Yenidogan bebege 2.el kiyafet getirilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben öyle düşünmüyorum. Bebek pisliği kolay çıkmıyor.
Hani sorun 2. El olması değil. Benim 2.el istemediğimi belirtip ,onun ısrarla getirmesi .

Tamam siz istemiyorum demenize rağmen getirmeleri, sıfır demeleri doğru değil ama bu kadar sinirlenecek birsey yok.

Sıfırları alın diğerlerini ihtiyacı olan birilerine verin.

İkinci el bebek kıyafetlerinin evinize girmesi sorununu nasıl çözeceksiniz bilemem, siz yeni bir temizlik falan yapın, mazallah bebeğin b.klarinin etkisi hala devam ediyor olabilir.

Ne diyim Allah 2.el kıyafete düşürmesin sizi cok kibirlisiniz
Montlar olmuş 300_400.be kadar buyuk alsan da en fazla 2 yıl giyiyorlar.hadi onu geçtim ben hersene ayakkabı alıyorum.ayakkabu da büyük alınmıyor.gecen yıl 100 tl olan ayakkabı bu yıl olmuş 180 tl..para mi dayanir

Bu hayatı bu kadar ciddiye alıyor musunuz gerçekten ya. Ne güzel bir ailen var bebeğin olacak dert edindiğin şey iki parça kıyafet. Giydirirsin giydirmezsin senin bileceğin iş. İstemiyorsan ayır kenara giysi kutusuna at. Bu kadar kafaya takma

Sorun 2.el olması değil. Herkes sevmek zorunda değil ki .Bana göre ters .sana göre normal olabilir .
Sorun benim ona bunu istemediğimi belirtip, onun bir şekilde bana getirmesi .
Yani şöyle oluyor .Sen istediğin kadar ben istemiyorum de .Ben bunu sıfır aldım der yine getiririm

Reactions: rpt
Valla tek esyayla çok zaman geçirdim. 1 taneydi yıkayıp yıkayıp giydim ama baskasininkini giymedim .10 tane eski olacağına 1 tane benim olsun.
Siz yıkayıp yıkayıp giyersiniz de bebekde çocukta bu durum imkansız. Yani şu an 2 yaşında oğlum var 25 tane atleti var. 6 yaşında kızımın 30 tane çorabı var. Kıyafetleri saymadım bile. Bebekken üstü pislenince dur yavrum yıkayıp kurutup geliyorum mu diyeceksiniz durumunuz kötü olsa? Çocuk parkta oynadığında bir düşse taytın dizi deliniyor. Sürkülasyon bitmiyor çocuk kıyafetinde. Ben sizi haksız bulmadım zaten. Başka bir makinede yıkanmış kıyafeti bende sevmiyorum giydirmeyi. Ama büyük konuşmuyorum.
Ayrıca başka bir yanlışı yoksa eşinizin annesi ile kötü olmamanız her zaman iyidir. Yanıt vermek istiyorsanız da bir paket yapıp eşiniz aracılığı ile geri de verebilirsiniz.

Tamam işte büyük konuşuyorsunuz ben kendime de çocuğuma da giydirmem diyerek ben sizi de söylemiştim zaten.
Ayrıca bizde bin tane olsun kakalı olsun demiyoruz zaten. Siz çocuğunuzun kakası her taştığında o kıyafeti atın madem ne diyeyim.
Tabi olay şu kayınvalidenize karşı çıt yok burda olumlu olumsuz yorum yapan herkese karşınızda çocuk varmışcasına azar var.

İşte onu da yapamam. Alınır bu sefer de .zaten suratına çat çat söyleyecek biri olsam buraya yazmam .
Ya hiç bir şey söyleme niyetin yoksa boşuna germe kendini hamile hamile. Kocanla da aranı bozma boşver, onu da utandırma. Herkesin görgüsü bilgisi bir değil. Demek ki kv normal gelmiş.

Tamam da burdan beklentiniz ne o zaman? Kayınvalidenize bişey diyemiyorsunuz gelip burda azar çekiyorsunuz. Biz mi alındırdık gücendirdik kime alındıysanız ona anlatın derdinizi.

İşte sorun elbise değil. Ben elbiseye takılmadım. Ben ne diyorum 1 tane olsun önemli değil. Sorun Ben istemiyorum dediğim halde bana sıfır almış gibi yapması. Ne gerek var kandırmaya. Bana dese bunları bunlari aldım .yok bir de yenidogan mi al diyeceğim. Ne getirirse o olur. Ben zaten elbiseye değil tavrına gıcık oldum .yoksa elbiseyi atarim ya da birine veririm sıkıntı değil. Ama biri benim gözümün içine baka baka yalan söyleyince tahammül edemiyorum .Bana doğruyu söylesin. Ki söylemesine gerek bile yok .Ben biliyorum durumlarını.

Her mevsim geçişi tüm kıyafet ve ayakkabılar yenileniyor üstelik. Senede bir olsa yine iyi.

Tamam da burdan beklentiniz ne o zaman? Kayınvalidenize bişey diyemiyorsunuz gelip burda azar çekiyorsunuz. Biz mi alındırdık gücendirdik kime alındıysanız ona anlatın derdinizi.
Bu başlığın adı ne ? İnsanlar siz olsanız ne yapardınız diye merak ediyor .siz de yorum yapmayın o zaman .

Kadın ev temizliğine yardım etmiş ne güzel kirli veya değil.
Benimkiler kahve içti ben ev temizlerken.
Benimde kv ve görümce oğlunun kıyafetlerini vermek istiyo takmıyorum getirsin giydiren olursa verir veya atarım takılacak konu değil.
Belki iyi niyetle vermişlerdir

Bu başlığın adı ne ? İnsanlar siz olsanız ne yapardınız diye merak ediyor .siz de yorum yapmayın o zaman .
Yapılan yorumları beğenmiyorsunuz üstüne tersliyorsunuz sorun burda zaten. Hoşunuza gitmeyince de hemen yorum yapmayın o zaman oluyor, siz de dönüp bir kendinize bakmayı deneyin

Yok ben kızmadım. Valla buradaki yorumlar daha bir gicikmis. Yani onlara anlatamaya çalışırken sanki kızmış gibi oldu .Ben 2.el alalım mı almayalım mi diye sormadım. Ama sanki olay 2.el olayıymis gibi oldu .buradaki mantığım siz olsanız ne yapardınızdi .

Yok 2.el güzellemesi yapanlar, yok sinirlisin bebege zararlı diyenler ,Allah muhtaç etmesin diyenler. Herkesin ne çok yarasi varmış 2.elle

Yapılan yorumları beğenmiyorsunuz üstüne tersliyorsunuz sorun burda zaten
Siz çok begeniyorsunuz? Terslemiyorum .okumuyorsunuz !bir 2.el turkusu tutturmussunuz onu soyluyorsunuz .
Ben bilmeyerek bazılarının yarasına dokunmuşum bunu anladım.

Ben olsaydım dediğim gibi yapar, ikinci el olanları ihtiyacı olan birine, öyle biri yoksa mahalle muhtarına falan bırakırdım. Başka ne yapabilirsiniz, görümcenize tepki mi göstereceksin bunları biye gönderdin diye?

İkinci ele bu kadar takinılmasının sebebi sizin yazım tarzınız, ikinci elden öcü gibi bahsetmeniz. Yoksa isteyen çocuğuna giydirir isteyen giydirmez, herkesin kendi bileceği iş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…