Yeniden başlamaktan yoruldum :(

Çok saçma bence de.sirf ayda belki yılda bir çocuğu görecek diye konu sahibi maddi sıkıntı mı cekecek.yardim etse bile ne kadar edebilir ki etmiyormus.ben olsam dinlemem istediğini yapsın burda maddi sıkıntıdan psikolojim bozulacağına giderim yurtdışına.

Blöf yapıp madem izin vermiyordu ben gitmek zorundayım bı kaç ay sende kalsın diyin.temelli gidiyorum derseniz kızınıza olan düşkünlüğü bildiğinden inanmaz.ona inandiracak şekilde anlatın emin olun kabul etmez zaten.

Denerim bunu

Alıp gitmek bu kadar kolay değil işte imza atmazsa nasıl götüreyim? Yine de araştırıcam bir yolu varsa.
Jameya kızın sadece Türk vatandaşı mı? Benim oğlan çifte vatandaş, avukat bir tanıdığım diğer pasaport ile sorunsuz çıkar demişti. Eşim olmadan en az 10 kere oğlanla yurtdışına cikmisizdir, muvafakatnameyi sormuyorlar ama sistemde olduğu için mi bilmiyorum.

Şu an resmen yabancı bir ülkede doğmuş, belki evlilik nedeniyle bir süredir Türk vatandaşı olan bir insana, çocuğunun diğer ebeveyninin rızası olmadan çocuğunu ülke dışına kaçırması için yol, yordam gösteriyor; fikir veriyorsunuz.

Zamanında çocuğunun ayağına bot almayan, çocuğunu yılda 1-2 kere gören farklı şehirdeki babaya az bile yapıyorum. Babası çocuk Türkiye'de kalınca imkanlarını ayakları altına serecekse bilemem, ama yapmayacaksa bu çocuk daha iyi bir hayatı bence hakediyor. Babalık böyle bişey değil maalesef

Yasa dışı yollarla ebeveynlerden biri çocuğu başka ülkeye kaçırınca mı kurtulacak çocuğun hayatı ?

Yasa dışı yollarla ebeveynlerden biri çocuğu başka ülkeye kaçırınca mı kurtulacak çocuğun hayatı ?
Senin benden daha mantıklı fikirlerin varsa, paylaşabilirsin bence.
Anne burda derdini anlatmış, babanın yaptigi yapmadığı belli.
Anne mahkeme yoluyla da çıkartmayı deneyebilir ama baba izin vermedikce 18 yaşına kadar bekler. Bizim komşumuzun kizida aynı durumdaydı, adamın kızına kuruş desteği olmamıştır görmez etmez ama vatandaşlık almasına bile engel oldu.

Adam sevgilisiyle gününü gün ediyor. Konu sahibi ise kızına duzgun bir hayat sunabilmek için kendini paraliyor. Hollanda gibi bir ülkeye gitme imkanı varken eski eşin bencilliği yüzünden gidemiyor. Türkiye'deki imkanlarla kızına yetmek zorunda kalıyor. Kızının gelecegide aynı şekilde babanın iki dudağı arasında. Yani kanunen illaki böyle olmasi gerekiyor ama bu resimde adaletin eksik kaldığı o kadar çok şey varki. Adam düzgün bir baba olsaydi annesi kızı için bu kadar ekonomik kaygı taşımazdı. Biz boşandık ama kizimin babası her zaman arkasinda derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…