Selam arkadaslar
Direk konuya giricem. Ben 8 ay once bi iliskiye basladim. Erkek arkadasimin soyledigine bakilirsa beni cok seviyordu. Surekli ariyordu, mesajlar hediyeler vs cok ilgiliydi.. Bana ilk goruste asik olmustu. Ikinci gorustugumuzde artik o benim erkek arkadasimdi. Ama bu bos bi anima denk geldigi icin olmustu yani resmen sevgiye ac gibi oldugum bi donemdi ve onun boyle istekli olmasindan dolayi basladik. Ama yurutemedim, ayrildim. Agladi, yalvardi donmedim. 1-2 ay sonra tekrar arkadasca baslayan muhabbetimiz yine sevgiye donustu. Bu sefer bende seviyordum, artik kacmiyordum. Hersey guzeldi ama tek sorunumuz mesafeydi. Ben onu yazin tatile gittigim bi yerde tanimistim ve kendi yasadigim yere donunce gorusemez olduk. Bu mesafe yuzunden cogu sey yarim yasandi yada yasanmadi. Ben onu surekli yanimda istiyordum. Mesafe olmasindan ve sanki internet askiymisiz gibi internete ve telefona bu kadar bagli bi iliski cok canimi skiyordu ve kacinilmaz son.. yine ayrildik.. o yasadigim sehire gelip, burda is bulup burda ben okulumu bitirene kadar kalmak istiyordu. Niye ciddiydi- soyledigine gore. ikinci ayriligimiz bana cok koydu. onu hic tahmin edemeyecegim kadar ozledim. ayriligin ustunden 1 ay gecmisti ki msj attim.. Bana cevap yazmadi. Msn de gordum biseyler yazdim bana geri hic bisey yazmadi.. Bende artik benimle konusmuyor herhalde derken iki gun once olan oldu. Msn deydi. ve ben onu o kadar cok ozlemistim ki msj ima ve msn iletime cevap vermemesine ragmen konusmak istedim. Tam "burda misin?" yazdim ben enter'a basmadan cevirim disi oldu :S ama ben enter a yine de bastim yani ileti cevirim disi gitti. sonra dayanamadim faceten msj attim (faceteki msjlari direk telefonuna aliyor biliyorum) "tam msn den yazdim, gittin ne o konusmuyor musun benle" yazdim. "hemen geliyorum bi sn" dedi ve hemen geldi.. Meger arkadasi aramis disari cikicakmis ben msj atinca geri donmus.
Telefonunu caldirmis, yani cevap atmadigi msj im ona hic ulasmamis. Ve benim msn de ona yazdigim iletimi sonradan gorup bisiler yazmis ama o da bana hic gelmemis! duyunca cok sasirdim. nede yanlis anlamisim herseyi. bana tamda o gece bizim fotolarimiza baktigini benimde ustune ona msj attigimi soyledi. Sonra cok begendigi bi fotografimizi benden izin alarak facete profil resmi yapti. kizlar gorunuse gore o hala beni geri istiyor ama benim kafam cok karisik. Ne yapicam bilmiyorum. Bu kararsizlik beni oldurecek. Aramizda onca mesafe varken ben nasil yuruturum bu iliskiyi? Ama ondan ayriykende onu deli gibi ozluyorum.. Varligi uzakta bile olsa bana guc verirken, yanimda olmamasi canimi cok acitiyo. Ne yapmaliyim? Bir akil verin ne olur..
Ve konumu skilmadan okuyan herkese cok tesekkur ederim..