Yenidoğan Bebeği Emzirmek İçin Uyandırmak

Sevtapx

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
16
1
286
43
Ankara
Henüz 1 haftalık bebeğimi 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. bazen uykusu çok derin oluyor ve uyandırmakta zorluk çekiyorum. O narin poposunu üzülerek çimdiklemek zorunda kalıyorum ama bazen o bile fayda etmiyor.

Var mı sizin bildiğiniz, kullandığınız uyandırma taktikleri.

Son düzenleme:
burnunu veya topuğunu sıkın.uyansın çünkü çok uyursa şekeri düşer.arada bi mesela günde bir-iki çay kaşığı şererli su verirdim ben bebeğime.sarılıkta bol emzirme ve ara ara su vermek sarılığın azalmasını sağlıyor.şimdi su vermiyorum ama sütüm azken veriyordum.

haıfıçe cenesını yukarı dogru itekle.. emmeye başlar o zamna.. kızımda emerken yoruluyordu. uyuyakalıyordu.. ben çenesını iteklersem yenıden emmeye başlıyordu

Son düzenleme:
benimde kızım rahatsızdı 2 saatt bir altını açarak uyandırıyordum

canım benimde bebeğim sarılık olmuştu. 2 saatte bir altını alıyordum o da uyanıyordu. o etkili bide altını alırken poposunu silince soğuk soğuk hemen uyanıveriyordu :)

evet arkadaşlar zor günleri atlattım şimdi 2 yaşında azman bi kızım var işallah sizde kolayca bu günleri atlatırsınız
ikinci bebeğim olduğunda da aynı şeyleri yaşarsam daha bilinçli olucam daha kolay atlatırım diye düşünüyorum işallah öyle olur

bnmde kızım 10 günlük uyandırıyorum ama gelin birde bana sorun yapmadığım sey kalmıyor. ne kdr sürücek bu uyandırma kendi kendine ne zmn uyanck zar zor memeyi sokuyorum ağzına 2 saatte bir kalkıyorum uyandırma emzirme operasyonuda 2 saat düşünün artık :)

Çocuğun canını yakmaya gerek yok altını açınca uyanıyorlar.Zaten 3 haftalık filan olunca uyku süreleri 3-4 saate uzayabilir normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…