Yeniden okuyasım geldi

Ortak dersleri biliyorum onları aldım zamanında. İstanbul Üniversitesi Çocuk gelişimi bölümü 4 yıllık yani lisans.
Auzef'te lisans programlarında çocuk gelişimi yok,önlisans programi sizin kastettiginiz.

Yüksek lisansımı uzaktan eğitim ile yaptım. İşe "bune yav" diye girip hayran olarak çıktım. Gerçekten böyle bir sistemin kurulması harika. Çalışan insanlar için muazzam bir eğitim fırsatı. Yeniden bir bölüm okumak yerine yüksek lisans yapabilirsin. Ya da istediğin bölümü uzaktan eğitim ile de okuyabilirsin. Çocuk gelişiminin önü kapalı değil. Özel okullarda anasınıfı öğretmeni olarak çalışabilirsin. Devlet kurumlarında ücretli öğretmen olarak görev alabilirsin. Ya da anasınıfı öğretmeni yardımcılığı yapabilirsin. Eğer minikleri seviyorsan ve tahammül sınırına güveniyorsan düşünebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun.

İnşallah :)
Son bir şey daha sorayım Auzefte üstten ders alınmıyor yazmış biri,gerçekten öyle mi bu doğruysa sanırım kayıt yaptırmayacağım :/
Bir ara alınıyordu diye biliyorum fakat bizim derslerimiz o kadar çöktü ki ona fırsatımız olmadı.

Ya ekşide de olumsuz yorumlar var neden bıraktınız en kötü ne oldu ki?
Verdikleri pdfler çok özensiz hazırlıyorlar yanlışlar dolu. Sınavla ilgili eski soruları paylaşmıyorlar paylaşılan gruplara da engel olunuyor. Sınav tarihleri vs konularda ya da kayıtlar sırasında gecikmeler beklemeler de olunca bıraktım dört senelikti lisans iki senesini okudum uğraşamam deyip bıraktım. Aöf sistemi daha oturmuş yerinde kitapları da özenli hazırlanmıştı beğendim oradan devam ediyorum baska bi bölüme kayıt yaptırdım.

uzaktan eğitim yüksek lisansı hangi üniversitede yaptınız. Rahat yapılabiliyor mu ?

Eğer kolay iş bulmak istiyorsan sağlık oku şu an en çok onların Alımları var.

Ortak dersleri biliyorum onları aldım zamanında. İstanbul Üniversitesi Çocuk gelişimi bölümü 4 yıllık yani lisans.
2 yilda bitmez,aof de sadece ingilizce,inkilap tarihi ve Türk Dili dersinden muaf olunuyor.

İstanbul üniversitesinde de var 4 yanlis 1 dogruyu goturme olayi

Anadolu üniversitesi nde benim kaydım isletme,ama bir ara dondurdum,onlarda bu yil kitap vermeyebilir mis.
Zaten biz bu kitapsızlik yüzünden çok sıkıntı çektik. İlk seneler sayfasından not dökümü yapıyordum.Ev bir sürü ders notlarıyla doluyordu kitap daha düzenli .
Ev,iş, çocuk olunca son sene ben de tembellik yaptım ama bitirip o diplomayı almak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…