Yenidogan bebege 2.el kiyafet getirilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hicbir sorun görmedim yani aşırı derecede bir anda küçülüyor giysileri yenidoğanlarin ve hemen kirleniyor günde 5 kere değiştiğimi biliyorum . Yani evet istemiyor olabilirsiniz ama bunda dert tasa edinilmesi gereken bir durum yok ,kadının durumu da olmayabilir maddi açıdan

Yanlız büyük harf internette hoş değil, sakin olursanız sevinirim. O zaman kafasına atsaydınız ne diyim yanında görmüşsünüz.
Ne dememizi bekliyorsunuz ki ?
Hamile hamile bu kadar stres bebege zarar biraz nefes alın.

Bu yorumu yeni gördüm. Kardeşiniz veya kuzeninizin bir tişörtünü hiç mi giymediniz ?
Kendi akrabanız getirseydi o kıyafetleri teşekkür ederdiniz. İyi niyetli göremedim sizi. Ayrıca büyük harfle yazmak bu sitede yasak

Ben salak yerine konulmaya sinir oluyorum .gözünün içine baka baka birisi ben bunları sıfır aldım dese ve sen de eski resimlerde görsen ne dersin
Hayır hormonla alakası yok .Ben 2.el kıyafete karşıyım. Kendim de giymem .1 tane olsun temiz olsun .

Fazla drama yapmıyor musunuz? Kadının parası yokmuş, elinde de bunlar var ne yapsın Kullanmayın olsun bitsin, kötü niyetli bir insan değilmiş madem kırmayın.

Çünkü okumuyorsunuz. Ben 2.el kiyafet giydir misiniz diye sormadım. Ben 2.el kiyafet giydirmeyecegimi söyledim.

Çok tepkilisiniz mikrop niye mikrop bakteri olsun kadın size iyilik etmiş bunda bahane bulmayı istemiyorum diyebilirsiniz burada ihtiyacı olan insan çok ihtiyaaci olanlara verirsiniz

Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz. Sonralikla eli boş görünmesin diye getirdi belki. Bende olsam istemezdim ama getirdikten sonra tartışma yapmayi gerektirecek bir konu değil poşetle koyun bir yere görümce doğum yapınca verirsiniz ikinci çocuğuna kullanır. Kullanmak zorunda değilsiniz zaten. Ama ikinci el kıyafet de giyilir bu kadar tepkili olmayın derim Afrika da ki çocuklara bakın yardım kutularından tişört çıkmış çocuk tişört giymiş altı yok ama nasıl kıymetli onun için . Hayatta ilerleyen zamanlarda ne şartlarda yaşayacağız bilemeyiz . Belki ikinci el ürünlere muhtaç olacağız. Ayrıca doğa için bu çok önemli bir hareket. Bende çocuklarima ikinci el sitelerden giysi alıyorum hem bütçe olarak hemde doğa için. Umarım kayınvalidenize çok tepkiniz olmaz. Sevgiyle kalın

Ben istemedim ki .kaldı ki benim annem de alamadı. Onlara bir şey demedim .annemin durumu yoktu kadın örgü getirdi .

Konunuzu okudum. Kendi çocuğu olsun olmasın , yakın çevresinde bebek olan ve büyürken onu gözlemleyen herkes ; bebeklerin çok hızlı büyüdüğünü ve kıyafetlerinin eskiyecek kadar kullanılmadığını görmüştür.

Ortada size yapılmış bir hakaret vs yok. Bebeğiniz ; kayınvalidenizin torunu,görümcenizin de yeğeni olacak.

Eşinize söylemek istemişsiniz, söylemişsiniz. Fotoğraf vb göstermenin mantığı nedir çözemedim.

Giydirmek istemiyorsanız yine giydirmeyin. Ancak şu kk da dert diye bunu konu edene değin, yenidoğan annelerinin konularına da bir göz atın.

Önceliğiniz, bebeğinizi sağ salim kucağınıza almak olsun.

Çoğumuz kardeşlerimizin , kuzenlerimizin küçülmüşlerini giymişizdir. Kimsenin de bu nedenle incilerinin döküldüğünü sanmıyorum , benimkiler dökülmedi.

Uf ne abartmissiniz. Giydirmessiniz olur biter. Ama yenidoğan kiyafeti o kadar lazım oluyor ki sizi düşünmüş kendince hata etmiş. Evim temiz yine temizledi diye bile laf etmişsiniz. İnsanlara asla yaranilmaz. Ben olsam yapmazdım mesela. Gorumceniz de hata.

tmm tesekkur et gec :)) kırmaya ne gerek var. gıydırmemek senın elınde:) zaten o kadar sık kıyafet degıstırıyor kı ınsan arada gıydırdın mı gıydırmedın mı anlasılmıyor bıle :)) ben de alabılıyorken gıydırmem evet. ılk cocuk dıye mı bılmem de daha bı hassastım . boyle elektronıktı pusetttı onları aldım kardesımden de kıyafet pek sıcak bakmadım . ama 2. cocugum kardesının kusmuklu kakalı kıyafetını gıymıs olcak bı nevı:) baskasınınkı evet gozume batar ama kendı cocugumunkı hayır. hak verıyorum. ama herkes aynı dusunmuyor bak onca kısı okuyor bu konuyu sen gıbı sevmeyen de var gıydırırım dıyen de . bu kadar sert karsı cıkacagını bılıyor mu kayınvalıden ? belkı yedek dursun demıstır. ne bıleyım. 1 ay bıle degıl 1 2 haftaya beden degısıyor yenı doganlar olmuyor zaten gerı verırsın yenılerı gıydırdım olmayıverdıler sıra gelmedı dersın :))) sen hamılesın stress yok bak bu konuyu okurken bıle gerılıyosun relaaaxxxx:)) al bebısıne ıstedıgını cıcılı bıcılı koy :)) gıydır.

Çünkü okumuyorsunuz. Ben 2.el kiyafet giydir misiniz diye sormadım. Ben 2.el kiyafet giydirmeyecegimi söyledim.

Bende tecrübeli biri olarak boşa dert ettiğiniz, bazen 1 mevsimde 3 tur kıyafet alacağınızı bildiğim için yazdım. O çocuğun sadece yeni kıyafete değil mesela bol kitaba, çeşitli oyuncaklara, bisiklete, legoya, kutu oyunlarına ... ihtiyacı olacak. Belki derin nefes alır bu yazılanları değerlendirirsiniz çünkü fiyatlar ayda 1 2ye katlanıyor. Yine söylüyorum boşuna bebegide kendinizide geriyorsunuz 2. el kıyafetten daha zararlı yapmayın canınıza yazık

Bakın ya ben anlatamadım ya da okuyanlar 2.el mevzusuna takılmış. Ben 2.el getirmesine bir şey demedim .Bana bunu dediğinde yok istemiyorum dedim .Bana 2.el olayı ters geliyor. Bunu tartışmak için demedim. Benim kızdığım nokta ben bunları sıfır aldım demesi .deseki Bana bunlar kızımın tamam derim ben kullanmam derim geçerim. Ya o resimler olmasaydı ben anlamayacaktim. O zaman enayi yerine konulmuş olmaz miydim .

Durumu olmayan kv kendince eli boş gelmek istememiş. Sizin 2. El tavrınızı biliyordur. Ondan yeni demiş. Sizin hafiyecilik yapacağınızı bilememiş.
Emin misiniz ? Tek sorun kıyafet mi ? Evinizi temizlemesi bile gözünüze batmış. Lohusalığınızda Allah yardımcınız olsun.
Ah bu hormonlar ahhh ne desek kendinizi üzeceksiniz.
Bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Yikanan kiyafette ne bakterisi mikrobu bahane bulmayin istememe hakkiniz var bidaha geldiginde posete koyun verin yada gonderin bu sekilde istemedigimi soylemistim dersiniz
Üstüne kusmuk lekesi var .Bu nasil yıkamak?zaten bakın okumuyorsunuz. Hepinizin ortak sorunu bu .Ben istemediğimi belirttim .kaç kere demeliyim

İstemiyorsanız başkasına verin, bu kadar dert etmeye değmez. Ayrıca hediye üzerinde etiketi ile olur, dese ki bunlar hediye bunlar da x’in bebeğinin küçülenleri siz ayırırdınız giydirmezdiniz. Onların yaptığı da hoş değil.

Burada hatalı olabilir ama içlerinde giyilmemişler de olduğunu kendiniz söylüyorsunuz. Kavga çıkarmaya ya da bu kadar sinirlenmeye değecek bir durum yok ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…