Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Kız ben bunu da beğendim alam mı hadi alam 15 den aaaaa yok deve dersen hayır ben deve değil,Teveyim derim hahaha:)

Deri detaylı elbiseyle....ahşaplı beyaz çattayı konuşurken sen bunuda alıntılamışsın.......tamam tatlım kırmıycam seni gönderecem 15 tl ye:18:

İyi günlerde kullan şekerparem

İyi günlerde kullan balım

Hadi kızlarrrr bitsin ürünler yavaş yavaş çekileceğim kulvardannnnn

Zaten pek bişi kalmadı....ah şu dantellerim satılaydııııııııı

Son 10 gün fln diyorum bakalım hayırlısııı

burdaki acık pembe pantolon duruyomu kac bedene göre canm

burdaki acık pembe pantolon duruyomu kac bedene göre canm

Tatlım beli 40 cm.....boyu 90 cm....çok şık bir modeli var.....bedeni 42 yazıyor ama belin ölçüsünü dikkate alarak karar verin çok uyguna gidecekler....elimdeki ürünleri bitiriyorum yavaş yavaş

İyi günlerde kullanın ballarım

Yeni gördüm msjını çünkü yeni girdim nete..
Aaaaa çok şaşırdım inanki
Henüz senden bişey almamış olsamda ne kadar ilgili ne itina gösteren biri olduğun görülüyor zaten..
Bu bize gösterdiğin değeri gösteriyor..
Bu da sana olan güvenimizi arttırıyor..
Sakın diyim böyle şeylere fırsat verme ve sahaları bırakma seni daima sahalarda görmek isteriz
Seni bilen biliyor bilmiyen veya bilmek istemeyende....
Her zamankinden daha çok bol satışlar hayırlı satışlar diliyorum

Bu harika elbiseyi kaçırmayın.......ürünleri bitiriyorummmmm sadece 10 tl ye gidecekkkkkkk

Esnek kumaşlı kol altından genişliği 50 cm fiziğe oturuyor....isteyen tunik gibide kullana bilir

10 tl 10 tl 10 tl

Eki Görüntüle 938289

MERVEBERAT arkadaşıma satıldı iyi günlerde kullasın

Arkadaşımmm nerdesin haydi koy birşeyler

Güzel arkadaşım....yavaş yavaş toparlanıyorum ben.....elimde son kalanlarıda ekleyip kapatmaı düşünüyorum.......datel satamadım ki sana

BİTİRİYORUZZZZZZZZ......KAÇIRMAYIIIN

Dantelleri özellikle kaçırmayın

ya niye kapatıyorsun hani ev tekstili ekliycektin ya hem biz sana alıştık ben bir iki bişey daha alaydım çantamla birlikte hem senin o ilk enerjin kalmadı birileri seni üzdü enerjini kalmadı hadi silkin yarına tam gaz devam inşallah

Hemen gitmiyorum......daha nerden baksan 1 hafta burdaım teslimatlar bitmeden gidermiyim şekerparem....daha senin çantayı doldurmadık....halkahaline ev eşyası satmadık.......daha bir hafta burdayım ALLAHIN İZNİYLE

Ben siteye yeni üye oldum. Yani aranıza yeni katıldım.Ne alabilirim ümidiyle bütün eklediklerinize baktım. Zevkinize hayran kaldım 34 beden oldugum için sizden birşey bulamadım ama konuşmalarınızdan bile çok içten bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Hayırlı satışlar dilerim.

Çok tşkr edeyim tatlım
Beden şart değil başka bişi satayım sana canın sağolsun sempatiğim

Azşekerlikahveme gidiyorrrrr.....offff canım kahve istedi hemde az şekerli
Gidiim yapiiim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…