• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİDEN MEME AMELİYATI OLACAĞIM.LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Arkadaşkar az önce tonguç hocayla konuştuk.Sağolsun çok ilgilendi.Pazartesi günü muaye e olacağım.Elindem geleni yapacağını söyledi.Kendisine fotoğraf atmıştım daha önce.İncelemiş ..sakın canını sıkma seni bu durumdan kurtarıcamdedi.Allah razı olsun.Çok heyecanlıyım.Ne diyecek merak ediyorum.
Hadi bakalım,güzel haberlerle gelirsin inşallah ;)

• Beğen
Reactions: ffz
hayırlısı olsun senin için inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın umarım

• Beğen
Çok sevindim canım, Tonguç bey için çok sıcakkanlı diyorlardı. Ben aslında geçen sene ona mail atmıştım ama dönmemişti bana, belki de adresi yanlıştı bendeki.. Dönseydi muhtemelen ona ameliyat olacaktım.
Olsun canım Tikkabilla Tikkabilla .seninki güzel.Nasip böyleymiş.Benimde en büyük pişmanlığım ilk doktorum.En azından pişman depilsin canım.Allah hiç birimizi pişman etmesin

canım çok sevındım, bıranönce iyi haberlerını duyarız umarım

• Beğen
Arkadaşlar canım çok sıkkın.Son durum şu.Doktor kapsülleşme başlamış,bugün olmasada siz yarn bu ameliyatı olacaksınız,sizin farketmediğiniz daha sonra ortaya çıkacak sıkıntılar var dedi.Protezi 350ile değiştirmeyi cebi daha açağıdan açmayı ve askılama yöntemi ile memeyi kaldırmayı düşündüğünü söyledi.375cc büyük olabilir dedi..Deneriz yine dedi..Ameliyat baya yüksek fiyat malesef.Napıcam bilmiyorum...Çaresizim

Arkadaşlar canım çok sıkkın.Son durum şu.Doktor kapsülleşme başlamış,bugün olmasada siz yarn bu ameliyatı olacaksınız,sizin farketmediğiniz daha sonra ortaya çıkacak sıkıntılar var dedi.Protezi 350ile değiştirmeyi cebi daha açağıdan açmayı ve askılama yöntemi ile memeyi kaldırmayı düşündüğünü söyledi.375cc büyük olabilir dedi..Deneriz yine dedi..Ameliyat baya yüksek fiyat malesef.Napıcam bilmiyorum...Çaresizim

Konu acmisin yeni gördüm bende izindeydim takip edemedim bu aralar.... Yani kapsül sorunu ve yeni yöntem ile sorun halolunacak mi dedi doktorun?
Senin karin germe yapan dr ile meme ameliyatini yapan ayni doktormuydu??

Canım Allah buyuk uzulme dicem ama goguslerin duzelene kadar morelinn duzelmicek bi iki dr daha git hem fikir al hemde fiyat bu arada unv ve devlet hastanelerifr yapıyomuş estetik ameliyatlsrı.

Konu acmisin yeni gördüm bende izindeydim takip edemedim bu aralar.... Yani kapsül sorunu ve yeni yöntem ile sorun halolunacak mi dedi doktorun?
Senin karin germe yapan dr ile meme ameliyatini yapan ayni doktormuydu??
askkitabi askkitabi ..sağol canım.Doktorun dediğine göre açık bir fark lur sorunun çözülür dedi.Fakat hiç bir dktor meme protezi ilgili askılaöa yöntemiyle göğsü tutan dokuları sabiitleyip..daha büyük bir protezle daha düzgün cep açıp,hallolurdedi.Fakat on bin ücret istedi...Valla çok çatesizim ben

Canım Allah buyuk uzulme dicem ama goguslerin duzelene kadar morelinn duzelmicek bi iki dr daha git hem fikir al hemde fiyat bu arada unv ve devlet hastanelerifr yapıyomuş estetik ameliyatlsrı.
NMNMN NMNMN canım zaten gittiğim hastane üniversite hastanesi.Ve bu fiyat kafayı yemek üzereyim.Şimdi benim suçum günahım ne...

askkitabi askkitabi ..sağol canım.Doktorun dediğine göre açık bir fark lur sorunun çözülür dedi.Fakat hiç bir dktor meme protezi ilgili askılaöa yöntemiyle göğsü tutan dokuları sabiitleyip..daha büyük bir protezle daha düzgün cep açıp,hallolurdedi.Fakat on bin ücret istedi...Valla çok çatesizim ben
on bın neden ıstedı anlamadım. sadece protez yapmayacakmı

Hayır.@gizeml...askılama..protez...protez alınıp kapsül temizlenecek ve temizlenen kısımlara yağ enjeksiyonu...
yağ enjeksıyonu kalıcı olacak mı bılemıyorum. ama yıne aynı protez olacaksa bana fazla geldı

NMNMN NMNMN canım zaten gittiğim hastane üniversite hastanesi.Ve bu fiyat kafayı yemek üzereyim.Şimdi benim suçum günahım ne...
Çok haklısın 10.binde cidden çokk varya gogsunu bu hale getiren doktora nefret ediyorum ne biçim insanmış ya:(

Hımm anladım. Sen kapsul temızlencek protez takılcak dıyınce bende aynısı koncak zannettım. Mesela ızmırde sadece sılıkon amelıyatı 5000-6000 arası. Yanı baktıgında cıkartcak eskıyı yerıne yenı protez takacak işlem aynı hanı burun olsa doktor içeriyı dıger doktorun ne yaptıgını bılmez dıyecegm ama memede işkem aynı dıye dusunuyorum.

Hımm anladım. Sen kapsul temızlencek protez takılcak dıyınce bende aynısı koncak zannettım. Mesela ızmırde sadece sılıkon amelıyatı 5000-6000 arası. Yanı baktıgında cıkartcak eskıyı yerıne yenı protez takacak işlem aynı hanı burun olsa doktor içeriyı dıger doktorun ne yaptıgını bılmez dıyecegm ama memede işkem aynı dıye dusunuyorum.
asminreina asminreina canım kapsğl temizlenince memenin ırtakısmı boşalacak oralara yağ konulacak..memenin bağ dıkuları askulamayka güçkenecek dedi.Birde yeni bir prote üretmiş mentor.çift yüzeykimi çift jellimi neymiş..Belki onu koyavilşriz dedi.Aslunda net bşr fiyat vermdedi fakat bu fşyatlarda ılacak.Beni arıycak kendisi

Back