Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yenidoğan alışveriş ipucları

demekki2069

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
16
2
1
32
Kızlar merhaba 5 aylık gebeyım ankarada yasıyorum evlendım bu sehre tasındım burda bebek alısverıısı hem uygun hem kalıtelı olan bildiginiz yerler varmı bide süt pompası hangı marka onerırsınız veya sunu alma gereksız yani alısverıs ıcın verecegnız ipucları varmıdır deneme yanılma yontemı yapamam cunku maddı durumdan dolayı şimdiden teşekkürler 🙏

Burada hangi ay doğum yapcaksanız o topiği bulup fikir alış verişi yapabilirsiniz.

Kızlar merhaba 5 aylık gebeyım ankarada yasıyorum evlendım bu sehre tasındım burda bebek alısverıısı hem uygun hem kalıtelı olan bildiginiz yerler varmı bide süt pompası hangı marka onerırsınız veya sunu alma gereksız yani alısverıs ıcın verecegnız ipucları varmıdır deneme yanılma yontemı yapamam cunku maddı durumdan dolayı şimdiden teşekkürler 🙏
Merhaba ulusta çıkrıkçılar yokuşunda ki ilk mağaza uygun ve kaliteli oraya gidebilirsiniz

Canım sana tavsiyem internetten alman. Kıyafetleri falan olduğun yerden alabilirsin ama bebek arabası olsun salıncak beşik özellikle bebek bezinde normale göre internetteki fiyatlar baya oynuyor bende 7.ayima girdim eksiklerimizi tamamlıyoruz yavaş yavas maddi olarak bizimde bütçemiz kısıtlı o sebeple internetten alıyorum çoğu şeyini

İstanbul yolunda babymall var.
A dan z ye her şeyi oradan bulabilirsiniz.
Oradan tekstil ürünlerini almayın derim sadece, her yerde mevcut tekstil zaten.

Pompa olarak lansinoh kullandım 2 lisini.
İlk bebeğimi idare etti sonra birkaç sıkıntı yaşadık, tekrar lansinoh aldım bu sefer tekli ama bence alırken madela almak 1 kere almak mantıklı.
Kamera önemli bir detay, bütçenizde fuzulileri bırakıp kameraya mutlaka yer açın.
Oda takımı vs çok gereksiz, 4 yaşına gelince ben şu karakterli istiyorum falan diyorlar.
Bir tane montessosi yatak karyola almanız ya da park yatakla büyük boylarıyla 3 yaşına kadar idare edebilirsiniz.
Ve ilk 4 ay reflü yatağı üzerine yatırın, o yatağı mutlaka edinin.
Kıyafetleri hep 0 3 aylık alın, yenidoğan almayın, bebeğin gelişimi çok hızlı oluyor, yenidoğanlar 10 gün kullanılıyor.
2 hastane çıkışı yeterli, kıyafet olarak ise tuluö, patikli alt vb şeylerden uzak durun.
Hem giyimi çok zor hem de patikli olunca boy uzadığı anda sığmıyor bebek içine.
çıtçıtlı body ve penye eşofman altı candır, en rahat giydirme çıkarma olanağı onlarda var.
Üst olarak kruvaze body alın, hayat kurtarıcı hem hırka gibi hem kıyafet gibi kullanımda anneye kolaylık sağlar.
Müslin büyük boy 2 tane örtü edinin, senelerce çok işinize yarar.
Bebek arabası içine, uyuyunca üzerine, banyo sonrası, yazın denizde, alt değişiminde, terleyince sırtına sokmaya vs elinizin altında her daim o müslin örtüler olacak ve dua edeceksiniz bana😂
Baston bebek arabası oldukça zor, anne iki elini kullanmak zorunda bu sebeple normal travel sistem bir şey alın.

En baştan lütfen çok çok alışveriş yapmayın, temelleri alın.
İhtiyacı oldukça zaten alırsınız, özellikle kıyafet neredeyse almayın, herkes hediye getiriyor.

Merhabalar, ben de yavaştan bebek alışverişlerine başladım. Şimdilik hastane çıkış için 5'li set aldım bana kızdılar neden 10 lu almadın diye 😐 battaniye çok lazım oluyormuş. Bir de çok fazla alma sakın bebek büyüyor dediler ben de 3-6 aylık toplam 4tane falan zıbın ve üstlük altlık bir şeyler aldım. Birkaç da çorap aldım. Bir de bebek arabası aldım set şeklinde. Beşik için eylülü bekliyorum., Ankarada mobilyacılar sitesinde bulurum diye düşünüyorum. Anne yanı beşik çok gerekli mi almam lazım mı?

Ankarada sasmaz kavşağında cıvıl var minicity avm var ve fullanin alt katı var
Babymalll var
mutlaka gidin

Back