- 13 Haziran 2013
- 551
- 250
- 88
@gizeml izmirde meme büyütme ameliyatı çok uygunmuş o halde..ben devlette 5.200 civarı ödeme yaptım tahliller vs herşey dahilsözde devlet ucuz sanıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yine ceple upraşıcam.Senin için değil ama benim için kapsamlı bir ameliyat dedi. @gizemlHımm anladım. Sen kapsul temızlencek protez takılcak dıyınce bende aynısı koncak zannettım. Mesela ızmırde sadece sılıkon amelıyatı 5000-6000 arası. Yanı baktıgında cıkartcak eskıyı yerıne yenı protez takacak işlem aynı hanı burun olsa doktor içeriyı dıger doktorun ne yaptıgını bılmez dıyecegm ama memede işkem aynı dıye dusunuyorum.
Sağol canım@knicknack.öyle yapıcam..Hiç mutlu değilim.Psikolojim alt üst oldu
Canım ben hep haftalık foto gönderdim..herşey normaldi..taki üç ay sonrasına kadar üç ay sonra ilk sorunu hissettiğinde gittim..ultrasonda çektirdim..sorunuöu görmezden geldi...sonra üç ay sonra birdaha gittiğimde artık herşey bariz belliydi...kabul etmedi sorun olmadığını benim abarttiğımı söyledi..ve sonra hiçç hiçç görmezden geldi..Karaya ak diyor.Canım bir şey sormak istiyorum.. benim ameliyat olduğum Dr ilk hafta iki kere sonra 15. Gün sonra 1 aylıkken sonra 3 aylıkken 6. Ay da ve 1. Yılda kontrol yapıyo..
Senin kontrollerin olmamışmıydı dr anlamadı mı bi anormallik olduğunu
Canım ben hep haftalık foto gönderdim..herşey normaldi..taki üç ay sonrasına kadar üç ay sonra ilk sorunu hissettiğinde gittim..ultrasonda çektirdim..sorunuöu görmezden geldi...sonra üç ay sonra birdaha gittiğimde artık herşey bariz belliydi...kabul etmedi sorun olmadığını benim abarttiğımı söyledi..ve sonra hiçç hiçç görmezden geldi..Karaya ak diyor.
cnm cok geçmiş olsun tekrar nasıl anladın sorunu 3 ay gectıkten sonra belırtıler ne olmuştu tatlım?Canım ben hep haftalık foto gönderdim..herşey normaldi..taki üç ay sonrasına kadar üç ay sonra ilk sorunu hissettiğinde gittim..ultrasonda çektirdim..sorunuöu görmezden geldi...sonra üç ay sonra birdaha gittiğimde artık herşey bariz belliydi...kabul etmedi sorun olmadığını benim abarttiğımı söyledi..ve sonra hiçç hiçç görmezden geldi..Karaya ak diyor.
@gizeml izmirde meme büyütme ameliyatı çok uygunmuş o halde..ben devlette 5.200 civarı ödeme yaptım tahliller vs herşey dahilsözde devlet ucuz sanıyoruz[/QUOTEden
cidden nasıl devletmiş bu çok pahalı bende ucuz sanıyordum:
İçe çökük resmem meme ucunun altı her iki kısımdadacnm cok geçmiş olsun tekrar nasıl anladın sorunu 3 ay gectıkten sonra belırtıler ne olmuştu tatlım?
Sağolasın canım tboz giden paramamı üzüleyim..emeğimemi...zamanımamı bilemedim...tama sağlık daha önemli tabiki ama benim görüştüğüm iki doktords biri prof...biri doç..on bin istedi..Şimdi benim suçum günahım ne??F ffz cok cok gecmiş olsun çok üzüldüm gercekten benim de en cok korktugum bu kapsülleşme daha 26 gün oldu benim ve sen 3 ay sonra diyorsun mutlaka cok iyi bi dr bul senin hiç bi günahın yok evet ama para bi şekilde bulunur yerine konar ama saglıgın ve de piskolojin bundan cok daha önemli bazen bazı şeylere lanet olsun diyip geride bırakmalıyız bence sen sadece şuan gözü kapalı güvenebileceğin bi dr bulmaya calış mutlaka birkaç doktorla görüş fikir al umarım en kısa sürede problem sorunsuzca çözülür sende mutlu olursun tekrar gecmiş olsun
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum konunu okurken insallah hersey duzelir sende mutlu olursunSağolasın canım tboz giden paramamı üzüleyim..emeğimemi...zamanımamı bilemedim...
Sağo l C ChAneL81 be nde benim göğsüme 350den aşağı kurtarmaz doktorum dediğim halde 300de diretti..325i yalvar yakar kabul ettyi..Sorun ortada..Şimdi bana tavsiyesi şu 3..4..kilo almam gibi çocukça bişey..önceki ve şimsiki halini görebilirmiyim C ChAneL81Cok gecmis olsun canim cok uzuldum konunu okurken insallah hersey duzelir sende mutlu olursun
Benimde gogusum biraz sarkikti ve ustu bostu doktorum mecburen buyuk koymak zorundayiz dedi ve 450 cc koydu demekki boyle sorunlar olmasin diye bu sekilde yapti bende anlamiyordum ben kucuk isterken neden bana buyuk taktigini simdi daha iyi anladim ...
Allah daha beterinden korusun canim sonucunu merak ediyorum hersey gonlunce olur insallah
Canım beni de izlemeye alabilir misin senin göğsünde sarkıklık olduğu halde sadece protez oldu çok güzel benim dikleştirme ve protez olcakTabiki canim ben seni izlemeye aldim
Saol canim izledim insallah yardimim dokunur beni fazla izlemeye alan olmamisti ama ben yardimci olacaksam ne mutlu banaCanım beni de izlemeye alabilir misin senin göğsünde sarkıklık olduğu halde sadece protez oldu çok güzel benim dikleştirme ve protez olcak