yeniden oleander:) son 3 ay...

dt_oleander

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
121
55
tekrardan merhabalar. bundan 3-4 ay önce bir konu daha açmıştım çeyizle ilgili... o zaman neredeyse hiç bir şeyim yokken çok şükür şu anda çoğu şey tamam. ben de hepiniz gibi bu siteden çok faydalandım. neredeyse her şeyi çok çok araştırdım. titizlikle seçtim. ben de şimdi ihtiyacı olanlara elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
düzenli olmasını istediğim için bütün çeyizleri tekrar burda toplayıp burdan devam etmek istiyorum izninizle:))
ve yine çeyizime aldığım ilk parçalardan başlamak istiyorum. ilk maaşımla almaya başladığım bernardo yemek takımım ve çatal bıçak takımım

korkmazdan aldıklarım...

yanmaz yapışmaz üründe ne alsam ne alsam dedim... ve monetaya karar verdim. 24 ve 28 cm pilav tenceresi, wok tava ve bi de normal tava...
bir de sahan seti almam lazım. ona henüz karar veremedim. ne alsam ki??

saklama kaplarım bievden.. cam.. hiç tupperım yok. aslına bakarsanız gerek de görmedim. sonra lazım oldukça alırım... şimdilik çeşitli boyutlarda cam aldım işte... bunlar buzluğa da girebiliyomuş.

baharatlığı çok uzun düşündüm... cicili biçili bi şey almak istedim. ancak mutfağa uymayacağı için bunlarda karar kıldım. biev..

düdüklü tencerem fissler vitavit edition 6 lt

mutfağa aldığım diğer şeyler..

günlük yemek takımlarım... ve hisar günlük çatal bıçak setim

ütüm philips 4870/22
ütü masam ve çamaşırlığım

başlamışken... beyaz ayy pardon inox ve siyah eşyalarım

nevresim takımlarım... bunlar misafirlerin

bunlar da benim... karaca ve taç
tacınkini bulamadım

vee aylarca düşünüp paraya nihayet kıyabilidiğim su takımım. Paşabahçe
[/ATTACH]

şimdilik aldığım aksesuarlarım... biev Paşabahçe ve mikasa moor

veee dayanamayıp yatak odamdan da bi kaç foto koymak istiyorum.. kimi teşhirden kimi yarım yamalak evimden...

biraz da salondan

üzgünüm daha halılar perdeler yok. inşallah hepsini evim güzel evim de koymak isterim:))

oturma odasından... bu biraz tam gibi

şimdilik bu kadaarr)

Son düzenleme:

bayıldımm tek kelimeyle özellikle yatak o dası takımına yatak hariç tam hayal ettiğim gibi benim daha 1 yılım var ayyy huzurla mutlulukla kullan inşallah

güle güle kullan canım aldığın herşey tamm da benim tarzım özellikle yatak odası ve oturma odasına bittim bittimmmm

yatak odası takımını nereden aldın?

mobilyaları çook beğendim salon ve oturma odası çok güzel olmuşşş

hayırlı olsun

Bayıldım tek kelimeyle harika evin döşemesine ayrıca bittim diyebilir herşeyin çok güzel aşkla huzurla kullan inşallah

cnm öncelikle topiğin hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza

eşyalarının hepsinide çook begendimm maşallah zevkli hatunsun

allah aldıklarınıda yaptıklarını iyi günlerde uzun ömürlü sağlıkla kullanmak nasip etsin cnm sende bizdensin kendi emeklerimizle yaptımız meydana getirdimiz bakmaya kıyamadımız kıymetini bildimiz eşyalarımızla huzurlu olalım inş :) ah ah ay sonunu sabırsızlıkla bekleyenlerdeniz bizde maaşları alsakda siteleri çarşıları magazaları talan etsek diyoruz.

tatlım yatak odanın modeline bayıldımhazırmı aldınız yada yaptrdınızmı merak ettim cnm.

bide bu abajuru nerden ve ne kadara aldınn cnm çook hoşmuşş ( merakımı af buyur tatlım )

Eki Görüntüle 1137239

canım hayırlı ugurlu olsun beyaz esyalarımız aynı sanırım çamasır makınasını da aynısından düşünüyorum evimizde de var suan
yatak odasında ve diğer odalarda da benzer zevkimiz Allahım güle güle oturmak nasip etsin,darısı basımıza

mobilyaları çook beğendim salon ve oturma odası çok güzel olmuşşş

hayırlı olsun

Bayıldım tek kelimeyle harika evin döşemesine ayrıca bittim diyebilir herşeyin çok güzel aşkla huzurla kullan inşallah

oncelikle cok tesekkurler:)) aile yardim ediyo tabi bi yere kadar. kendi aldigin baska oluo yatak odasini ankara sitelerden aldik. hazır sayilir yani. abajur biev. ben 156 tl ye aldim ama simdi 186 ya cikmis biraz boyutu artmis galiba.. tabii ki sor) dedim yaa tarzimi,esyalari begenenlere yardimci olmak isterim.

Sağolun aslinda acaba baska marka mi alsam dedim. ama hem kendi ailem hem de nişanlımin ailesi arcelik deyince öyle yaptim. ama baya guzel oldular yerlestrnce. ins. kullanmaya baslayinca da aynısını derim

ne kadara mal dolu yatak odası size cnm. bende country tarzı yaptrıyorum marangoza verdim inş güzel yaparlar içim içimi yiyor valla ya yapamazlar diye cevremizde yada günümüzde pek satan bir yer yok çook aradım ama istedim gibi country bulamadım sitelerede pek yanaşmadım açıkcası hiçde bakmadım siteden alsammı diye.

baktım cnm biev e tuzluymuşş maşallah fiyatı çook begendim şuan alsam sıkışırım artık düğünden sonra alırımm ne yapayımm çünkü düğüne 2 hafta kaldı cnm

Salon takımın,oturma odanda çok güzel canım ya onlar nereden ay her biri ayrı güzel hangisini soracağımı şaşırdım

Canim yatak odani nekadara aldin bir de magazanin isminide soylermisin

Salon takımın,oturma odanda çok güzel canım ya onlar nereden ay her biri ayrı güzel hangisini soracağımı şaşırdım
oncelikle hepinize tek tek tesekkur ederim:)) ins daha guzelleri sizin olur. yatak odası baloglu mobilya. en son fiyat noldu bilmiyorum ama pazarliktan once 9000 civariydi. fiyat baya tuzlu oldu ama gercekten malzemesi tasarimi fln tam istedigim gibiydi. sagolsunlar aileler de bizi hic kırmadı:) salon da yine siteler. afroza. oturma odasini inegol mobilya satan bi yerden aldim. markasni bilmiyorum. retro koltuk diye bakabilirsiniz. yalniz aksesuar konusunda eksiklerim var.yardimci olursaniz sevinirim

Son düzenleme:
bence de her seyin dugunden once olmasina gerek yok. ayrica idareten bi sey almaktansa gec alirim ama istedigim gibi alirim bu arada simdiden hayirli olsun

bu da taçtan aldığım nevresim takımı...

bunu çeyiz serilirken kullanmayı düşnüyorum. anneme ve anneanneme kalsa dantel geçirilmiş saten nevresim takımı yaptıracaklardı ama güç bela ikna edebildim ben kullanamam diye... ama yine de dantelli bir yatak örtüsü ve 3 tane dantelli pike takımı yaptırmaktan vazgeçiremedim. onları da sonra üşenmezsem belki yüklerim. gerçi evet, çok güzel oldular ama ben kullanabilir miyim bilmiyorum:))

bu da bu hafta sonu bernardodan aldığım masa örtüsü...

Güzel canım fiyatına değmiş benceaksesuarlar olarak bence zamanla evinde tamamlarsınız masa üstü süslü örtüler mumlar biblolar şeklinde tamamlanır duvara tablo olabilir canım net olarak her yeri görebilirsek yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…