- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Bu çok amaçlı yatak örtüsünü kaçırmayınnnnmnn:124: 2 adet yastık kılıflı.
Çoook kaliteli ve harika bir rengi var.......baya büyük yerlere kadar iniyor....benim yatak baya baya yüksek olmasına rağmen sizin için örttüm tam oldu
Bunu alan. arkadaşa bir süprizim olacaaaaakkkkkkk
Baya pahalı bir ürün piyasa değeri 200 tl civarında fiyatımı çoooooook uyguna gidecek çoookkkkkkkkkkkk:18:
İlk adres verene gidecekkkkkkkhiiiiç kullanılmadıııı
Eki Görüntüle 939135 Eki Görüntüle 939136 Eki Görüntüle 939137
yatak örtüsü benim canım ben aldımmmmmmmmmmmmmmmmmm dimiii
canım tüm ürünler satıldı sanırım
başka yokmu ürünün kalanlar nedir bi toparla istersen
bulamadım ya güzl bi ürün daha
Canım kargoları hazırlıyorum sabah erkenden çıkıcam....bugün burayla çok ilgilenemeye bilirim bayaa işim var:18:
Ama senin kargo boş gitmesin diye ben bir kaç bişi daha ekliycem onlar süpriz olsun mu
[QUOBuyrunBenim;33592838]Canım kargoları hazırlıyorum sabah erkenden çıkıcamyla çokilgilenemeye bilirim bayaa işim var:18:
Ama senin kargo boş gitmesin diye ben bir kaç bişi daha ekliycem onlar süpriz olsun mu
Canim, cok sevindim sayfanin acilmasina inanki.
Niye kapatiyorsunki, sen kendini bilmez bir kac insan yuzunden kapatma sayfani.
Kiz kac mesaj yolladim sayfan acilsin diye!
Nereye gidiyon! Sen yap satislarini.
Bir kac kendini bilmeyen bana da yazdi yok orjinalmi! Degil mi! Suçlayan insanlar! İftira atanlar? Bilmeyenle, seviyesizle ugrasma!
Senden ben bile neler aldim.
Birak umursama!
Arkadasim ne dua etti sana.... Ekle takipcinim canim benim.....
[QUOBuyrunBenim;33592838]Canım kargoları hazırlıyorum sabah erkenden çıkıcamyla çokilgilenemeye bilirim bayaa işim var:18:
canım bu arada adres bilgilerimi buldun muu tekrar vereyimmi
Buldum çiceğimm bulmazmıyım
Bu gün kargoya gidicem gönderimden sonra hekeze SMS ile bilgilerini yolluycam her zaman ki buyrunbenim tarzı işte
DANTELLERİİİ KAÇIRMAYINNNNNN
lütfen cevap verin bu çanta satıldı mı duruyor mu hala ???Harika bir deri.....sıra gelipde doya doya kullanamadıklarımdan.....işim gereği evrak,dosya taşımam gerkiyordu bir ara....alıp koymuştum
Rengide herbişisi de mükemmel...alan tşkr edecek...
Bebişliler için uyumlu
4 nolu çantam...
Piyasada. 150-200 tl arası satılıyor.......
Benden size özel.............80 tl
Alan arkadaşlarım iyi günlerde kullansınlar...dilerim Allahtan evinize sağlık huzur şans getirsin hepsi:103:
Eki Görüntüle 939738 Eki Görüntüle 939737 Eki Görüntüle 939739 Eki Görüntüle 939740
uzun zamandır takip ediyorum canım seni..maşallah iyi satışların olusun..4 adet yastık kılıfı
Bilirsiniz takımlarda genelde 2 adet olur
Çarşafı....yorgan kılıfıyla harika bir nevresim takımı...
Aynı modelden 2 adet alındığı için kullanılmayan satılık
Bu hiç kullanılmadı koklayınca zaten anlaşılıyoboya kokuyor tekstil boyası
Kullandığım diğer tekinden çoooook memnunum şiddetle tavsiye ederim....yumuşacık kırışmayan bir kumaşı var çok pahalı almıştım
İlk adres verene gidecek:124::124::124:
Eki Görüntüle 939082 Eki Görüntüle 939081
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?