Bugun 6 gun oldu hemsire pozitif cikarsa arariz demisti.insallah bizi aramazlar
Bizim akrabalarimizda zeka geriligi olan kimse yok.idrarida neredeyse hic kokmuyor gibi.insallah dediginiz gibi bisey cikmazAşırı ilgi alanım fenilketonuri.
Öncelikle Türkiye de fenilketonuri hastası çok fazladır.
O yüzden devlet bu işi bu kadar sıkı tutuyor.
Nedeni baştan bilinir ve ömür boyu sürecek diyeti uygulanırsa kişide zeka geriliği olmaz.
fenilketonuri iki çeşiti var hastası olmak ayrı, taşıyıcısı olmak ayrı.
Konu çok detaylı esinizin ve sizin taşıyıcı yada hasta olan geni taşımanız gerek.
Taşıyıcısı çıkarsanız kesinlikle korkmayın.
Hastası olur ise diyeti var ve beyin etkilenmiyor.
Eşinizin ve sizin ailenizde akrabalarınızda zeka geriliği olan var mı?
Bebeğinizin idrarı nasıl kokuyor.
Fakat bebeğinizde bişey çıkmayacak.
Aynen insan akla karayi seciyor.telefon surekli elimde her telefon calisinda korkuyorum hemsire mi aradi diye.insallah sonuclar temiz cikar bizimkinindeOğlum 9 yaşında, doğduğu gün hastanede alınan topuk kanında bir değer yüksek ya da düşüktü hatirlayamadim hangisiydi .
Sağlık ocağından tekrar kan vermek için arandık. Ordaki hemşire eğer topuk kanı alındığında bebek yeteri kadar doyurulmamissa değerlerin bu şekilde olabileceğini, endişelenmemem gerektiğini söylemişti. Gerçekten hemen sütüm gelmemişti o arada az memede tutup az mama vermiştik. 2.alınan kanda normal çıktı herşeyi. Ama sonucu alana kadar akla karayı seçmiştim. Hemşire telaşını görünce ben her ihtimalde de seni arayacağım dedi .ve testler iyi diye aramıştı.
Belki ina benzer bir durumdur hemen telaş yapmayın. Değilse de tedavisi var ,şimdi sakınca sonucu bekleyin duruma göre bir yol izlersiniz .
Dilerim sonuçlar güzel çıkar, stres yapmayın zaten hassas bir dönemdesiniz.
Insallah.duaniz icin tesekkur ederim.iyi haber alinca mutlaka yazarimAllah evladınızı size bağışlasınİyi haberlerinizi takip ediyor olacağım.
Her altını açtığınızda koklayın bu çok önemli, yeni doğduğu dönem kokmaz zaten.Bizim akrabalarimizda zeka geriligi olan kimse yok.idrarida neredeyse hic kokmuyor gibi.insallah dediginiz gibi bisey cikmaz
Amin insallah.Duaniz icin de cok tesekkur ederimCanım öncelikle doğumun hayırlı olsun. Vede çok geçmiş olsun topuk kanı için bana hemşireler 1 ay içinde aranmazsaniz sıkıntı yok demişlerdi yani kötü bir sonuç yoksa hiç aramiyorlarmis Sonuc çıktı fln diye. İnşallah kötü birsey olmaz canım herseu gönlünuzce olsun rabbim şifa isteyen herkese Şafii ismiyle şifa nasip etsin
Amin insallah. Cok teşekkür ederim duaniz icinrabbim şafi ismiyle şifa versin bebegıne inşalahhh sonuçlarınız tertemiz cıksın ,
Insallah bizim bebektede yoktur.zaten ben hemsireye sordum tekrar neden aliyorsunuz diye o dedi bir degeri yuksek cikmis tekrar verilmesi lazimBizden de 3 kez alındı kanı çok koyuydu ( öyle demisti hemsire )
Ama o kâosta hiç sormak aklima gelmedi tekrar tekrar neden alindigi ( hemşire söylediyse de hatirlamiyorum )
Çok şükür bisey cikmadi
Endişelenme birsey yoktur Allah'ın izniyle
Allah razi olsun.tesekkur ederim insallah temiz cikar bizimkideİkinci kan istenen çoğu kişide temiz çıkıyormuş. İnşallah sizin de temiz çıkar. Rabbim size bağışlasın kuzunuzu
Tabi haberdar ederim.insallah temiz cikarsonuçlar temiz diye bizide haberdar et
Allah razi olsun.tesekkur ederim insallah temiz cikar bizimkide
Allah razi olsun.tesekkur ederim.aynen 8 gun oldu haber yok insallah temizdir de aramazlarbugun 8 gün oldu diye düşünyorum ,
sabah ezanında dua ettim rabbbımmm kabul eylesin , inşallahhh hiç haber gelmez ,
hadi inşallahhhhhAllah razi olsun.tesekkur ederim.aynen 8 gun oldu haber yok insallah temizdir de aramazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?