- 5 Mayıs 2020
- 13.183
- 1
- 40.703
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sizin fikrinizi merak ettim .Bu başlığın mantığı o değil mi ? Siz olsanız ne yapardınız? Ama siz ne yaptınız? Ooo 2.el .Tmam madem gidin yüzleşin kendisiyle. KVye gidin sorun niye böyle yaptın diye başına başına kakın. Bizden ne istiyorsunuz? Ne yapalım biz mi bulup dövelim KVyi?
Evet 2. el kıyafete karşı olun. Yepyeni kıyafetleri küçüldü diye kilo verdik veya aldık diye çöpe atalım. Hep yeni kıyafet alalım. Bir sürü su ve enerji harcansın ne olacak ya. Ne ki onlar pehEvi temizledi derken kötü niyetli biri değil anlamında söyledim. Ben 2.el kıyafete karşıyım. Hele bebekte çok daha fazla karşıyım. Siz olsanız başkasının çocuğunun boklu kıyafetini kendi çocuğunuza giydirir misiniz ? Ve o boklu resimleri gormusseniz?
kendim de asla 2.el kiyafet almam .1 tane olsun ama benim olsun .
Bir en baştan okursanız yorumları benim de neden öyle tepki verdiğimi anlarsınız. Ben 2.el konusunu söylemediğim halde olay 2.el mevzusuna döndü. Asıl onlar insanları azarlıyor. 2.yorumda ama hormonlar ama hamilelik diye başlamışlar. Kusura bakmayın ama bu kadarı da fazla
Ama bakın yorumlar şöyle başlıyor.kv ile açık konuşun, sonrasında Allah sabır versin .böyle başlayıp sonrasında olayıbaska yere çekince kızıyorum.alakasiz bir cevap vermemek icin butun yorumlari okudum zaten ve tavrinizi korkunc buldum acikcasi. kimse sizi azarlamamis, kimse saldirmamis fakat siz inanilmaz derecede takintili yorumlar yapmissiniz.
kayinvalidenizle acik konusun diyene tavir, bosverin gecin diyene tavir, iade edin diyene tavir, ikinci eli ovene tavir.. e daha ne diyelim ki size?
Görümcem abla değil ben büyüğüm.
Ben bu fikrinizi merak ediyordum .siz olsanız ne yapardınız diye ama niyeyse hepiniz 2.el üzerinden saldırdınız
Size ilk yazdığım. :)Siz istemiyorum demenize rağmen getirilmesine sinirlenmişsiniz. Aradaki mesajlarda iyi niyetli biri olduğunu da belirtmişsiniz aslında. Bu eşya olayında zannetmiyorum ki amacı sizi enayi yerine koymak olsun. Bence hormonlardan kaynaklı böyle algılıyorsunuz. Aranız iyiyse sakince böyle bir şeyi istemediğinizi söyleyebilirsiniz. Ama buradaki cevaplarınız gibi fevri olacaksanız bu konuşmayı yapmayın tam doğum üzeri.
Ayrıca diğer arkadaşlarda belirtmiş yıkanıp ütülenince bahsettiğiniz mikrop bakteri kalmıyor, bir tane olsun benim olsun ben kendimde giymem çocuğuma da giydirmem demişsiniz. Umarım bu kadar büyük konuşmanın karşılığını almazsınız..
Ki bazıları bilerek böyle yorum yapıyor. Ben tavrınızı merak ettim yazıyorum kadın mı erkek mi bilmiyorum bana beğenmedim atıyor. Siz olsanız böyle birisinin yorumuna mantıklı cevap verir misiniz ?alakasiz bir cevap vermemek icin butun yorumlari okudum zaten ve tavrinizi korkunc buldum acikcasi. kimse sizi azarlamamis, kimse saldirmamis fakat siz inanilmaz derecede takintili yorumlar yapmissiniz.
kayinvalidenizle acik konusun diyene tavir, bosverin gecin diyene tavir, iade edin diyene tavir, ikinci eli ovene tavir.. e daha ne diyelim ki size?
E ben o resimleri görmesem bilmeyecektim ki .ispat da edemezdim .o zaman kadına iftira atmış olacaktım ve belki beni suçlayacaktiSize ilk yazdığım. :)
Ayrıca abla kardeş görümce gelin kim büyük kim küçük neyse takıldığınız noktalar hep enteresan.
Vallahi yarın arayın giydirmek istemediğimi bildiğin halde X’in kıyafetlerini de getirmişsin aşk olsun (anne-kaynana-x hanım) diyin bakalım bu kadar sinire değecek mi?
Ararsanız lütfen bize yazın.
Aşırı egolu , kibirlisiniz . Bu durumun maddi olarakta ilgisi yok . Buraya konu açıp soru soruyorsunuz insanlar ortak cevap verincede agrasif tepkiler veriyorsunuz . Allah eş ve ailesinin yardımcısı olsunHa o zaman sıfır almayıp para yetişmiyor diye 2.el mi giydireyim ?Bu çocuğu yapıyorsan alacaksın. Çok şükür durumum orta.is yerinde hiçbir arkadaşım da 2.el giydirmemistir .duymadım.
Ki bazıları bilerek böyle yorum yapıyor. Ben tavrınızı merak ettim yazıyorum kadın mı erkek mi bilmiyorum bana beğenmedim atıyor. Siz olsanız böyle birisinin yorumuna mantıklı cevap verir misiniz ?
Benim de kardeşimin olsa hiç tereddüt etmem ama ne biliyim görümce olunca insan uyuz oluyor galiba
Yok yok ben şimdiden bahsediyorum o an anlamamışsınız zaten.E ben o resimleri görmesem bilmeyecektim ki .ispat da edemezdim .o zaman kadına iftira atmış olacaktım ve belki beni suçlayacakti
Bak işte böyle yazıyorsunuz sonra cevap verince ben agresif oluyorum. Bence sizlere Allah sabır versin .Tanımadığınız kişilere aşırı ego lu yazacak kadar da egolusunuz .yok konu actigima pişman oldum .sizlerin amacı stresinizi atmak .Ha bir de papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamak .Hani şu fake hesaplar var ya canı sıkılıp kk ya takılan onlardan olduğunuzu düşünüyorum.Aşırı egolu , kibirlisiniz . Bu durumun maddi olarakta ilgisi yok . Buraya konu açıp soru soruyorsunuz insanlar ortak cevap verincede agrasif tepkiler veriyorsunuz . Allah eş ve ailesinin yardımcısı olsun
Seviyorum demedim ki .Allahin aşkına hanginiz için kardeşiniz ile gorumceniz bir ???su yorumunuz konuyu netlestirmis aslinda. bizim size yorum yapmamiza gerek kalmadi, siz noktayi koymussunuz.
Ben mi fakeyim ,burada beni bilen biliyor , cümlelerinizden gayet kibirli olduğunuz anlasiliyor , burada bir çok kadında aynı şeyi söylüyor.Bak işte böyle yazıyorsunuz sonra cevap verince ben agresif oluyorum. Bence sizlere Allah sabır versin .Tanımadığınız kişilere aşırı ego lu yazacak kadar da egolusunuz .yok konu actigima pişman oldum .sizlerin amacı stresinizi atmak .Ha bir de papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamak .Hani şu fake hesaplar var ya canı sıkılıp kk ya takılan onlardan olduğunuzu düşünüyorum.
Seviyorum demedim ki .Allahin aşkına hanginiz için kardeşiniz ile gorumceniz bir ???
Ya direkt yüzüne söyleyeceksin niye getirdin diye .şimdi söylemesem ne güzel yutturduk diyecekler. Yani ne bileyim ben başkasına bak sana sıfır aldım deyip 2.el veremem .Bu cesareti göstermesi biraz tuhaf değil miYok yok ben şimdiden bahsediyorum o an anlamamışsınız zaten.
Olmadı telefondaki fotoğrafları siliyordum-bilgisayara atıyordum fotoğrafları gördüm e o bana getirdiklerin X’in küçülenleriymiş ya, ben giydirmek istemiyorum biliyorsun diyin gündüz arayıp.
Ben sizin fikrinizi merak ettim .Bu başlığın mantığı o değil mi ? Siz olsanız ne yapardınız? Ama siz ne yaptınız? Ooo 2.el .
Ooo hormonlar oooo Allah düşürmesin.
Tek merak ettiğim siz olsanız ne yapardinizdi.boyle saldiracaginizi bilsem yazmazdım. Daha da yazmam çünkü buradaki amaç fikir vermek değil, yargılamakmis