yani bir ilişki ben de görmüyorum ama ayrıldıktan sonra hiçbir şekilde benimle iletişim kurmak istemeyen birinin şimdi yok kitap yok şu şeklinde mesaj atmasını garip buldum.ben ortada adım veya adım atılacak bi ilişki göremedim.
bana attığı kitaptan bir alıntı yollamış. şimdi çok uzun bahsedemiyorum ama şöyle bir görüntü ortaya çıktı. ben hatalıydım özür dilerim dedim ya.. üstüme gelecek gibi böyle gönlümü alman lazım demeye getiriyor. bu son umut yazmış üstelik. yani kafam baya karıştı benim yaşimdi sıra sende
sen geri duracaksın evet halaa seviyor olabilirsin ama hemen üstüne atlama değiştigini iyice anlasın,
mesajlarına geç cvp ver tlf hemen açma 1 saat sonra dön ,
yani bir ilişki ben de görmüyorum ama ayrıldıktan sonra hiçbir şekilde benimle iletişim kurmak istemeyen birinin şimdi yok kitap yok şu şeklinde mesaj atmasını garip buldum.
kabul ediyorum hatta artırıyorum +100az kendini çekince belki kıymete binmişsindir ama exten next olmaz diyorum ben.
Hayır hiç kafan karışmasın sen hareket yaptığın an geri kaçacak adım atma sırası onda istiyorsa adım atar merak etmebana attığı kitaptan bir alıntı yollamış. şimdi çok uzun bahsedemiyorum ama şöyle bir görüntü ortaya çıktı. ben hatalıydım özür dilerim dedim ya.. üstüme gelecek gibi böyle gönlümü alman lazım demeye getiriyor. bu son umut yazmış üstelik. yani kafam baya karıştı benim ya
çok haklısın. zaten ben de korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. akışına bıraktım artıkŞu an sadece o sıkboğaz etmelerinin etkisi geçmiş. En ufak üstüne düşmende yine ters tepecek. Sen de okuduğun bir kitabı at ya da benzer bişey. Olursa böyle böyle olur anca. Eski haline asla dönme.
Ayrıca 4 ay süründürmek için çok uzun bir süre. Bence umutlanma. Bunu yaptıklarını gururunu kurtarış olarak gör sakın üstüne düşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?