canım o 3 çantayıda eklede görelim
canım benim sen bu insanları kafana takma üzme tatlı canını ürün ortada hepsi birbirinden güzel ve temiz.almak isteyen alır almak istemeyende almaz bu kadar basit.kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.senin anlatmana gerek yok ürünler kendini gösteriyor zaten sen kulak asma onlara.dediğin gibi böyle insanlara yaranılmaz.kıyamam sana
Canım yemin ederim korkar oldum ürün eklemeye........sürekli uğraşıyorlar benle.......bende alışveriş yapanlar lütfen yazsın hepsi ikinci el değil miydi.......nadiren etiketli çıkmış bir kaç çanta var diye neden acımadan yükleniyorlar bana...zaten etiketli olanlar satılmadı fiyatı yksek bulundu benimde zaten onların fiyatını düşürmeye niyetim olmadığı için kaldılar......sağlık olsun heves edip almıştım ben kullanırım artık Sırf konumu ilk açtığımda açılış şık olsun diye o en iyilerle açılış yapmıştım siteye ve size saygımdan.......lütfen söylermisiniz özelde yada mailde konuşurken hiçççç burdan farklı bir üslup sergiliyr muyum
Sırf sizleri sevindireyim derken gerek varmıydı o arkadaşların beni bu kadar yıpratmasına
Sanırım kısa süre sonra kapatacağım konuyu...kimsenin kısk çlık krizilerini çekemem ...ha onlar istedi diye değil ben çok hassas bir bayaım tansiyon sorunum var....sağlığımı yıpratıyorlar diye
Neyse tatlım senin araçılığınla buraa yazmak istedim kolay kolay yazmazdım buraya gereksiz mevzuları ama mecbur kaldım.....tekrar söylüyorum ticaret yapmak isteseydim....100 tllik sıfır çantayı burada 10 ya da15 tlye vermezdim........
Daha dün güzeldüştübağlara arkadaşıma 150 tllik çantayı küçük bir sorunu var diye 15 tl ye gönderdim......heali hoş olsun pişman değilim......tek anlatmak istediğim ticaret böyle düşük kar marjlarıyla yapılmaz bunuda en iyi ben bilirim.........çünki uzmanlık alanım
canım benim, benimkiler şu iki çantaydı, karışmaz değilmi ?
bu arada gösterdiğin ilgi alaka ve indirim için çok çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 932105
Eki Görüntüle 932106
Tşkr ederim tatlım desteğin için......sizin gibi temiz yürekli arkadaşlarım olmasa inan çekemezdim bu kadarını benim için huzurum herşeyden önemli
Hadi hadi sustum......
İstediğin üç çantanın resmi...
Ticaret yapıyor diyenlere kapak olsun....3 ÇANTA 15 tl
Deformasyon hissetiğim için yoksa taş gibiler taşşşş.....her şeyi sizin iyiliğiniz için yapıyorum helali hoş olsun......burda çöp gibi şeyleri satıp....kötü penye ye 15,20 lira isteyelerede kapak olsun.......kimse kimseyi karalıyamaz ben ne diyorsam arkasındayım......BEĞENMİYORSANIZ GÖNDERİN SİZİ ASLA ZORDA BIRAKMAM.....diyorum en baştan beri dediğimide yaptığımı biliyr herkez
Canım kıyamadım sana bak bakalım işini görür mü?
Tek fiyat......25 tl....çünki hiiiç kullanılmayanlardanbazıları kızacak ama napıyım yalan mı konuşayım...kullanılmadı
Eki Görüntüle 931483 Eki Görüntüle 931483
canım bu çanta satılmadıysa alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?