ki, insanları bebeklerinden, canlarından vurmaya çalışıyorlar. Ben pamuk musun nesin pamuk musun nesin arkadaşın dediği hiçbirşeye katılmıyorum malesef. He çok zenginseniz, paranızı çok kolay kazanıyorsanız orası ayrı.
Sebamed uni baby dalin bu ekonomi ile ilgilidir. Cok param olsa bnde sebamed alirdim. Ancak Sabun tozu ile kokusuzca camasirlarini yikamaninda cok bi maliyeti yok yani hatta beyazlarida cok guzel yapiyor sabun tozu evde bile kullanilir. Kullandim alerjisi olmadi ile sigara iciyorum ama kanser olmadim ayni mantik. Evet biberon temizleyiciler vs bunlar daha ince detaylar bnde kullanmadim kaynattim. Fikrinede bi noktada katiliyorum bebekler icin bir cok sey pazarlama ve satis teknigi ama bnce deterjan degil. Uygun fiyatli guzel urunler var. Sonucta terleyince vs bi sekilde bu deterjan kalintilarini vucut emiyor ilerde zaten bunlara maruz kalacak bizim gbi. Bebekken biraz daha dikkatli olunabilir.

Sağlıkla, ferahlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alın inşaallah 🤗 ben prof. saraçoğlundan alıyordım çok memnundım
Saraçoğlunun bu gibi ürünleri olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim araştırıp denemek isterim. Bilgi ve tavsiyelerine çok güvendiğim bi doktor.

Saraçoğlunun bu gibi ürünleri olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim araştırıp denemek isterim. Bilgi ve tavsiyelerine çok güvendiğim bi doktor.
Ne demek 🤗 ben de çok güvenirim ürünlerine ne kullandıysam hep memnun kaldım.

X