- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.724
- 798
Bakın ya ben anlatamadım ya da okuyanlar 2.el mevzusuna takılmış. Ben 2.el getirmesine bir şey demedim .Bana bunu dediğinde yok istemiyorum dedim .Bana 2.el olayı ters geliyor. Bunu tartışmak için demedim. Benim kızdığım nokta ben bunları sıfır aldım demesi .deseki Bana bunlar kızımın tamam derim ben kullanmam derim geçerim. Ya o resimler olmasaydı ben anlamayacaktim. O zaman enayi yerine konulmuş olmaz miydim .
Ne desin peki, param yoktu, elim boş gelmek de istemedim mi desin? Koca kadın torunuma kiıyafet lacak param yok nasıl desin?? Bir de fotoyu kocama gösterdim diyorsunuz, ne demesini bekliyorsunuz vet benim ailemin durumu yok sen de geldin yüzüme yüzüme vurdun mu desin? Şu yaptığınız çok ayıp bir şey adama acıdım.
Kadın elinden geleni yapıyor, evi temizlemiş iyi kötü hediye bulup getirmiş bu ne agresiflik yahu ne kıymet bilmezlik KV cadalozluk yapsaydı eminim daha çok kıymeti olurdu, insanlar bir şey demiyor diye iyice cazgırlaşmışsınız. Getirdiyse getirdi ne yapacaksınız, kafasına mı atıcaksınız? verin fakirlere olsun bitsin.