Yenidoğan bebeğimin gözbebeğinde titreme

lrnml

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
27
7
1
Bir aylık bebeğimin gözlerinde doğduğundan beri dört beş defadır denk geldiğim bir titreme var. Sürekli değil sadece 4 5 defa denk geldim aniden başlıyor 3-5 sanıye sürüyor gözbebekleri aşırı titriyor çok belirgin bir şekilde sonra duruyor kendi kendine. Daha önce yenidoğan bebeğinde buna denk gelen var mı Normal mi yoksa hemen bir göz doktoruna göstermeli miyim

Doktorunuza bildirin mutlaka. Kimi zaman altından bir şey çıkmaz ama bazen ciddi bir rahatsızlığın, özellikle nörolojik rahatsızlıkların erken belirtisi olabiliyor. Sonradan keşke demek yerine götürün içiniz rahat etsin. İnşallah güzel haberler alırsınız ve hiçbir şey çıkmaz.

Ben de öyle düşünüyorum ama eşim 2 ayın bitmesini bekleyelim diyor. Daha önce hiç rastlamış mıydınız siz

Ben de öyle düşünüyorum ama eşim 2 ayın bitmesini bekleyelim diyor. Daha önce hiç rastlamış mıydınız siz

Evet, maalesef sonuç olarak nörolojik kaynaklı olduğunu gördüğüm için bu şekilde bir uyarıda bulundum zaten. Bazı nörolojik hastalıklar için erken tanı çok önemli. Hiçbir şey çıkmasa bile içiniz rahat eder, bir şey kaybetmezsiniz

Ben de öyle düşünüyorum. En kısa zamanda gideceğim iki ayı beklemeyi düşünmüyorum. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim

Peki sadece o kişide mi denk geldiniz

Hayır tabiki de beklemeyin. Allah korusun kötü bişey varsa nolacak? Hemen gidin doktora gösterin bakılsın bi

Bebekte farkettiniz farklı şeyleri göz ardı etmeyin.
Hemen doktora başvurun. Bekleyelim, gözlemleyelim, sonra götürelim demeyin lütfen.

İnşallah birşey çıkmaz ama görünmesine fayda var.

Hemen doktora göstermelisiniz birde gerekirse başında bekleyin ama en az 1 videosu olsun çok önemli
Siz herseyi yapın inşallah tertemiz çıkar ama beklemeye gerek yok

Hemen doktora göstermelisiniz birde gerekirse başında bekleyin ama en az 1 videosu olsun çok önemli
Ah evet çok iyi geldi aklınıza. Videosunu yakalayıp çekebilirseniz (belki video tetikte beklemeniz gerekecek ama) iyi bir görsel olur doktora

Bebekte farkettiniz farklı şeyleri göz ardı etmeyin.
Hemen doktora başvurun. Bekleyelim, gözlemleyelim, sonra götürelim demeyin lütfen.

İnşallah birşey çıkmaz ama görünmesine fayda var.
Evet öyle yapacagiz teşekkürler

Ah evet çok iyi geldi aklınıza. Videosunu yakalayıp çekebilirseniz (belki video tetikte beklemeniz gerekecek ama) iyi bir görsel olur doktora
Çekmeyi bende düşündüm ama inanın o kadar ani oluyor ki yani zaten 3-5 saniye sürüyor telefonu elime alama kdar geçmiş oluyor
Insallah birsey çıkmaz ama çok küçük emin olsunlar birde araştırma yaparken zaman geçmez yada boşa tahlil istenmez
Amin inşallah bir şey çıkmaz…

Evet öyle yapacagiz teşekkürler

Çekmeyi bende düşündüm ama inanın o kadar ani oluyor ki yani zaten 3-5 saniye sürüyor telefonu elime alama kdar geçmiş oluyor

Amin inşallah bir şey çıkmaz…

Bunu talep edeceklerdir kamera kurun veya başında bekleyin çok geçmiş olsun

Benim bebeğim de yapıyor normal değil mi özellikle uykuya geçişte. Biz de bir ayligiz aşırı sıçrama titreme vucudda da oluyyor. Bende burada okudum telaşa kapıldım ama yenidoğan bebeklerde olur bence. Doktora söyledim ben onemsemedi göz için genel muayene yapıldı.

Benim bebeğimde olan durumun aynısı için biz göz doktoruna gittik genel göz kontrolü yaptı neredeyse hiç önemsemedi baktı maşallah iyi görüyor hiçbir sorun yok eve gidin dedi. Başka bşr yere de yönlendirmedi sanırım ilk anneliğim olduğu için ben biraz fazla evhamlanıyorum bir de sizin söylediğiniz sıçrama tüm bebeklerde var korkmayın moro refleksi deniyor sıkıntı yapmayın

benim bebeğimde de vardı hatta tavana dikiyordu gözler fıldır fıldır dönüyordu. doktorlar öenmsemediler göz muayenelerinden de geçti. şu an ise o durum bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…