- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.869
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
1 kişiye aşığım oda bu şair olan kişi. beğendiğim hoşlandğm biri vardı 1.5 aydır da zaten şair olan kişi hayatımda değil hiç bir şekilde . o beğendiğim kişiyide silip attım işin açıkcasıKaç kişiye aşık ki bu bayan ?
ümitlenmeyeceğimi defalarca söylememe rağmen kendisi ısrarla canın acır acıyacak demesi
O zaman sizde uyarsaydınız kendisini bu şekilde bir amacınız olmadığını, bu tarz şeyler söylemesine gerek olmadığını söyleseydiniz..O böyle söyleyince sizin tepkiniz ne oldu peki?sorun adamın ısrarla sanki arkadaşıyla gönül eğlendirmek için sevdiğimi düşünür gibi ısrarla işte gençsin neden o karşına kimler çıkacak gibisinden konuşması
sorun arkadaşını ne kadar sevip sevmediğim konusunda sabrımı sınaması
ısrarla laftan anlamama durumu yok ben adama da defalarca ondan yana bir beklentim yok olmayacağını da biliyorum tek sorun yanlış anlaşılma ortadan kalksın yeter dedimŞöyle söyleyeyim insanlar genelde yüzyüze bakarlarken karşılarındakini aşağılamaktan hoşlanmazlar. Olay gönül eğlendirmek falan değil, senin "ısrarla" anlamadığın, adamın senin canın acıyacağına üzülecek olması değil, ısrarla laftan anlamadığın için şaşırması.
ben kendisine de dedim arkadaşını sevsemde beklentim yok olmayacağını biliyorum ona karşı birşeyler hissetmem bile olmayacak şeydi ama sadece bazı kişiler yüzünden beni yanlış tanıdı aradaki sorun kalksın dedimsen elifksk sın sanırım. Arkadaşı seni sınamıyor sadece bir his beslediğini düşünüp üzülmemen için uyarıyordur. Yapın hassas en ufak bir ilgilide cok farklı anlamlar çıkarabiliyorsun yaşın gereği o kendince uyarmaya çalışmış çok başka anlamlar çıkarma bence.
Allah Allah kac yasinda bu kizBirde baktımda ilk aşkına benzeyen birini görmüş onu da unutamıyormuş ne olacak böyle
ısrarla laftan anlamama durumu yok ben adama da defalarca ondan yana bir beklentim yok olmayacağını da biliyorum tek sorun yanlış anlaşılma ortadan kalksın yeter dedim
Allah Allah kac yasinda bu kiz
lafı evirip çevirmekte üstünüze yok. benim derdim uğradığım iftiranın çözülmesi idi. hatta ve hatta beyfendi kendiside dedi kızgınlığı geçmiştir kızgın kalamaz o diyeBu kadar manasız bir cümleyi defalarca sarfetmen bile ısrarla laftan anlamadığına bir örnek işte. Yanlış anlaşılma falan ortadan kalkmayacak ona da boşuna ümitlenme, senin kadar sevenini görmedim falan, psikopat mısın? derdin ne? gibi okunabilir. Sosyal hayat dili kitap cümlelerinden farklı.
Bayagi konu acmis ugrasamam valla tek tek :)sizlerde bir konularına bakın ben oldukça şaşırdım
ismini değiştirmiş sanırım kim olduğunu anladım hatırladığım kadarıyla yirmili yaşlardaydı
sizlerde bir konularına bakın ben oldukça şaşırdım
ismini değiştirmiş sanırım kim olduğunu anladım hatırladığım kadarıyla yirmili yaşlardaydı
lafı evirip çevirmekte üstünüze yok. benim derdim uğradığım iftiranın çözülmesi idi. hatta ve hatta beyfendi kendiside dedi kızgınlığı geçmiştir kızgın kalamaz o diye
En iyisi ben konuyu kapattırıyorum saptırmakta üstünüze yok kk bayanları