Başarılı olmadı derken canım, boyut olarak mı beğenmedin yoksa sağlık açısından yolunda gitmeyen durumlar mı meydana geldi?Arkadaşlar...Nereden başlıyacağımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum.Ben bir yıl önce meme büyütme oldum.Fakat ameliyatım başarılı olmadı.Yeniden ameliyat planlıyorum.Kocaelide DOÇ.DR.TONGUÇ İŞKENe ameliyat olan varmı.Kafamdaki doktor o şuan.Pazartesi muayenemi olacağım.Bildiğim kadarıyla RİSUS ona olmuştu..Lütfen kendisi hakkında bilgisi olan benimle paylaşsın...Psikolojim bitmiş durumda.Bana destek olanlara şimdiden teşekkürler.ARZUM...Canım Sanada sonsuz teşekkürker...
Teşekkürler canım...Kendisi hakknda lmlu yorumlar alırım inşallah.Bu son şansımmmMerhaba canım, Tonguç İşken'in çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum. Ben de ona olacaktım ameliyatımı ama randevu alamadım o zaman ve başka bir doktora gittim, ondan da memnun kalınca ona oldum. Tonguç İşken'i çok araştırmıştım, hakkında olumsuz bir şey okumadım.
Canım her iki memedede sarkma ve meme ucndan başlayarak şekil bozkluğu oluştu...3.aydan snra başladı giderek arttı.Şu an bariz belli.Yeniden ameliyat olmam şart.Başarılı olmadı derken canım, boyut olarak mı beğenmedin yoksa sağlık açısından yolunda gitmeyen durumlar mı meydana geldi?
Attım canım.Dönmedi henüz..Ruj54 ona ameliyat oldu canım özel mesaj at istersen..
Ruj54 ona ameliyat oldu canım özel mesaj at istersen..
Canım şu an foyo koyup doktorumu afişlemek istemiyorum.Sorunumu çözme konusunda bana yardımcı olmazsa tabiki koyucam.Ve yasal hakkımı arıycam..Bende çok üzgün ve çaresizim...geçmiş olsun canım bu tarz bi olumsuz durum yaşamana üzüldüm...aynı dönemde ameliyat olduk ve sıkıntılarımızı paylaşmıştık...sarkma ve şekil bozukluğu demişsin ne tarzda foto yüklemeyi düşünüyormusun belki tekrar ameliyat olmadan yapılacak başka bir şey olamazmı acaba ...Allah yardımcın olsun inşallah
Canım şu an foyo koyup doktorumu afişlemek istemiyorum.Sorunumu çözme konusunda bana yardımcı olmazsa tabiki koyucam.Ve yasal hakkımı arıycam..Bende çok üzgün ve çaresizim...
kapsül oluşumu memede şekil bozukluğuna neden oluyor kapsül oluşumu olmuş olabilir mi?Canım şu an foyo koyup doktorumu afişlemek istemiyorum.Sorunumu çözme konusunda bana yardımcı olmazsa tabiki koyucam.Ve yasal hakkımı arıycam..Bende çok üzgün ve çaresizim...
arkadaşım üzüldüm umarım en kısa zamanda çözümler mutlu olursun.
canım @aşkkitabı...bir kaç arkadaşımız var durumumu özelden fotoğrafladığım..Nasıl anlamaliyım bilemiyorum.Gören birkaç kişi cep açımında sorun va dedi.Belki öylede olabilir..Protez meme dokuma az gelmişte olabilir.Protez çok yukarıda dolgun..meme ucundan sonra ise aşağı bakıyor.Ve engebeli inişi var.Ameliyatımda bir yanlışluk varda bende bilemiyorum şimdi.Zaten çok kızgın..üzgün ..ve çaresizimGecmis olsun canim, böyle durumlar malesef oluyor, peki tam olarak sorun ne biraz anlatirmisin? Nedir basarisiz olan??
Çok geçmiş olsun çok uzuldum sorun sonradan mı ortaya çıktı doktor ne diyo?
- Arkadaşlar...Nereden başlıyacağımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum.Ben bir yıl önce meme büyütme oldum.Fakat ameliyatım başarılı olmadı.Yeniden ameliyat planlıyorum.Kocaelide DOÇ.DR.TONGUÇ İŞKENe ameliyat olan varmı.Kafamdaki doktor o şuan.Pazartesi muayenemi olacağım.Bildiğim kadarıyla RİSUS ona olmuştu..Lütfen kendisi hakkında bilgisi olan benimle paylaşsın...Psikolojim bitmiş durumda.Bana destek olanlara şimdiden teşekkürler.ARZUM...Canım Sanada sonsuz teşekkürker...
Canım üç ay snra şişler inince bir tuhaflık vardı.Göğsüm aşağu bakıyordu.Sonra dahada ilerledi durumum.Doktorum Sorunumu kabullenmiyor.Yeniden telafi amelşyatı yapmıyor..Çok geçmiş olsun çok uzuldum sorun sonradan mı ortaya çıktı doktor ne diyo?
Ne biçim doktormuş canım yaa başka Bi doktora gittin mi danışmak için?Canım üç ay snra şişler inince bir tuhaflık vardı.Göğsüm aşağu bakıyordu.Sonra dahada ilerledi durumum.Doktorum Sorunumu kabullenmiyor.Yeniden telafi amelşyatı yapmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?