-
- Konu Sahibi dt_oleander
oturma odasından... bu biraz tam gibi
Eki Görüntüle 1136566 Eki Görüntüle 1136495 Eki Görüntüle 1136567
şimdilik bu kadaarr)
degdigine sevindimGüzel canım fiyatına değmiş benceaksesuarlar olarak bence zamanla evinde tamamlarsınız masa üstü süslü örtüler mumlar biblolar şeklinde tamamlanır duvara tablo olabilir canım net olarak her yeri görebilirsek yardımcı oluruz
cok sagoluncanım herşeyin çok güzel maşallah güzel günlerde kullan. Koltuk takımın benim tarzıma yakın nerden aldığını paylaşabilir misin?
degdigine sevindim) tamami daha yok ki. perdeler halilar falan gelicek daha. o zaman koyarim ins
cok sagol canimm:)canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan
cok tesekkur ederim. Begenmenize cok sevindim:)) inşallah cok daha guzelleri sizin olur:)) bizim 1.5 ay kalmis yaaa. .. 8 yildan geriye 1.5 ay:)))) biz biraz genis genis aldik her seyi... bi ay birini falan... yani bence 2 ayda da hallolur sıkıntı etme.. ama yine de artik hallet. Cunku sacmasapan problemler gecikmeler oluyor.. bizim mesela yok makyaj masasinin ayagi kirik geldi. Yok halilar gecikti faln. Ama cok sukur vakit oldugu icin nispeten az panik oldum:)) farkinda olmasam da cok planli programli hareket etmişim. Iyi oldu:))Hayırlı olsuunn, güle güle kullanın güzel günlerde inşallah
Yatak odasına ben de herhes gibi ayrıca bayıldım, biz de yaptırıyoruz bu tarz
Ayrıca diğer çeyizliklere de, herşey özene bezene alınmış maşallah
Düğüne ne kadar kaldı bu arada, bizim 2 ay var ama hiçbirşey hazır değil