YENİDEN MEME AMELİYATI OLACAĞIM.LÜTFEN YARDIMCI OLUN

NMNMN ..Tonguç işkene gidicem ya

NMNMN canım DOÇ.DR.TONGUÇ İŞKEN le tel.görüştük .Gel muayene edeyim.Üzülme dedi.Yakında ona gidicem
İnan çok uzuldum ama Allah buyuk sakın uzulme duzeeltilebilir bi durumdur ama diğer doktorun duzeltmesi lazım hemde ücretsiz bence sürekli ara hem maddi hem manevi bi zorluk ameliyat oluuosun canın yanıyo maddi olarak kendini ayarlıyosun vs vs kolay değil bende sizi nette deşifre edicem falan desen.

Reactions: ffz
Rica ederim canım,elimden ne gelirse yani biliyorsun
Endişe etme,herşey çok güzel olacak.Şu doktor işini netleştir hele,ameliyatını ol..herşey çok güzel olacak canım

Gerçekten üzüldüm, zor bir durum, ama çaresizlik hissetme, eminim bir hal çaresi bulunur. Belki biraz maddi kayıp, biraz daha fazla yorucu bir süreç olacak ama sonucu güzel olacak. Moralini bozma, eminin doktor gerekeni yapar. Risusu ben de hatırlıyorum. Memnundu sonucundan. Tüm kalbimle hakkında hayırlısını diliyorum.

Rica ederim canım,elimden ne gelirse yani biliyorsun
Endişe etme,herşey çok güzel olacak.Şu doktor işini netleştir hele,ameliyatını ol..herşey çok güzel olacak canım

Cok gecmis olsun allah sifa versin. Nerede ve kime oldunuz. Isim verin lutfen yakinda bende muayeneye gidecegim o doktora denk gelmeyelim.

NMNMN canım çok sağolasın.Fakat doktoruma çok ısrar etmeme rağmen yeni bir ameliyatı kabul etmiyor.Eşimde artık istemiyor ona olmamı.Seni böyle yolda bırakan birine ısrar etme bırak diyor.Bende doktoruma bir iki gün önce yasal yollara başvuracağımı söyleyince .Gel paranı al dediler.Ne kadarını verirler...Daha fazlasını verirlermi (sonuçta revizyon olacağım)bilemiyorum.Lütfen bilgşsi olan varsa bana ulaşsın...

Canım...@nemutlubana....Çok sağolasın...@risus tan da haber yok.özel mesaj attım.Bana ulaşmasını bekliyorum.Bu hafta ..yada haftaya TONGUÇ İŞKEN e muayene olucam ne diycek çok merak ediyorum.Arzumun doktoruna mail attım.Sanırım protezin cebi yukarıda..meme dokumada küçük gelmiş..

Git paranın hepsını almaya calıs bence. Maddi manevi tazminat acarım ismini karalarım gibilerinden konus. Ezik kalma karşısında. Senın psikolojini bozan ve paranla rezil oldugun bi durum.ben zenın yerinde llsam ıkıncıyı ona olmam bırıncısı. Ikıncısıde paramı son kurusuna kadar alırım ve başka bı dr a olurum. Gittiğinde kararlı ve net ol tehditvari konus. İşe yarıyo ben kıbrısta okurken turk parasından ev kiraladım sterlın yukseldi ev sahıbi beni evden kovdu. Bende tehdıt ettım mahkemeye ver cıkmıyorum falan işe yarıyo e ben geşmısken kirami alayım dedi gitti. Adam dr yanı başarısız sonuçla anılmâktan korkar ben sana diyeyim

Cok gecmis olsun allah sifa versin. Nerede ve kime oldunuz. Isim verin lutfen yakinda bende muayeneye gidecegim o doktora denk gelmeyelim.
Şu anda
asminreina öyle yapıcam canım.Sadece yasal olarak revizyon olacağım için acaba dahada fazlasuyla alabiliemiyim.Sonuçta geçen yılki fiyata olamamki şimdi.Bilen varsa lütfen cevaplasın

Canım forumda avukat olan arkadaslarda var onların bı baslıgıda vardı. Ordan sorabilirsin neler yapabışecegını.

Ozaman bi an önce git al paranı iyi bi doktora ameliyatını ol inş şu sıkıntılı donemi en kısa zamanda atlat yoksa psikolojin her geçen gün alt üst olur.

Canım onların hepsi geçiyor...Kolumca böyle uyuşukluk olurdu.Sızlama..cızlama..nların hepsi geçer.Yeterki göğsünün şekli büyüklüğü güzel olsun.Daha büyük sorunlar olmasın..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm, bence önce bir avukatla görüş ve dava aç, paranı alcaksın nolcak ki, yaptıkları yanına kalıcak, direk davanı aç, maddi manevi tazminatını al, neler çekiyosun yani bu kadar kolay mı gel paranı al demek ...ben küçük yaptı diye ne kadar üzülüyorum seni hayal edemiyorum yani . Üzüldüm senin adına .
Çok iyi bir doktor bul bence de , revizyon yapılacak artık ve son olsun. Bir de sonuçta çaresi olan bir şey, içini ferah tut , bir ameliyat olucaksın kurtulucaksın hepsi geride kalıcak, çaresiz bir şey değil nasılsa . Kendine çok iyi bak, üzme daha fazla kendini , sabret sadece .

Canım@peacock sağol arkadaşım.Dava açmak kolay aslında hatta daha fazlasınıda alırım.Fakat sonuçlanması uzun sürebilir.Ben biran önce şu durumdan kurtulmak istiyorum..Küçük diye sıkma canını.Sorunsuz olsunda ilerde büyütürsün.Kaç cc var sende.Yinede bir avukata danışıcam tabi daha fazlasını alabilirmiyim diye..Çektiğim acı..zaman...yol...hepsi boşa gitti

F ffz canım iade aldıgın parayla mı yenısını yaptıracaksın ? Ben şuna kızıyorum , bizim ülkemizde genel olan bir durum , kimse hatasının sorumlulugunu almıyor , zaten onları zorlayan bır mekanızma da yok ,bizler de halk olarak yasal yollara basvurmaya zaten meyıllı degılız cunku dedıgın gıbı aylar hatta yıllar suruyor . Senın durumunda daha sen soylemeden hocanın duzeltmesı gerekırdı , bır de işi yokusa surmus . Bu kadar basıt olmamalı ya ..Tamam canlı doku bazı şeyler onceden kestırılemeyebılır ama ıyı nıyatlı bırı telafı etmek ıster dıye dusunuyorum.en azından ozur dıleyebılır , sana destek olabılır bu asamada ...
canım benım olayım şöyle a cuptu memelerım bıraz dokum vardı, d cup olmasını ıstıyordum 375 konuldu ama c bıle tam manasıyla dolmuyor , bıraz gogus kafesım genıs galıba kucuk durdu , bır de sag memem assagıda ve dısa dogru , bır de dıkıslerım cok buzusuk yamuk yumuk hıs estetık dıkıs gıbı degıl ,daha hastanede de bazı sorunlar oldu vs vs ciddi anlamda pisman oldum , 2.bir ameliyat yaptırıcam diye dusunuyorum ama senın gıbı zarurı degıl yanı ,ben su asımetrıyı dıkıslerı fln duzelttırıp soyle 1 cupluk buyutturucem inşallah ama cesaret edebılırsem tabı :), estetık hıc dısarıdan gorundugu gıbı bır sey degılmıs.
buarada bence muhakkak bu konularda davalara bakan bır avukatla konus , senı en ıyı o yonlendırır , bır de başbakanlıgın iletişim merkezi var ; bimer.org veya alo 150 , en azından burayla ıletısıme gecebılırsın.
son olarak yıne dıyorum ıcını ferah tut , ınternette amelıyat olmadan once baktıgımda nasıl fotograflar vardı neredeyse vazgecıyordum , beterın beterın var , cok daha kotu sonuclananlar var , senınkısı duzelıcek en azından sadece bırazcık sabredıceksın ,içini ferah tut tatlım

Canım çok sağol desteğin için peacock

Arkadaşkar az önce tonguç hocayla konuştuk.Sağolsun çok ilgilendi.Pazartesi günü muaye e olacağım.Elindem geleni yapacağını söyledi.Kendisine fotoğraf atmıştım daha önce.İncelemiş ..sakın canını sıkma seni bu durumdan kurtarıcamdedi.Allah razı olsun.Çok heyecanlıyım.Ne diyecek merak ediyorum.

Çok sevindim canım, Tonguç bey için çok sıcakkanlı diyorlardı. Ben aslında geçen sene ona mail atmıştım ama dönmemişti bana, belki de adresi yanlıştı bendeki.. Dönseydi muhtemelen ona ameliyat olacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…