• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİDEN MEME AMELİYATI OLACAĞIM.LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Hımm anladım. Sen kapsul temızlencek protez takılcak dıyınce bende aynısı koncak zannettım. Mesela ızmırde sadece sılıkon amelıyatı 5000-6000 arası. Yanı baktıgında cıkartcak eskıyı yerıne yenı protez takacak işlem aynı hanı burun olsa doktor içeriyı dıger doktorun ne yaptıgını bılmez dıyecegm ama memede işkem aynı dıye dusunuyorum.
Canım yine ceple upraşıcam.Senin için değil ama benim için kapsamlı bir ameliyat dedi. @gizeml

F ffz ne hayallerle oluyoruz şu ameliyatı...umarım bir an evvel düzelir hersey canım..ihmal etme sakın..tek doktorla görüşüp karar verme bikaç dra daha görün derim.hem belki uygun fiyat veren dr olur.hem de fikir sahibi olursun yapılabilecekler hususunda

F ffz ne hayallerle oluyoruz şu ameliyatı...umarım bir an evvel düzelir hersey canım..ihmal etme sakın..tek doktorla görüşüp karar verme bikaç dra daha görün derim.hem belki uygun fiyat veren dr olur.hem de fikir sahibi olursun yapılabilecekler hususunda
Sağol canım@knicknack.öyle yapıcam..Hiç mutlu değilim.Psikolojim alt üst oldu

Canım bir şey sormak istiyorum.. benim ameliyat olduğum Dr ilk hafta iki kere sonra 15. Gün sonra 1 aylıkken sonra 3 aylıkken 6. Ay da ve 1. Yılda kontrol yapıyo..

Senin kontrollerin olmamışmıydı dr anlamadı mı bi anormallik olduğunu

Canım bir şey sormak istiyorum.. benim ameliyat olduğum Dr ilk hafta iki kere sonra 15. Gün sonra 1 aylıkken sonra 3 aylıkken 6. Ay da ve 1. Yılda kontrol yapıyo..

Senin kontrollerin olmamışmıydı dr anlamadı mı bi anormallik olduğunu
Canım ben hep haftalık foto gönderdim..herşey normaldi..taki üç ay sonrasına kadar üç ay sonra ilk sorunu hissettiğinde gittim..ultrasonda çektirdim..sorunuöu görmezden geldi...sonra üç ay sonra birdaha gittiğimde artık herşey bariz belliydi...kabul etmedi sorun olmadığını benim abarttiğımı söyledi..ve sonra hiçç hiçç görmezden geldi..Karaya ak diyor.

Canım ben hep haftalık foto gönderdim..herşey normaldi..taki üç ay sonrasına kadar üç ay sonra ilk sorunu hissettiğinde gittim..ultrasonda çektirdim..sorunuöu görmezden geldi...sonra üç ay sonra birdaha gittiğimde artık herşey bariz belliydi...kabul etmedi sorun olmadığını benim abarttiğımı söyledi..ve sonra hiçç hiçç görmezden geldi..Karaya ak diyor.

Dr hatası vardır ya da yoktur bunu bilemem ama insan hastasının probimini nasıl göz ardı eder hayret bir şey yaptığı işin arkasında durmaz..

cnm cok geçmiş olsun tekrar nasıl anladın sorunu 3 ay gectıkten sonra belırtıler ne olmuştu tatlım?

ne olur canını sıkma vallaha çok uzuluyorum ne olur bi kaç doktor gezz hem bilgi al hem fiyat.

F ffz cok cok gecmiş olsun çok üzüldüm gercekten benim de en cok korktugum bu kapsülleşme daha 26 gün oldu benim ve sen 3 ay sonra diyorsun mutlaka cok iyi bi dr bul senin hiç bi günahın yok evet ama para bi şekilde bulunur yerine konar ama saglıgın ve de piskolojin bundan cok daha önemli bazen bazı şeylere lanet olsun diyip geride bırakmalıyız bence sen sadece şuan gözü kapalı güvenebileceğin bi dr bulmaya calış mutlaka birkaç doktorla görüş fikir al umarım en kısa sürede problem sorunsuzca çözülür sende mutlu olursun tekrar gecmiş olsun

F ffz cok cok gecmiş olsun çok üzüldüm gercekten benim de en cok korktugum bu kapsülleşme daha 26 gün oldu benim ve sen 3 ay sonra diyorsun mutlaka cok iyi bi dr bul senin hiç bi günahın yok evet ama para bi şekilde bulunur yerine konar ama saglıgın ve de piskolojin bundan cok daha önemli bazen bazı şeylere lanet olsun diyip geride bırakmalıyız bence sen sadece şuan gözü kapalı güvenebileceğin bi dr bulmaya calış mutlaka birkaç doktorla görüş fikir al umarım en kısa sürede problem sorunsuzca çözülür sende mutlu olursun tekrar gecmiş olsun
Sağolasın canım tboz tboz giden paramamı üzüleyim..emeğimemi...zamanımamı bilemedim...tama sağlık daha önemli tabiki ama benim görüştüğüm iki doktords biri prof...biri doç..on bin istedi..Şimdi benim suçum günahım ne??

Sağolasın canım tboz tboz giden paramamı üzüleyim..emeğimemi...zamanımamı bilemedim...
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum konunu okurken :( insallah hersey duzelir sende mutlu olursun
Benimde gogusum biraz sarkikti ve ustu bostu doktorum mecburen buyuk koymak zorundayiz dedi ve 450 cc koydu demekki boyle sorunlar olmasin diye bu sekilde yapti bende anlamiyordum ben kucuk isterken neden bana buyuk taktigini simdi daha iyi anladim ...
Allah daha beterinden korusun canim sonucunu merak ediyorum hersey gonlunce olur insallah

• Beğen
Reactions: ffz
Cok gecmis olsun canim cok uzuldum konunu okurken :KK43: insallah hersey duzelir sende mutlu olursun
Benimde gogusum biraz sarkikti ve ustu bostu doktorum mecburen buyuk koymak zorundayiz dedi ve 450 cc koydu demekki boyle sorunlar olmasin diye bu sekilde yapti bende anlamiyordum ben kucuk isterken neden bana buyuk taktigini simdi daha iyi anladim ...
Allah daha beterinden korusun canim sonucunu merak ediyorum hersey gonlunce olur insallah
Sağo l C ChAneL81 be nde benim göğsüme 350den aşağı kurtarmaz doktorum dediğim halde 300de diretti..325i yalvar yakar kabul ettyi..Sorun ortada..Şimdi bana tavsiyesi şu 3..4..kilo almam gibi çocukça bişey..önceki ve şimsiki halini görebilirmiyim C ChAneL81

Sağo l C ChAneL81 be nde benim göğsüme 350den aşağı kurtarmaz doktorum dediğim halde 300de diretti..325i yalvar yakar kabul ettyi..Sorun ortada..Şimdi bana tavsiyesi şu 3..4..kilo almam gibi çocukça bişey..önceki ve şimsiki halini görebilirmiyim C ChAneL81
Tabiki canim ben seni izlemeye aldim ;)

• Beğen
Reactions: ffz
Canım beni de izlemeye alabilir misin senin göğsünde sarkıklık olduğu halde sadece protez oldu çok güzel benim dikleştirme ve protez olcak
Saol canim izledim ;)insallah yardimim dokunur beni fazla izlemeye alan olmamisti ama ben yardimci olacaksam ne mutlu bana

Bana destek olan tüm arkadaşlarıma telekkür ediyorum..

İçinde bulunduğum duruma henüz çare bulamadım..

Benim ilk ameliyatımı gerçekleştiren doktorumu burada hiç deşifre etmedim.Fakat sanki mağdur olmak suçmuş gibi bir konumdayım..

İlk doktorumu ve yeni ameliyat olacağım konumdaki doktorumu artık düşünmek ve konuşmak istemiyorum..Konumu bu gün kapatıyorum.. Konumu kapatmak için kazen bey sizin yardımınıza ihtitacım var..

Sorularınız olursa özelden sorabilirsiniz..

Hepinize sonsuz teşekkürker

Back