Yenidogan bebege 2.el kiyafet getirilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tmam madem gidin yüzleşin kendisiyle. KVye gidin sorun niye böyle yaptın diye başına başına kakın. Bizden ne istiyorsunuz? Ne yapalım biz mi bulup dövelim KVyi?
Ben sizin fikrinizi merak ettim .Bu başlığın mantığı o değil mi ? Siz olsanız ne yapardınız? Ama siz ne yaptınız? Ooo 2.el .
Ooo hormonlar oooo Allah düşürmesin.
Tek merak ettiğim siz olsanız ne yapardinizdi.boyle saldiracaginizi bilsem yazmazdım. Daha da yazmam çünkü buradaki amaç fikir vermek değil, yargılamakmis

Evet 2. el kıyafete karşı olun. Yepyeni kıyafetleri küçüldü diye kilo verdik veya aldık diye çöpe atalım. Hep yeni kıyafet alalım. Bir sürü su ve enerji harcansın ne olacak ya. Ne ki onlar peh

alakasiz bir cevap vermemek icin butun yorumlari okudum zaten ve tavrinizi korkunc buldum acikcasi. kimse sizi azarlamamis, kimse saldirmamis fakat siz inanilmaz derecede takintili yorumlar yapmissiniz.
kayinvalidenizle acik konusun diyene tavir, bosverin gecin diyene tavir, iade edin diyene tavir, ikinci eli ovene tavir.. e daha ne diyelim ki size?

Ama bakın yorumlar şöyle başlıyor.kv ile açık konuşun, sonrasında Allah sabır versin .böyle başlayıp sonrasında olayıbaska yere çekince kızıyorum.
2.eli övene tavır yok .yerene var .
Ben sevmiyorum sizler beğeneceksiniz diye 2.el harika diyemem .

Görümcem abla değil ben büyüğüm.
Ben bu fikrinizi merak ediyordum .siz olsanız ne yapardınız diye ama niyeyse hepiniz 2.el üzerinden saldırdınız
Size ilk yazdığım. :)
Ayrıca abla kardeş görümce gelin kim büyük kim küçük neyse takıldığınız noktalar hep enteresan.
Vallahi yarın arayın giydirmek istemediğimi bildiğin halde X’in kıyafetlerini de getirmişsin aşk olsun (anne-kaynana-x hanım) diyin bakalım bu kadar sinire değecek mi?
Ararsanız lütfen bize yazın.

Ki bazıları bilerek böyle yorum yapıyor. Ben tavrınızı merak ettim yazıyorum kadın mı erkek mi bilmiyorum bana beğenmedim atıyor. Siz olsanız böyle birisinin yorumuna mantıklı cevap verir misiniz ?

E ben o resimleri görmesem bilmeyecektim ki .ispat da edemezdim .o zaman kadına iftira atmış olacaktım ve belki beni suçlayacakti

Ha o zaman sıfır almayıp para yetişmiyor diye 2.el mi giydireyim ?Bu çocuğu yapıyorsan alacaksın. Çok şükür durumum orta.is yerinde hiçbir arkadaşım da 2.el giydirmemistir .duymadım.
Aşırı egolu , kibirlisiniz . Bu durumun maddi olarakta ilgisi yok . Buraya konu açıp soru soruyorsunuz insanlar ortak cevap verincede agrasif tepkiler veriyorsunuz . Allah eş ve ailesinin yardımcısı olsun

Ki bazıları bilerek böyle yorum yapıyor. Ben tavrınızı merak ettim yazıyorum kadın mı erkek mi bilmiyorum bana beğenmedim atıyor. Siz olsanız böyle birisinin yorumuna mantıklı cevap verir misiniz ?

ben en bastan boyle bir olayi takinti haline getirmeden gecip giderim, konusunu acmam boyle yorumlar da almam. dusuncemin arkasindayim; tavriniz genel olarak hos degil.

E ben o resimleri görmesem bilmeyecektim ki .ispat da edemezdim .o zaman kadına iftira atmış olacaktım ve belki beni suçlayacakti
Yok yok ben şimdiden bahsediyorum o an anlamamışsınız zaten.
Olmadı telefondaki fotoğrafları siliyordum-bilgisayara atıyordum fotoğrafları gördüm e o bana getirdiklerin X’in küçülenleriymiş ya, ben giydirmek istemiyorum biliyorsun diyin gündüz arayıp.

Aşırı egolu , kibirlisiniz . Bu durumun maddi olarakta ilgisi yok . Buraya konu açıp soru soruyorsunuz insanlar ortak cevap verincede agrasif tepkiler veriyorsunuz . Allah eş ve ailesinin yardımcısı olsun
Bak işte böyle yazıyorsunuz sonra cevap verince ben agresif oluyorum. Bence sizlere Allah sabır versin .Tanımadığınız kişilere aşırı ego lu yazacak kadar da egolusunuz .yok konu actigima pişman oldum .sizlerin amacı stresinizi atmak .Ha bir de papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamak .Hani şu fake hesaplar var ya canı sıkılıp kk ya takılan onlardan olduğunuzu düşünüyorum.

Ben mi fakeyim ,burada beni bilen biliyor , cümlelerinizden gayet kibirli olduğunuz anlasiliyor , burada bir çok kadında aynı şeyi söylüyor.

Maddi durumu kötü olan biri bana kıyafet getirip “bunları bebeğine aldım” dese ve aslında kıyafetlerin, onun kızının eskisi olduğunu anlasam “durumu olmadığı halde mahcup olmamak için getirmiş” derim, çok da üzülürüm. Kullanmayacaksanız, kıyafetleri durumu olmayan bir aileye verirsiniz olur biter.

Seviyorum demedim ki .Allahin aşkına hanginiz için kardeşiniz ile gorumceniz bir ???

bir olup olmamasi degil. siz a olmasa b, b olmasa c'ye takardiniz zaten. yani uyuz olacak bir nokta bulurdunuz, en azindan yarattiginiz izlenim bu ve bu kadar insan yaniliyor olamaz muhtemelen.

Ya direkt yüzüne söyleyeceksin niye getirdin diye .şimdi söylemesem ne güzel yutturduk diyecekler. Yani ne bileyim ben başkasına bak sana sıfır aldım deyip 2.el veremem .Bu cesareti göstermesi biraz tuhaf değil mi

Ben hiç 2.el yazmadım, 1 kez bile açın okuyun. Size yazdım, madem bu kadar öfkelisiniz gidin atın kafasına dedim ona da yok diyorsunuz. Biz ne yapabiliriz?

İlk bebekte insan özeniyor ve en güzeli olsun istiyor. Kendinizce hazırlık da yapmışsınız. Belli ki kv ve görümceden pek hoşlanmıyorsunuz. Bu nedenle kıyafetleri istememeniz çok doğal. Ancak özellikle doğum öncesi kimsenin kalbini kırmaya değmez. Daha bunun lohusalığı var. Emin olun böyle kritik zamanlarda gerilen ortamlar kolay düzelmiyor. Bence kıyafetleri bir köşeye koyun. İkinci el olduğundan emin olduklarınızı zor durumda kalmadıkça giydirmezsiniz. Sorarlarsa da ben de çok almıştım daha benimkilerden sıra gelmedi dersiniz.

Benim doğumumda lüks apartmanları olan çocukları şu an da ilin en pahalı okullarında okuyan eşimin kuzeni de çocuklarının kıyafetlerini ve oyuncaklarını getirmişti. Önce anla veremedim ama sevindim. Hepsi kaliteli şeylerdi. Mont, Lego setleri ve kaliteli eşofman takımlrı vardı. Sonra çok işime yaradı.

İkinci el kıyafet bebek giyimde bazı kıyafetler (zıbın vs hariç) çok da absürt değil. Aylık gelirimiz 25-30 bin bandında. Çocuğumun bazı oyuncaklarını ve montlarını ve kayak kıyafetlerini ikinci el aldım. Özellikle 2 yaşa kadar olan eğitici oyuncaklarını kendim almıştım. Şu an bakıyorum dünyanın parası. Hatta çevremde 1 yaş civarı çocuğu onlra kutusuyla verip oynayın sonra bana geri getirin diyorum:) 3 çocuk döndü:)

Hassasiyetinizi anlıyorum ama gerilmeye değmez. Çok sonra anlayacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…