Bende öyle düşünüyordum ama en son 70 puanlarla alım yapmışlar şaşırdım bu yüzden araştırayım dedim...Çocuk gelişimi mezunu o kadar çok ki. Önü pek açık değil maalesef.
Bende öyle düşünüyordum ama en son 70 puanlarla alım yapmışlar şaşırdım bu yüzden araştırayım dedim...
Bende öyle düşünüyordum ama en son 70 puanlarla alım yapmışlar şaşırdım bu yüzden araştırayım dedim...
Zaten lisans bölümünden bahsediyorum belirtmeyi unutmuşum. Ortak dersleri atarsak maximum kredi alarak iki senede bitirebilirim sanırım.2 yıllık olduğuna emin misiniz? Alım çok az onlarda, 4 yıllığa tamamlayanlarda belki.
Bu o kadar saçma ki yazık günah,o kadar eğitimsiz aile,mağdur çocuk varken hem de... Yalnız okul öncesi bölümüne de çok rağbet var ve alımları iyi neden bu kadar uçurum var aralarında benzer bölümler neticede...Çocuk gelişimi mezunu o kadar çok ki.
Puanları düşük tutsalar bile yığılma oluyor.
Ama önü açık değil yani.
Yavaş yavaş kaybolan mesleklerden.
Zaten lisans bölümünden bahsediyorum belirtmeyi unutmuşum. Ortak dersleri atarsak maximum kredi alarak iki senede bitirebilirim sanırım.
Yazmayı unutmuşum,çocuk gelişimi lisans bölümünden bahsediyorum. O kadar uğraşacak olsam başka bölüm düşünürdüm zaten o kadar enerjim de yok.Çocuk Gelişimi okuduktan sonra DGS ile Okul Öncesi Öğretmenliği'ne geçiş yapmayı, 3 yıl kadar da örgün okumayı, üzerine KPSS çalışmayı, 6 yıl zorunlu hizmeti.... yazarken yoruldum, göze alıyorsanız okuyabilirsiniz.
Ayy ben de kayıt yaptıracağım. Çok istedim benim ama ozel bir durumum var. Benim oğlum 17 aylık gelişim geriliği var. Biz de bu vesile ile öğrendik çocuk gelişim uzmanının önemini. Çok teşekkür ederim.İyi geceler herkese
Gece gece uzaktan eğitim reklamı görmemle araştırmaya başladım bilenlere danışayım dedim. Ben işletme mezunuyum kpssde istediğimi bulamadım malum bir sürü mezun var puanlar yüksek ve atama yok denecek kadar az. Memur olacağım diye bir şart yok asıl canımı sıkan istediğim bir bölüm okuyamamak,işletmeyi isteyerek okumadım nefret ediyorum hatta. İçimde şöyle severek okuyacağım bir bölüm ukde kaldı. Aöf sosyolojiye kayıt yaptırdım bir dönem okudum sonra işten çıkınca harç parası vermemek için kayıt yaptırmadım zaten onun da ataması yok. Asıl soruma gelirsek İstanbul Üniversitesi uzaktan eğitim fak.kayıtları başlıyor ve çocuk gelişimi bölümü dikkatimi çekti. Çocukları severim,sizce önü açık bir bölüm mü okumaya değer mi? Devlette olmasa dahi özelde çalışma imkanları var mı?
Çocuk gelişimi bölümü hemen hemen her anadolu lisesinde var.Bu o kadar saçma ki yazık günah,o kadar eğitimsiz aile,mağdur çocuk varken hem de... Yalnız okul öncesi bölümüne de çok rağbet var ve alımları iyi neden bu kadar uçurum var aralarında benzer bölümler neticede...
Zaten lisans bölümünden bahsediyorum belirtmeyi unutmuşum. Ortak dersleri atarsak maximum kredi alarak iki senede bitirebilirim sanırım.
Ortak dersleri biliyorum onları aldım zamanında. İstanbul Üniversitesi Çocuk gelişimi bölümü 4 yıllık yani lisans."AUZEF’e bağlı olan Çocuk Gelişimi Bölümü, iki yıllık uzaktan öğretim ön lisans programıdır. Bu bölümle sürekli olarak kendini geliştiren, alanında öncelikle tercih edilen, nitelikli çocuk gelişimcilerinin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu bölümde okuyan öğrencilerimize; çocukların tüm gelişim alanlarını en iyi şekilde bilmeleri, alanla ilgili kişi, kurum ve kuruluşlara hizmet verecek nitelikte olmaları için gerekli eğitimler verilmektedir. Programın en güçlü yönü; Çocuk Gelişimi ön lisans Programında dersleri verecek öğretim üyelerinin her biri Türkiye’deki en önemli akademik merkezlerden biri olan İstanbul Üniversitesi ve Ankara Üniversitesinin öğretim üyeleridir."
Ortak ders konusuna gelecek olursak olsa olsa Türk Dili, Yabancı Dil ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi.
Teşekkür ederim aslında sosyal hizmeti düşünüyordum ama uzemde önlisans olarak geçiyor,lisans mezunu olduğum için önlisans okumamın bana kpssde getirisi olmayacak. Örgün okuma imkanım da yok maalesef başka üniversitelerin uzaktan eğitimini araştırayım bir de...Bence çok önü açık bir bölüm değil yine de. Sosyal Hizmet falan olabilir belki, sanki onun atamaları biraz daha iyi. ASDEP'te falan da çalışabiliyorlar.
İyi geceler herkese
Gece gece uzaktan eğitim reklamı görmemle araştırmaya başladım bilenlere danışayım dedim. Ben işletme mezunuyum kpssde istediğimi bulamadım malum bir sürü mezun var puanlar yüksek ve atama yok denecek kadar az. Memur olacağım diye bir şart yok asıl canımı sıkan istediğim bir bölüm okuyamamak,işletmeyi isteyerek okumadım nefret ediyorum hatta. İçimde şöyle severek okuyacağım bir bölüm ukde kaldı. Aöf sosyolojiye kayıt yaptırdım bir dönem okudum sonra işten çıkınca harç parası vermemek için kayıt yaptırmadım zaten onun da ataması yok. Asıl soruma gelirsek İstanbul Üniversitesi uzaktan eğitim fak.kayıtları başlıyor ve çocuk gelişimi bölümü dikkatimi çekti. Çocukları severim,sizce önü açık bir bölüm mü okumaya değer mi? Devlette olmasa dahi özelde çalışma imkanları var mı?
Şuan çok seçeneğim yok maalesef örgün okuyamam bu şekilde hem çalışıp hem de buna engel olmadan ancak uzaktan eğitime devam edebilirim. Başka bölüm ve üniversiteleri de araştıracağım artık.Çocuk gelişimi bölümü hemen hemen her anadolu lisesinde var.
Haliyle çok fazla o bölüme yığılma var.
Evet adil değil,çok saçma ama bu dünyada ne adil ki?
Çocuk gelişimi mezunlarının çoğu işsiz,çevremde bir sürü arkadaşım var mezun olupta çalışamayan.
O yüzden geleceği güzel bir bölüm öneririm.
Ortak dersler üç tane bunlar da yerlerine başka dersler almak için iyi avantaj. Kpssden pek çalışmadan 75 aldım zaten :) kusura bakmayın ama çalışıp 70 alamayan da bir zahmet atanmasın insanlar o kadar dirsek çürütüyor.İşletme ve çocuk gelişiminin çok fazla ortak dersi yok. Kpss den 70 almak da çok kolay değil inan. Zaten çocuk gelişiminin ataması çok az. Bir de gördüğüm kadarıyla çocuk gelişimi bölümüne çok talep var, yani hem mezun fazla olacak hem ataması az. Ama farklı bölümleri araştırabilirsin.
Ben de istanbul üniversitesinde çocuk gelişimi düşünüyorum ama seneye. Yalnız ben okul öncesi öğretmeniyim, ilerde diplomaya dayalı alan değişikliği olursa liseye geçiş yapabilmek için.