Yeniden Yenibaştan

Birde baktımda ilk aşkına benzeyen birini görmüş onu da unutamıyormuş ne olacak böyle

ümitlenmeyeceğimi defalarca söylememe rağmen kendisi ısrarla canın acır acıyacak demesi

Şöyle söyleyeyim insanlar genelde yüzyüze bakarlarken karşılarındakini aşağılamaktan hoşlanmazlar. Olay gönül eğlendirmek falan değil, senin "ısrarla" anlamadığın, adamın senin canın acıyacağına üzülecek olması değil, ısrarla laftan anlamadığın için şaşırması.

sorun adamın ısrarla sanki arkadaşıyla gönül eğlendirmek için sevdiğimi düşünür gibi ısrarla işte gençsin neden o karşına kimler çıkacak gibisinden konuşması
O zaman sizde uyarsaydınız kendisini bu şekilde bir amacınız olmadığını, bu tarz şeyler söylemesine gerek olmadığını söyleseydiniz..O böyle söyleyince sizin tepkiniz ne oldu peki?

sorun arkadaşını ne kadar sevip sevmediğim konusunda sabrımı sınaması

sen elifksk sın sanırım. Arkadaşı seni sınamıyor sadece bir his beslediğini düşünüp üzülmemen için uyarıyordur. Yapın hassas en ufak bir ilgilide cok farklı anlamlar çıkarabiliyorsun yaşın gereği o kendince uyarmaya çalışmış çok başka anlamlar çıkarma bence.

ısrarla laftan anlamama durumu yok ben adama da defalarca ondan yana bir beklentim yok olmayacağını da biliyorum tek sorun yanlış anlaşılma ortadan kalksın yeter dedim

ben kendisine de dedim arkadaşını sevsemde beklentim yok olmayacağını biliyorum ona karşı birşeyler hissetmem bile olmayacak şeydi ama sadece bazı kişiler yüzünden beni yanlış tanıdı aradaki sorun kalksın dedim

ısrarla laftan anlamama durumu yok ben adama da defalarca ondan yana bir beklentim yok olmayacağını da biliyorum tek sorun yanlış anlaşılma ortadan kalksın yeter dedim

Bu kadar manasız bir cümleyi defalarca sarfetmen bile ısrarla laftan anlamadığına bir örnek işte. Yanlış anlaşılma falan ortadan kalkmayacak boşuna ümitlenme, senin kadar sevenini görmedim falan, "psikopat mısın? derdin ne?" gibi okunabilir. Sosyal hayat dili kitap cümlelerinden farklı.

lafı evirip çevirmekte üstünüze yok. benim derdim uğradığım iftiranın çözülmesi idi. hatta ve hatta beyfendi kendiside dedi kızgınlığı geçmiştir kızgın kalamaz o diye

lafı evirip çevirmekte üstünüze yok. benim derdim uğradığım iftiranın çözülmesi idi. hatta ve hatta beyfendi kendiside dedi kızgınlığı geçmiştir kızgın kalamaz o diye

Teşekkürler, keşke aynı şekilde senden hoşlanan ve hoşlanmayan erkeklerin ayrımını yapabilseydin. Uğradığın iftira falan da yok facebookdaki 3-5 kişinin saçma sapan hareketleri, karşılıklı hoşlantı içinde bir ilişkiye başlamanı dilerim en kısa zamanda, sonra kendi yazdıklarına kendin gülersin zaten.

En iyisi ben konuyu kapattırıyorum saptırmakta üstünüze yok kk bayanları

Sen bunu hep yapıyorsun ki. İşine gelmeyen yorumları ya görmezden geliyorsun ya kapattırıyorsun. Herkes seninle aynı düşüncelere sahip olamaz dimi. Merak ettik sorduk 6 ayda 3 farlı erkeğe ait konu açmışsın. Hiçbirinde sonuç yok. Kendine düzgün birini bul sonuçta hep sen üzülüyorsun. Bırak şu ıssız adam rolünde ki tipleri.

sapıttğımız birşey yok çeliştiğin noktalara değinmek sapıtmak değil bir insan her gördüğüne de aşık olmaz ki

kim bu durumda senin duygularının samimiyetine inanır ki

Bir çok kişi için konu açtın bence sorun onlarda degil birazcık sende tahminim babanla ilişkinin şekliydi ki bi konu açmıştın. O konudaki yaşadığın sıkıntı sevgi ihtiyacını olmadık insanlarla gidermene sebep oluyor. Kendine güven kimse yanında olmak zorunda herkesin sevgilisi yok kimseyi zorla kendine sevdiremezsin takıntı yapma olmadık şeylerin hayalini kurup kendini yıpratma diyeceklerim bunlar. Kendini üzüyorsun farkında degilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…