• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenidoğan biberon ml konusu

esraevham

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
6
1
1
24
araştırdım fakat tam anlamadım yenidoğan için ne kadar ml lik biberon yeterli lansinoh almak istiyorum ama en az 160 ml lik var,120 ml lik lansinoh bulamadım varsa da,
yenidoğan bir bebeğe 160 ml çok değil mi , az mı kafam karıştı ,ya da şöyle sorsam yenidoğan bebek için 160 ml lik biberon alsam sorun olur mu ,büyüklüğü?

(daha doğum olmadı ,araştırma içindeyim)

Avent 120 ve 260 aldım ben
120 bile fazla bize şuan 5. Ay bitti
90 cc içiyor
Diğeri baya büyük
En küçük neyse onu alın

teşekkür ederim cevabınız için,Lansinoh çok içime sinmişti meme reddi olsun istemem diye , aventte meme reddi yaşayanları duydum baya da
Ben de lansinohta duydum :D ama şuna kanaat getirdim ki meme reddi yapacak olan her şekilde yapıyor.
Biraz daha büyüdükleri zaman zaten canları nasıl isterse öyle yapıyorlar
Misal benimki çok aç ve yorgun olduğunda asla memeyi tutmuyor mama istiyor
Keyfi yerindeyse meme alıyor
Hem meme hem mama gidiyoruz o yüzden
İlk etapta biberondan olabildiğince uzak durun bence, hem bebeğin alışmaması açısından hem o emdikçe süt arttırımı olacağından dolayı

Ben de lansinohta duydum :KK70: ama şuna kanaat getirdim ki meme reddi yapacak olan her şekilde yapıyor.
Biraz daha büyüdükleri zaman zaten canları nasıl isterse öyle yapıyorlar
Misal benimki çok aç ve yorgun olduğunda asla memeyi tutmuyor mama istiyor
Keyfi yerindeyse meme alıyor
Hem meme hem mama gidiyoruz o yüzden
İlk etapta biberondan olabildiğince uzak durun bence, hem bebeğin alışmaması açısından hem o emdikçe süt arttırımı olacağından dolayı
doğru haklısınız tabi ama ben biraz garanticiyim ya sütüm gelmezse ya mama gerekirse ilk zamanlar kaşık biberon tarzı beslenmeyi denerim süt gelmezse fakat her hangi bir sıkıntıda kaşık biberonda olmazsa aşırı hava yutumu oluyomuş sanırım kaşıkla ,biberon da garanticilik adına hazırda bir tane bulunsun istedim ,lansinohta baya içim sindi ama bu seferde 120 ml lik olanını bulamadım ya da gerçekten yok , aklıma takıldı 160 mllik alsam nolurki yenidoğana diye

yani biberon büyük olunca (sadece ml lik açıdan) ne gibi sorun olur merak ettim

doğru haklısınız tabi ama ben biraz garanticiyim ya sütüm gelmezse ya mama gerekirse ilk zamanlar kaşık biberon tarzı beslenmeyi denerim süt gelmezse fakat her hangi bir sıkıntıda kaşık biberonda olmazsa aşırı hava yutumu oluyomuş sanırım kaşıkla ,biberon da garanticilik adına hazırda bir tane bulunsun istedim ,lansinohta baya içim sindi ama bu seferde 120 ml lik olanını bulamadım ya da gerçekten yok , aklıma takıldı 160 mllik alsam nolurki yenidoğana diye

yani biberon büyük olunca (sadece ml lik açıdan) ne gibi sorun olur merak ettim
Hiçbir sorun olmaz ki ha küçük ha büyük
Çok az içiyorlar ilk doğduklarında

Biberonun buyuklugu hicbir sorun yaratmaz zaten ucuyla alakali o.
Biberon tavsiyem kesinlikle Dr Browns, bir cocugum daha olursa tek alacagim biberon kesinlikle bu olur.
Avent kolik biberonda icerken cok fazla baloncuk oluyor haliyle fazlasiyla gaza donusuyor. Lansinoh da ayni durumda.

Benim icin en iyi biberon dr browns keske ilk basta lansinoh yerine onu alsaymisim dedim.
Bebeginizi saglikla buyutun insallah.🌸

Biberonun buyuklugu hicbir sorun yaratmaz zaten ucuyla alakali o.
Biberon tavsiyem kesinlikle Dr Browns, bir cocugum daha olursa tek alacagim biberon kesinlikle bu olur.
Avent kolik biberonda icerken cok fazla baloncuk oluyor haliyle fazlasiyla gaza donusuyor. Lansinoh da ayni durumda.

Benim icin en iyi biberon dr browns keske ilk basta lansinoh yerine onu alsaymisim dedim.
Bebeginizi saglikla buyutun insallah.🌸
Dr.Browns acaba sizde meme reddi yaşattı mı ,beni en çok meme reddi korkutuyor
bu arada teşekkür ederim ,inşAllah

Dr.Browns acaba sizde meme reddi yaşattı mı ,beni en çok meme reddi korkutuyor
bu arada teşekkür ederim ,inşAllah
O konuda bir sey diyemem cunku bebegim premature dogdu, 3 ay kuvozde kaldi eve gelince 1.5 ay daha sagarak verdim yani hic tam anlamiyla emmedi.
Ama o risk bence her biberon da vardir.
Eger biberon alacaksaniz dedigim gibi bunu oneririm, zaten yenidogan gazli olur daha fazla gaz vermesin cocuga.
Avent kolik cook kopuruyordu hava yutuyordu, lansinoh da o sekilde.

teşekkür ederim cevabınız için,Lansinoh çok içime sinmişti meme reddi olsun istemem diye , aventte meme reddi yaşayanları duydum baya da
Aventte lansinohta mamajooda chiccoda uyduruk market biberonunda ve bilimum emziklerde meme reddi yapti oglum. Olerde buyuk alirim diyosaniz aventte 60 ml 120 ml var. Lansinohta yok. Bi de bebege gore degisir ilk oglum 6 aylikken 100 ml mama ancak icerdi ikinci oglum 5 aylik 200 ml iciyo. 60 ml biberonu sadece ilk ay kullandim mesela.

araştırdım fakat tam anlamadım yenidoğan için ne kadar ml lik biberon yeterli lansinoh almak istiyorum ama en az 160 ml lik var,120 ml lik lansinoh bulamadım varsa da,
yenidoğan bir bebeğe 160 ml çok değil mi , az mı kafam karıştı ,ya da şöyle sorsam yenidoğan bebek için 160 ml lik biberon alsam sorun olur mu ,büyüklüğü?

(daha doğum olmadı ,araştırma içindeyim)
Biberonun buyuklugu fark etmez. Sonuc olarak siz tutup vereceksiniz.

Back