Yenidoğan Bebeğimde Kanlı ishal

Hejazana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
10
3
1
34
36+1 de doğumum gerçekleşti sezeryan olduğum için bebeğimi degistiremiyordum baslarda sonrasinda ise 3 gunlukken bebegim durmadi hastaneye goturduk gece 2 de doktor kontrollerini yapti atesi var dedi 38 bucuk derece kan tahlilleri yapildi temiz cikti bisey anlamadi doktor sicaktsn yukseliyo muhtemelen dedi eve geldik sonrasinda içim rahat etmedi özel hastaneye goturdum oda sıcaktandır emmiyo tam olarak muhtemelen ondan dedi bi kaç gün geçti aradan poposunu açtığımda gözlerime inanamadım bayağı kan vardı kakasinda hemen doktora gittik kskasinin tahlili yapildi kan cikti tahlilinde ama doktor da bi anlam veremedi buna yeni dogan bebekte normal degil dedi belki süt alerjisi olmustur dedi ve yatirdi sabaha kadar duzeldi kanamasi durdu diye çıkardı ama bugun altini degistirirken farkettim kanamasi durmamis megerse o sivi kanli hep ama bez emince onu az bisey tortusu kaliyomus bende bilmeyerek
normal sandım sizce neden olabilir böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba lütfen acil cevap? :KK17::KK42:

Back